Dolmabahçe'de Büyükanıt'a Şantaj Yapıldı

Bir şeyin kemal sıfatında noksanlık ademini(yok olması) gerektirmez...

Yezid gibi halifeler çıkmış ama Ömer bin Abdülaziz gibi halifelerde var.

Üstelik kötü halifelerin sayısı çok az.

Kötü örnek örnek değildir.

Senin mantıkla hareket edersek başörtüsü zulmünü ben yapmıyorum.Başörtüsü zulmünü yapanlar da ne sebeble yaptıkları da malum.Ne yapalım şimdi?

Halifelik sadece 4 büyük halifeden sonra bitmiştir... ondan sonra gelenler sadece kendi menfaatleri için kullanmışlardır... türban meselesi yav hristiyan inancını almışsınız hala kullanıyorsunuz siyasette... allah aşkına...

290504.jpg
18web7fh.jpg

bi farkını söyle cidden kafam'a sıkacam...

türban türban diye bozuk plak gibi takılmışsınız gidiyorsunuz...2002'den önce ne türban vardı ne kara feçe 2002'den sonra ne olduysa oldu... anayasada dini kıyafetle vs. giysilerle devlet dairelerine ve devlet kurumlarına girilemez diyor... anayasa'nın üstünde misiniz veya akp neden değiştirmeye çalışıyor anayasa sizin aklınızca bi anayasa yapmak için mi... ayrıca konuyu öyle bi atlatmışsın ki döneklikle bravo.. :goz:

Türban meselesi yıllardır var mg_evil

Necip Fazıl merhum da "Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek, İstiklal savaşı başlarında ve Maraş’ta düşmanlar tarafından başörtüsü çıkarılıp düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir” diyor

Hilafetin 4 halifeden sonra bittiğini iddia eden arkadaşın Ömer bin Abdulazizden Sulatan Abdülhamid den,Yavuzdan haberi yok galiba.Sen bunlara da mı attığın suçlamaları atıyorsun?

Maksadım olan vasiyetten bahsetmek.

Neden Atatürk bunun yeniden kurulmasını istemesin ki?Belki o zaman şartlar hilafeti ilgayı gerektiriyordu ama daha sonra düzeltilebiir diye düşünmüş olabilir.Nitekim vasiyeti de onu gösteriyor

Geri