Dom palayer nedir

bochi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar filmi daha önce açmama rağmen şimdi denedim şole bi yazı çıktı açılmıyor.Bir bilgisi olan varmı???

Başka vıdeo açabiliomusun sanırım engellenmiş program!

Bende dom player yok zaten dom player yükle diyor resimde de ...Bs vlc gom player media player da açtım hepsinde aynı yazı çıkyor videoyu açmıyor....

Ben virüs kokusu aldım bu kadar codec açamıyıp birde illa şöyle bir program var onu yükle yazıyorsa(doğru anladıysam tabi) bu virüsden başka bişey olamaz.Sana daha çok virüs bulaştırmayı amaçlayan bir virüs downloader sankim o video kılıklı arkadaş.

Media dosyanı enkode etmesi için bu siteye bağlan ve programı bilgisayrına kur gibi bi açıklama yapmış.herhalde codec istiyo açması için ..

Gom Player Codec gerektiren dosyalarda uyarı verir, Find Codec ile yükler kurarsın... İlginç 1 sorun cidden

senin don dediğin gom player olmasın?Ayrıca başlığada koptum palayer :D:D

videonun uzantısı ne?

avi uzantılı ama uzantıyla falan ilgisi yok ilk başta açıyodu filmi bu arada filmin ismi Forgetting Sarah Marshall altyazı yokdu o zamanlar... bi fps sine bakıp altyazı indireyim dedim böyle birşey geldi.Bence de virüs ama neden ilk indirdiğimde film açıldı da aradan bir hafta geçtikten sonra denediğimde açılmadı böyle birşey geldi anlamadım.

Ilk kez duymaniz ilginc valla arkadaslar torrent sitelerinden pek bir sey indirmiyorsunuz demek.Bu videoyu nasil izledin anlamadim bu videolar dom icin olanlar aslinda yokdom playerda seni 1000 site dolastirip sikilmazsan hala doslastiran ve setupi bulunmayan biseydir.Arica bulursanda kurma trojan virüs ne istersen sokar bilgisayarina sil gitsin.Dom player denen seyden hem kendini hem bilgisayarini uzak tut sakin indirme filmide sil güvenli bir siteden indir. Tekrar söylüyorum arkadasim bak sakin indirme.

bir malware tarzı reklam yazılımı olduğu kesin..

iyi bir sistem taratması yapıp temizlemeni önereceğim..

avi uzantılı bir filmde böyle bir zararlı yazılım olamaz.. diğer avi uzantılı filmler açılıyorsa eğer, bu filmin ihtiyaç duyduğu codec'in olduğu program ya zararlıdır, ya da bu tarz avi'leri bir zararlı yazılıma yönlendiren birşeyler vardır..

Geri