DoLu doLu 1,5 yıL biTmi$ ooLeeeeey :D _______________~~[ Mermi$ & FaRe]~~

fare kardeşimle çok uyumlusunuz,inş nazar değmez,hep böyle mutlu olursunuz.

ikinizi de tebrik ederim.. (=
benim de 1,5 yıLLık bi iLişkim var.. :hhmanD
sizi anLayabiLiorm.. :durdurun

Bayağı bir uzun süre oLmu$ artık düğün ni$an isteriz :D

mutluluklar dılerım hersey gönlünüzce olur ıns.

yaslandık artık ne yazdıgımızıda bılmıoruz :D

kanka konuyu okumadın herhalde:D

Okudumda hızlı yazmak ıcap ettı bole bı kelıme cıkmıs ortaya dogum gunu kutlamasında klasık cevap gıbı olmus haklısın eseklıgıme ver :D hersey gonlunuzce olur dıcekdım :D o arada hatun bısı dyınce kafam karıstı :D yaslılıgıma verın :D

ouuyyyyy :utan

sen bunLarLa mı uĞraşıyoduunn...ben de nie iLGiLenmio benimLe diyorum :melek

eLine yüreĞine saĞLık meLeĞim böyLe şeyLer duymak GüzeL...bizim iÇin ne diLiyosan binLerCe kaT fazLasını ekon ve senin iÇin diLiyorum..

GerÇek sevGi hiÇ biTmez buGün..yarın..ve daima....

hee unuTmadan bu da sana
2upfzol.gif

:D

hopppp bizde varısss beaa nice seneLere fareLiii köünnm kavaLcısııı senüüü :D

1602woa5.gif
H & M
1602woa5.gif

:aşk:saskin​

GüzeLLer güzeLi mermi$im ve fare’sinin birLikteLiĞi doLu doLu 1,5 yıLı geride bırakmı$ buLunmakTa…

AbLacım mermi$in GüzeLLer GüzeLi De Fare'si YakışıkLıLar YakışıkLısı DeğiL mi? :melek Fare'mizin Hakkını YemeyeLim. GönüL Kimi Severse GüzeL O'dur. Bu Durumda AsıL ŞansLı OLan mermi$in oLuyor Ki Kedi OLaLı Bi Fare TutabiLmiş. :goz: İkisine de Bir Ömür Boyu MutLuLukLar DiLiyorum. Bi Düğün OLsa da Oturduğumuz SandaLyeden KaLkıp Azcık Döktürsek. :biggrin

AbLacım mermi$in GüzeLLer GüzeLi De Fare'si YakışıkLıLar YakışıkLısı DeğiL mi? :melek Fare'mizin Hakkını YemeyeLim. GönüL Kimi Severse GüzeL O'dur. Bu Durumda AsıL ŞansLı OLan mermi$in oLuyor Ki Kedi OLaLı Bi Fare TutabiLmiş. :goz: İkisine de Bir Ömür Boyu MutLuLukLar DiLiyorum. Bi Düğün OLsa da Oturduğumuz SandaLyeden KaLkıp Azcık Döktürsek. :biggrin

ouyyy hakLısın tabi abLasının bitanesi (;

DüĞün oLunca hani sabahtan beri kaLkamadıĞım bu sandaLye varya i$te buGünün bütün kurtLarını düĞünde dökücem yandannnn :biggrin

Geri