...::: Doktorun Elindeki Nedir ? :::...

arkadaslar farklı yerlere cekmeye gerek nyok . bu gördüğünüz resimdeki madde birikmiş yağdır. yağlar insanın vücuduna girdiği zaman kesinlikle kopmazlar yani büyüdükçe büyür. obezlerin vücudunun yumuşak olmasının sebebi vücutta biriken yağın büyük bir kitle haline gelmesidir.tek parça halinde olduğu icin en fazla mide ve kanat bölgelerinde bulunur. bu yüzden zaten insanlar göbeklerinden itibaren şişmanlarlar. bu gördüğümüzde baldır ve mideden cıkartılan tek parca halindeki yağ parcasıdır umarım yardımcı olmusumdur

one ya öyle insandan mı çıkmış o:D

mamut filan olmasın

yag degildir herhalde büyük kütleler şeklinde birikmez

hic birşey bilmiyosan googleden arastırma yapabilirsin .iiii dinle. yağlar kesinlikle kopmaz ayrılmazlar. bu yuzden vücuttan biriken yağ büyük bir kitle haline gelir ve insan obez olur.
yağlar ayrılmaz tek parcadır

yaglar boyle kutle halinde gelmez buyuk ihtimalle yumurtalik tumorudur.

hic birşey bilmiyosan googleden arastırma yapabilirsin .iiii dinle. yağlar kesinlikle kopmaz ayrılmazlar. bu yuzden vücuttan biriken yağ büyük bir kitle haline gelir ve insan obez olur.
yağlar ayrılmaz tek parcadır

bide o insanı geri toplamak var şimdi...

bence o kocaman bir mideden başka bişi değil.

bu daha öncede eklenmişti dostum ben daha öncede üyeydim buraya ama üyliğim sona erdi ve o doktorun elindeki aşırı obez bir hastanın karnından alınan bir yağ tabakası

O Bİr Ur Daha Önce GÖrmÜŞtÜm

iğrençççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

Geri