"Dokunulmazlığı kaldır, 'evet' diyeyim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten demiş mi bunu?

Demişse hakkatten şimdi yapmıyorsa ayıp.

Dediğine dair kaynak nedir?

2002 seçimleri öncesi 25 Ekim 2002 tarihli Uğur Dündarın Arena programı. Konuklar Deniz Baykal ve Recep Tayip Erdoğan. O programda Tayip Erdoğan dokunulmazlıkları kaldırcağına söz vermişti. Hatta dahada ileri giderek "Neden kürsüdeki konuşmaya dokunulmazlık olsun. Gönül ister ki oda kalksın. El ele verip onu da kaldıralım." demiştir.

2002 seçimleri öncesi 25 Ekim 2002 tarihli Uğur Dündarın Arena programı. Konuklar Deniz Baykal ve Recep Tayip Erdoğan. O programda Tayip Erdoğan dokunulmazlıkları kaldırcağına söz vermişti. Hatta dahada ileri giderek "Neden kürsüdeki konuşmaya dokunulmazlık olsun. Gönül ister ki oda kalksın. El ele verip onu da kaldıralım." demiştir.

boşuna yorma kendini

herkes kimin ne zaman ne söylediğini çok iyi biliyor ama işlerine gelmeyince "kaynak" deyip uyutma operasyonuna girişiyorlar.

ve bunlar erdoğanın öcalana "sayın" dediğini bile inkar edebiliyorlar.

DEMEDİM diyordu gecen gün onun için sordum.

boşuna yorma kendini

herkes kimin ne zaman ne söylediğini çok iyi biliyor ama işlerine gelmeyince "kaynak" deyip uyutma operasyonuna girişiyorlar.

ve bunlar erdoğanın öcalana "sayın" dediğini bile inkar edebiliyorlar.

sayın dediği ses kaydında var.

Ama dokunulmazlıkları kaldıracağım dediğine dair bir kayıt görmedim ben.

Hakkaten niye kaynak istenmesinden rahatsız oluyorsunuz?

Ben bir şey yazsam benden birisi bunun kaynağı nedir dese kaynak istese asla rahatsız olmam hemen kaynağımı açıklarım, çünkü ben yalan söylemem. Kaynaksız, delilsiz kulaktan duyma şeyler yazmam.

Siz niye gocunuyorsunuz kaynak sorulmasından acaba?

Dokunulmazlıkları kaldıracağım dediğine dair bir kaynak aktarırsanız göreceksin ki ben rahatlıkla TAYYİP YALAN SÖYLÜYOR derim!

buyrun siz yalan söylemiyorsanız kaynak gösterin tayyibin yalanı ortaya çıksın.

Dokunulmazlığı kaldrısan başka bir şey bulur..

Chp yönetiminin işi bu... Çarşı gibi herşeye karşı.. :)

Dokunulmazlığı kaldır söz ver ben de referandumda evet deyim mealinde konuşmuş kılıçdaroğlu:)

Yahu hani bu paket yargıyı siyasallaştırıyordu, hani bu paket geçerse bir sabah gözaltına alınacaktık?

Dokunulmazlık kaldırılması söz konusu olursa bütün bunlar yok mu oluyor?

Yahu kendi kendini bu kadar yalanlayan bir insan olur mu ?

Samimiyetsiz olduğunuzu, bu referandum geçerse yargı filanların eline geçer vs laflarınızın hikaye olduğunu kendiniz ortaya koyuyorsunuz kılıçdaroğlu, teşekkürler!

Şöyle bir bakıyorumda Recep Bey 2002'de daha demokratikmiş.
O zamanlar televizyona rakipleriyle çıkıp konuşup tartışma yeteneği varmış.
Herhalde yaşlanmış, ne diyeceğimi canlı yayında unuturum korkusuyla çıkmıyor Kemal Beyle...

Yoksa iktidar olmanın vermiş olduğu güçle yapmış olduğu yolsuzlukların dile gelmesinden mi korkuyor?

Neyse artık...

Dokunulmazlık dediniz de , şu yeni anayasa paketine göre madde numarasını tam hatırlayamadığım bir maddede. kapatılan partilerdeki kişilerin milletvekilliği düşürülmüyor. Yani referandumdan evet çıkarsa ve yeni anayasa paketi geçerli olursa ola ki bdpnin kapatılması durumunda ( parti kapatmak zorlaşacak o daha başka bir konu ) Selahattin Demirtaş ve diğer 19 milletvekilinin vekilliği düşürülmeyecek. Yani bölücü propagandalara milletvekili statüsünde devam edecek. Dokunulmazlık da kalkmayacağı için varın gerisini siz düşünün.

selahattin demirtaş ve onun gibilerin milletvekilliği zaten düşürülmedi arkadaşım, uyan artık uyan!

Ahmet Türk ve tuğluk'a yasak getiren anayasa mahkemesi emine ayna gibi bir azılıyı görmedi!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri