Dokunmayın Şabanıma...

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Dokunmayın Şabanıma...

PKK’ya destek veriyor diye hapse sokmuşlardı, milletvekili seçildi diye çıkarıp TBMM’ye soktular, şimdi, PKK’ya destek veriyor diye TBMM’den çıkarıp, hapse sokmaya çalışıyorlar.

Haliyle soruyor Sabahat...

Tek benim mi kabahat?

¡

Dişli var mesela...

Filmi bile var.

¡

E tutuştu tabii arkadaşlar...

Formül arıyorlar.

- N’apçaz şimdi?

- Dokunulmazlığı kaldırsak...

- Biz de gideriz okkanın altına!

- Ulemaya mı sorsak acaba?

- Kevın’a soralım, Kevın’a...

¡

Benim önerim şu:

Dokunulmazlığı kaldıramayacağınıza göre, yokunulmazlık verin kardeşim.

¡

Gelsin polis Meclis’e, sorsun:

- Burdalar mı?

- I-ıh, yoklar.

¡

Olmadı, “utanılmazlık” verin...

¡

Utanıyor çünkü bu DTP’liler CHP’liler MHP’liler... Utanıyorlar, akçeli işlerden yargılanması gereken milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılmadığı için.

NOT:

Terbiyesiz bir nesil yetişiyor.

Adamın kafasına ayakkabı attılar.

Hamdolsun ki, denk gelmedi.

Teğet geçti.

Yılmaz ÖZDİL - 2 Ekim 2009 Cuma - Hürriyet

KAYNAK:
Dokunmayın Şabanıma... - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet

dokunulmazlıkları dilinden düşürmüyodu bizim kasımpaşalı ama ikdidara gelince unuttu forumdaki akp liler de demiyo ki kaldırırsa kendini yakar ondan kaldırmıyo....

yok yargı chp liymiş mahkemeler bilmem neyin arka bahçesiymiş ondan kaldırmıyomuşş ben yemiyorum şahsen ama yiyen çok kişi var.....

aynende öyle kendini yakar valla
kaldirsinlar yiyiyosa hadi bakalim ama cok zor meclisin yarisindan cogu iceri girer herhalde :D

Dokunmayın Şabanıma... PKK’ya destek veriyor diye hapse sokmuşlardı, milletvekili s

Dokunmayın Şabanıma...

PKK’ya destek veriyor diye hapse sokmuşlardı, milletvekili seçildi diye çıkarıp TBMM’ye soktular, şimdi, PKK’ya destek veriyor diye TBMM’den çıkarıp, hapse sokmaya çalışıyorlar.

Haliyle soruyor Sabahat...

Tek benim mi kabahat?

Dişli var mesela...

Filmi bile var.

E tutuştu tabii arkadaşlar...

Formül arıyorlar.

- N’apçaz şimdi?

- Dokunulmazlığı kaldırsak...

- Biz de gideriz okkanın altına!

- Ulemaya mı sorsak acaba?

- Kevın’a soralım, Kevın’a...

Benim önerim şu:

Dokunulmazlığı kaldıramayacağınıza göre, yokunulmazlık verin kardeşim.

Gelsin polis Meclis’e, sorsun:

- Burdalar mı?

- I-ıh, yoklar.

Olmadı, “utanılmazlık” verin...

Utanıyor çünkü bu DTP’liler CHP’liler MHP’liler... Utanıyorlar, akçeli işlerden yargılanması gereken milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılmadığı için.

NOT:

Terbiyesiz bir nesil yetişiyor.

Adamın kafasına ayakkabı attılar.

Hamdolsun ki, denk gelmedi.

Teğet geçti.

::Kaynak::
Yılmaz ÖZDİL

dokunulmazlıkları dilinden düşürmüyodu bizim kasımpaşalı ama ikdidara gelince unuttu forumdaki akp liler de demiyo ki kaldırırsa kendini yakar ondan kaldırmıyo....

yok yargı chp liymiş mahkemeler bilmem neyin arka bahçesiymiş ondan kaldırmıyomuşş ben yemiyorum şahsen ama yiyen çok kişi var.....

aynende öyle kendini yakar valla
kaldirsinlar yiyiyosa hadi bakalim ama cok zor meclisin yarisindan cogu iceri girer herhalde :D

dokunulmazlık kaldırılırsa bu ülkede herkes eşit olur.padişahlara bile "böbürlenme padişahım senden büyük Allah var diyorlarmış".şu an ülkeyi yönetenler ise kendini padişahtan bile daha yüksek görüyorlar.kasımpaşalıyım diye hava yapıyor.ama dokunulmazlık kaldırılsın dendiğinde o hava bitiyor.

Fazla konu göz çıkarmaz ...

Aynen öyle, dışarı çıkardılar şimdi nasıl sokarız hesabı yapıyorlar yetkiyi bana versinler görsünler nasıl sokuyorum hepsini içeri.

ben de dokunulmazlığa karşıyım ama bütün kurumlarıyla bunu başbakan her zaman söyledi sadece biz değil bütün kurumlarıyla dokunulmazlığa varız ama o bahsettiği kurumlardan ses soluk çıkmadı onların isteği başbakan dokunulmazlıkları kaldırsın ve onun ümüğünü sökelim bu ülkede dokunulmazlıkları kaldırırsanız iş yapamazsınız bu çok açık gözüküyor

Dokunulmazlıklar kalkarsa meclste kaç vekil kalır ve çoğunluk kimde olur acaba?

yargı organları dahil devletin tüm kurumlarına yıllardır kök salmış olan bu ergenekoncuları temizlemedikçe dokunulmazlık kalkarsa ülkede yine birşeyleri doğru yapmak isteyenlerin önü kapatılacaktır.herşeyin bir zamanı var.bu kurumlar darbecilerden temizlensin ben ozaman göreceğim bakalım baykalcılar isteyecekmi kalkmasını.istemez ozaman nedenmi.koruma kalkanını yitirmiş olacak.

yargı organları dahil devletin tüm kurumlarına yıllardır kök salmış olan bu ergenekoncuları temizlemedikçe dokunulmazlık kalkarsa ülkede yine birşeyleri doğru yapmak isteyenlerin önü kapatılacaktır.herşeyin bir zamanı var.bu kurumlar darbecilerden temizlensin ben ozaman göreceğim bakalım baykalcılar isteyecekmi kalkmasını.istemez ozaman nedenmi.koruma kalkanını yitirmiş olacak.

üff Siz İyice Sapıttınız.. Yine Mi Baykal..

Yıllardan Beri F Tipi Yapılanmayı Kurdunuz Daha Nesini Yeniliceksiniz.. Vatan İhanetten Yargılandınız.. Ne Oldu Sadece Para Cezası Bu Neyin Ergenekonu Ergenekon Daha Sizin Yargılanmanızdan Önce Yoktu.. ??? 2002'den Sonra Neden Hemen Çıkarılmadı Bu Ergenekon'da... Sizin Yargılanmanız'dan Hemen Sonra Çıkarıldı Yoksa Kuyruk Acısı Mı Siz Böyle Yaparsanız Bizde Böyle Yaparız Diye... :goz:

üff Siz İyice Sapıttınız.. Yine Mi Baykal..

Yıllardan Beri F Tipi Yapılanmayı Kurdunuz Daha Nesini Yeniliceksiniz.. Vatan İhanetten Yargılandınız.. Ne Oldu Sadece Para Cezası Bu Neyin Ergenekonu Ergenekon Daha Sizin Yargılanmanızdan Önce Yoktu.. ??? 2002'den Sonra Neden Hemen Çıkarılmadı Bu Ergenekon'da... Sizin Yargılanmanız'dan Hemen Sonra Çıkarıldı Yoksa Kuyruk Acısı Mı Siz Böyle Yaparsanız Bizde Böyle Yaparız Diye... :goz:

bakın ben akp li değilim baştan söyleyeyim.ama 2002 yılına kadar bu konulara parmak basacak kadar güçlü bir iktidar gelmedi.kurulan kualisyon hükümetleride bakanlık koltuk kapma sevdalarından biryere gelemediler.bugün akp nin yerine başka bir parti bu kadar güçlü gelebilmiş olsaydı onlar belki daha fazlasını yapacaktı.bu sözde özgürlükçü özde darbeci zihniyet temizlensin artık.

bakın ben akp li değilim baştan söyleyeyim.ama 2002 yılına kadar bu konulara parmak basacak kadar güçlü bir iktidar gelmedi.kurulan kualisyon hükümetleride bakanlık koltuk kapma sevdalarından biryere gelemediler.bugün akp nin yerine başka bir parti bu kadar güçlü gelebilmiş olsaydı onlar belki daha fazlasını yapacaktı.bu sözde özgürlükçü özde darbeci zihniyet temizlensin artık.

AKP'li Değilsin Evet Bu Ülkede Her 2 İnsan'dan Biri AKP OY Vermiş Ama Sorsan Ben AKP'ye Vermedim Der :durdurun:durdurun:durdurun

Ayrıca Nasıl Gelmedi.. Erbakan,Çiller,Mesut Yılmaz Koalisyon'u En Az Bu Kadar Kuvvetliydi.. ??? Hepsi Aynı Düşüncede Değiller Mi İsteseler Bululardı.. 28 Şubat'tan Sonra İsteseler Çıkarırlardı Ama Neden Çünkü Öyle Bir Olay Yoktu :goz:

AKP'li Değilsin Evet Bu Ülkede Her 2 İnsan'dan Biri AKP OY Vermiş Ama Sorsan Ben AKP'ye Vermedim Der :durdurun:durdurun:durdurun

Ayrıca Nasıl Gelmedi.. Erbakan,Çiller,Mesut Yılmaz Koalisyon'u En Az Bu Kadar Kuvvetliydi.. ??? Hepsi Aynı Düşüncede Değiller Mi İsteseler Bululardı.. 28 Şubat'tan Sonra İsteseler Çıkarırlardı Ama Neden Çünkü Öyle Bir Olay Yoktu :goz:

28 şubatı yaratanlarda bunlar değilmiydi.zaten 28 şubattan sonra o hükümet yıkıldı.türkiyenin en rahat ekonomik yılları o yıllardı tabiki hatırlıyorum.ama bunu bile çok gördü bu millete bu darbeci ziyniyet.çünkü insanların karnı doyarsa başka şeylere kafa yorarlar.

28 şubatı yaratanlarda bunlar değilmiydi.zaten 28 şubattan sonra o hükümet yıkıldı.türkiyenin en rahat ekonomik yılları o yıllardı tabiki hatırlıyorum.ama bunu bile çok gördü bu millete bu darbeci ziyniyet.çünkü insanların karnı doyarsa başka şeylere kafa yorarlar.

Ya.. Sen Şuna Sırtımız O Zaman'da Rahattı Bu Zaman'da.. O Zaman Bize Karışan Zihniyet Yerlerdeydi Şimdi Gökler'de O Zaman Ülkeyide Satsak Cumhuriyet'ide Değiştirmeye Kalksak Kimse Laf Çıkarmazdı Şimdi Çıkarıyor Desene :goz:

Ya.. Sen Şuna Sırtımız O Zaman'da Rahattı Bu Zaman'da.. O Zaman Bize Karışan Zihniyet Yerlerdeydi Şimdi Gökler'de O Zaman Ülkeyide Satsak Cumhuriyet'ide Değiştirmeye Kalksak Kimse Laf Çıkarmazdı Şimdi Çıkarıyor Desene :goz:

yoo herzaman öyle olmadı.bugüne kadar kötüler kazandı şimdi sıra iyilerde dersek daha doğru olur sanırım.

yoo herzaman öyle olmadı.bugüne kadar kötüler kazandı şimdi sıra iyilerde dersek daha doğru olur sanırım.

http://www.hackhell.com/newreply.php?do=newreply&p=4678636

sizin gibilere söylenmiş tek bir atasözü var.

etme cahil ile sohbet küstürürsün
silme cam kırığıyla kıçını kestirirsin

ertuğrul, poetical ve aynı ZİHNİYETtekiler

lütfen benim mesajlarıma cevap yazmayın. alınıt yapmyın. yapsanızda karşılık bulamayacaksınız.

Zerkli'nin Sözüne İmza Atıyorum.. :goz:

Geri