[Domuz Gribi Aşısı Olmayın] İşte Aşı Diye Bize Vermek İstedikleri Zehirin İçeriği

Arkadaşım sen expermisin bu konuda eğitimin nedir? Kaynak yok... Yaz babam yaz....

Aşı olmak şart arkadaşlar. Ben expermiyim. Değilim , ama aşı kelimesini bir arattırıp içeriğine bakarsanız en doğru kararı sizler verirsiniz.

Bol sağlıklı günler dileğimle.

Arkadaşım sen expermisin bu konuda eğitimin nedir? Kaynak yok... Yaz babam yaz....

Aşı olmak şart arkadaşlar. Ben expermiyim. Değilim , ama aşı kelimesini bir arattırıp içeriğine bakarsanız en doğru kararı sizler verirsiniz.

Bol sağlıklı günler dileğimle.

Bi önceki mesajımı okuman ümidiyle ;)

vay bee içerik bumu şimdi ozaman kendimiz bi mix yapalımdakendi aşımızı kendimiz üretelim yaww ırakın bu içeriğikim vermişse acayip sallamış öle şey olurmu hiç.

CNN Türk'tede bu konuyla ilgili uyarı yapılmıştı. Saba Tümer in programına katıln konuk: "benm akrbam gen bilimci domuz gribi diye birşey yok. İnsanlara korku salmak ve baskıyla yönetmek için bunu yapıyorlar, bu gripte herhangi bir grip çeşidi ayakta bile atlatılıyor, çoğu insan ayakta geçiriyor çok abartıyorlar" ddi.. ne kadarı grçek tartışılır tabi.

CNN Türk'tede bu konuyla ilgili uyarı yapılmıştı. Saba Tümer in programına katıln konuk: "benm akrbam gen bilimci domuz gribi diye birşey yok. İnsanlara korku salmak ve baskıyla yönetmek için bunu yapıyorlar, bu gripte herhangi bir grip çeşidi ayakta bile atlatılıyor, çoğu insan ayakta geçiriyor çok abartıyorlar" ddi.. ne kadarı grçek tartışılır tabi.

Gün geçtikçe kim bilir neler çıkıcak gün yüzüne : )

YaLan bence tamam saqLık açısında yan etkileri vardırda içindeki bu kadar şeyin olacagını zannetmiyorum

senaryo bunlar domuz gribi çıktı 2 ay sonra aşısı çıktı madem ilaçını bukadar cabuk üretiyolar ozmn kanser vs hastalıkların ilaçını bulsunLar bakalım

Kaynak-1

Kaynak-2

Bunlar aklıma gelenler araştırsanız çok şeylere ulaşırsınız madem kaynak istediniz benim yararlandığım bi kaç kaynak yukardaki linklerde.

Teşşekür ediyoruz bizi bilgilendirdiğin için .. Yinede kafamda bir soru işareti kaldı .. Böyle bir tahdit edici aşığı sağlık bakanlığı neden göz ard ediyoru acaba ... Ve bakanın kendiside vuruldu bu aşıyı :S

YaLan bence tamam saqLık açısında yan etkileri vardırda içindeki bu kadar şeyin olacagını zannetmiyorum

senaryo bunlar domuz gribi çıktı 2 ay sonra aşısı çıktı madem ilaçını bukadar cabuk üretiyolar ozmn kanser vs hastalıkların ilaçını bulsunLar bakalım

Yalanını gerçeğini şuan tam olarak hiç birimiz bilemeyiz ama eskiye bakarak konuşursak aşı hiç iyi izler bırakmamış!

Senaryo konusunda haklısın işte insanları kaosa itiyorlar.

blackmask.jpg

Yalanını gerçeğini şuan tam olarak hiç birimiz bilemeyiz ama eskiye bakarak konuşursak aşı hiç iyi izler bırakmamış!

Senaryo konusunda haklısın işte insanları kaosa itiyorlar.

blackmask.jpg

Abi ilkokul zamanlarında yapılan aşılar içinde aynı spekilasyonlar ortaya konmuştu .. Dün gibi hatırlıyorum , o aşılar için kısırlık yapıyor açıklamasında bulunmuşlardı .... Aramızda ilkoldu vurulduğu aşı yüzünden kısır olan varmı ? Şükür bende öyle bi sorun yok ..

Abi ilkokul zamanlarında yapılan aşılar içinde aynı spekilasyonlar ortaya konmuştu .. Dün gibi hatırlıyorum , o aşılar için kısırlık yapıyor açıklamasında bulunmuşlardı .... Aramızda ilkoldu vurulduğu aşı yüzünden kısır olan varmı ? Şükür bende öyle bi sorun yok ..

Her iddaya inanmamak gerekiyor her iddaylada kıyaslamamak şart fakat işte tam olarak bilemiyoruz'ki zamanla anlıcaz nekadar zararlı bişey olduğunu ama ben gezip araştırıp bunları buldum okudum yalan olsada ben bu aşıyı kendime vurdurmam herkesin görüşü inş. düşündüğümüz vakalarla karşılaşmayız temennimiz ölüm olmadan bu lanet hastalığın(spekülasyon olup olmadığı tartışılıcak) olan bu hastalığın ülkemizden def edilmesi.

yıllardır gripden soguk algınlıgından zaturede tiberklozdan ölen insalar vardi duymusnuzdur elbet şimdi domz gribi cıkdı ardına aşısı ve aşı için cok şey deniliyor hergun başka birşey cıkıyor aşı hakkında bu aşı olayında bi bit yenigi var yakında cıkar meydana

zamanın geldıyse öyle yada böyle bir şekilde göçüp gidiceğiz

insanlara boşuna panik yaptırırlar böylece insanlar para harcar.aşı davasına cok para gezio ortalıkta.

o aşının içine katıldığı söylenen "ilaç organ doku sperm " yok yok yani siz inandınızmı herşeyden birileri para kazanacak birilerinin kazanması grip gerçeğini arka plana atmamızı gerektirmez maske satanlarda kazandı el sabunu satanlarda kazandı gribi onlardamı cıkardı yada ortaklık yaptılar aşı şirketleriyle komplo teorilerine inanırım ama gerçekleri daha çok göz önüne alırım gerçek su grip var bu grip aşısıyla daha önceki grip aşıları arasında fark yok sadece virus farklı o zaman ötmeyenler şimdi ötüyor nedense çarşı herşeye karşı derler ta aynen öyle vatana millete faydası önemli değil onlar için menfaat ve iktidar karşıtı olacak herşeye varlar

vade gelince hepimiz ölecez elbet ama tedbir dew alacaz bu gtribe aşlıdan başka çözüm yok yakalanmam diyorsanız vurlmayın srbest

Geri