Domuz Gribi Aşısı Yaptıracakmısınız?

Domuz Gribi Aşısı Yaptıracakmısınız?

• Kullanılan toplam oy
    57
KararsızıM... Ama büyük ihtimal ewet..

aşı spekilasyonları sanki biraz atamaca gibi .. Abi denenmeden testi yapılmadan bi aşı neden insanlara yapılsın .. Böyle saçma bişi olurmu ... Türkiye de herkes aşı ya saldırmasın diye bence

hayir deneyler yapilmadi allah korusun bi de hastaliği atlatamazsak ölürüz...

Hayır DOMUZ gibiyim maşallah :biggrin:

türkiyeyi kobay olarak kullanıyorlar sakın yaptırmayın türklere bişey olmaz deniyor sürekli

Hayir.......................

çok kararsızım türkiyede bu aşıya başlandı mı bizim bi komşunun akrabası hacıya gidecekmiş ona domuz gribi aşısı yapmışlar kadın felç olmuş kanında domuz gribiyle felç olmaya tetikleyen virüs mü ne varmış kadın sapasağlammış belinden aşağısı felç olmuş kadına şindilik yapacak bişey yok 2 yıl içerisinde tedavisi bulunmaya çalışılıyor demişler...

başbakan bi yaptırsın kendine de bakalım ona bişey olmazsa yaptırırız

başbakan bi yaptırsın kendine de bakalım ona bişey olmazsa yaptırırız

ya bıtak bi çocuğuna çürük raporu alıp askere göndermeyen öbürüne 21 gün askerlik yaptıran adam kendine aşı mı yaptıracak... pehh

arkadaşlar birde şu yönden düşünün. eğer türkiye kobay ise neden önce devlet kendi çalışan elemanlarına yaptırsın ki? önce halka yaptırırdı. kendi çalışanlarının başına çocuklarına doktorlarına öğretmenlerine askerlerine birşey gelsin istermi iszce???

ben sağlık personeliyim arkdaşlar sırf ilaç firmaları rant sağlasın diye aşı aldık domuz giribi aşısı sinir sistemini bozan fizikzel özelliğini kaybettiren bi aşı firmalar rant sağlıyacak sağlk bakanı bunada destek oluyor çin ve japonya aşıyı ülkeye bile sokmamış düşünün onlar bizden kalabalık ülkeler sonra türkiyeye vermişler uzun lafın kısası bazı kişilerin cebi para dolacak diye aşı yaptırmam sağlık bakanı kendi ailesine yaptırsın obama bile yaptırmamış zaten internette biraz araştırın domuz gribinin tam teşhisini bile bulamamışlar benim tavsiyem yaptırmayın bizi kobay sandılar bunlar

Hayır Yaptırmayacağım

Ben Deney Tüpü Değilim...

Kararsızım

Geri