Domainsite.com dan anlayan?

muresin

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar benim domainsite.com da sincanulkuocagi.net diye bir alan adım var ve onu başka bir domain sitesine aktarmak istiyorum. transfer parasını yatırdım. ama siteden ve ingilizcede anlamıyorum. bana yardımcı oalbilirmisiniz acaba. isimtescil.net te tarnsfer bölümüne bu domaini girdiğimde bu alan adı kilitli transfer edilemez diye bi yazı çıkıyor. yani domainsite.com dan ayar yapmak gerekiyor. lütfen bana bu konuda yardımcı olun
şimidden teşekkr ederim. saygıalrımla

yaw bu konuda bana yardımcı olacak biri yok mu?
lütfen be yaw:D:saskin

menüde ayarlarda domain klidi olması lazım ama ingilizceden anlamam diosan biraz sözlük kurcala...

akatrama işleminde o domainlerin admininde kayıtlı olan email adresine onay mali gelmesi gerekiyor.
o mailleri onayladıktan sonra aktarılır.

hocam aldığın domainin resellerinin orjinal paneli var.Oraya girmen için şifreler verilmiştir.Yapacağın tek olay.ns1.domain.com ve .ns2.domain.com adresine park ipleri atamak.o da yeni sitenin ipsi.böylece domain.com a girende yeni aldığın siteye giren de aynı yere ulaşır.www.dnsstuff.com dan www.domainin.com adresini arattır orada name serverlar ve ip ler çıkar

xtramaihos a katılıyorum
domain yönlerdirme olayı var
eğer aldın server türkçe değilse yukarıyı takıp ediceksin.Ancak sana ihstelekom u öneririm
müşteri hizmetleri çok güzel

Geri