Doktorlar Bi Bakabilir Mi ?

qweqqq

New member
Reaction score
0
BEN UZUN SÜREDİR NÖROLOJİ DOKTORUNA GİDİYORUM BENİM SORUNUM OTURDUĞUM YERDEN AYA KALKIM VEYA GERİ OTURUM BASIM DÖNÜP GÖZLERİM KARARIYOR TAM BAYILCAK GİBİ OLUYORUM AMA BAYILMIYORUM İLK İKİ EEG KÖTÜ ÇIKMISTI BEYİN TOMOGROFİM ÇEKİLDİ VE İYİ ÇIKTI BEN BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI İL DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM DOKTOR GİTTİĞİN YERDE TETKİTLERE DEVAM EDİSİN VE ONA GÖRE İLAÇ BASLANSIN AMA BURDA KALSAYDIN BEN BASLICAKTIM DEDİ VE BEN YENİ GELDİİM İLDE DOKTORA GİTTİM EEG NİN 2 TANESİ İYİ ÇIKTI AMA SONUNCU KÖTÜ ÇIKMIS SONUÇTA YAZAN LARI AYNEN OKUYORUM

VE ŞUNU EKLEYİM DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE HEMEN İLAÇ TEDAVİSİNE BASLANMASSA YİNE BU DÖNMELERİN BİRİNDE BEYİN AĞIR HASAR GÖREBİLİRMİŞ VE BUNUN DA TELAFİSİ OMAZMIŞ

YORUM: ZEMİN RİTMİ 9-10 HZ pariatooksipital alfa ritimden oluşmuştur
bu ritim göz açmakla bloke olmuştur hiperventilasyon ve intermittan fotik stimilasyon etki yapmamıştır

sonuç: disiritmik eeg

YAZIOR TANSYONUMA BAKILDI Bİ KAÇ GÜN SÜREKLİ ÖLÇÜLDÜ AMA NORMAL ÇIKTI YALNIZ RAHATSIZLIĞIM HALEN DEVAM EDİYOR

DOKTOR SON EEG Yİ GÖRÜNCE EPİLEPTİK BİR RAHATSIZLIĞIN OLABİLİR DEDİ VE HEMEN İLAÇ TEDAVİSİNE BASLAMALIYIZ DEDİ YALNIZ BU İLAÇ TEDAVİSİ UZUN VE YAN ETKİLERİ OLNA BİR SÜREÇMİŞ ...

BENİM SORUM SU EPİLEPTİK HASTALIK NEDİR AYRICA BU İLACIN NE GİBİ YAN ETKİLERİ VAR VE BU DOKTOR İLAÇ TEDAVİSİNE BASLAMALIMI ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN

Öncelikle geçmiş olsun umarım önemli bir sorun değildir Cenab-ı Allah şifa versin.

iyi günler.ben nöroloji uzmanıyım.öncelikle geçmiş olsun.durumunuz ortostatik hipotansiyona (pozisyona bağlı ani kısa süreli tansiyon düşüklüğü) daha çok uymaktadır.verdiğiniz eeg raporu nomal sınırlardadır ve anlattığınız klinik tablo epilepsiye uymamaktadır.dolayısı ile antiepileptik (sara ilacı) kullanmanızı gerektirir bir durum kesinlikle söz konusu değildir.normal zamanlarda ölçülen tansiyon değerleriniz normal olduğundan kardiyolojik açıdan da bir ilaç tedavisi gerekli değildir.eğer ek bi rahatsızlık ve kansızlık sözkonusu değilse sadece ani baş hareketlerinden ve hızlı oturuş kalkışlardan kaçınmanız yeterli olacaktır.zamanla kendiliğinden düzelmesi muhtemel bu durumun sizi çok endişelendirmemesi gerektiğini belirterek sağlıklı günler dilerim.

iyi günler.ben nöroloji uzmanıyım.öncelikle geçmiş olsun.durumunuz ortostatik hipotansiyona (pozisyona bağlı ani kısa süreli tansiyon düşüklüğü) daha çok uymaktadır.verdiğiniz eeg raporu nomal sınırlardadır ve anlattığınız klinik tablo epilepsiye uymamaktadır.dolayısı ile antiepileptik (sara ilacı) kullanmanızı gerektirir bir durum kesinlikle söz konusu değildir.normal zamanlarda ölçülen tansiyon değerleriniz normal olduğundan kardiyolojik açıdan da bir ilaç tedavisi gerekli değildir.eğer ek bi rahatsızlık ve kansızlık sözkonusu değilse sadece ani baş hareketlerinden ve hızlı oturuş kalkışlardan kaçınmanız yeterli olacaktır.zamanla kendiliğinden düzelmesi muhtemel bu durumun sizi çok endişelendirmemesi gerektiğini belirterek sağlıklı günler dilerim.

SAOL KARDEŞ YALNIZ BEN BU DOKTORUN SÖZÜNÜ DİNLER İLAÇ TEDAVİSİNE BASLARSAM İLAÇLARIN NE GİBİ YAN ETKİLERİ VAR

SAOL KARDEŞ YALNIZ BEN BU DOKTORUN SÖZÜNÜ DİNLER İLAÇ TEDAVİSİNE BASLARSAM İLAÇLARIN NE GİBİ YAN ETKİLERİ VAR
ben oncelikle dr. değilim ama sağlık çalışanıyım bunu söylemek isterim
bencede bu ilaçları kulanmasan iyi olur seninki pozisyona bağlı düşen tansyon denebilir
hiçbir ilaç kulanmasanda olur yapman gereken spordur tabi bir kardiyolog ne der bilemem ama benim bildiğim en iyi ve ucuz tedavidir

Bence sen nöröloji doktorunun sözünü dinle eğer ilaçların ağır yan etkileri var
ise kullanmamanı öneririm ama tabi en doğrusunu profesyonel kişiler bilir.

geçmiş olsun.

uzmanımızında ağzına sağlık...

Valla Ben Ilaç Tedavisine Baslamak Istiodum Ama Bu Ilaç Tedavisi Tansyon Sorunları Dengesizlik Uyku Hali Kemik Ve Karaciğer Yetmezliği Gibi Yan Etkileri Varmış O Yüzden Korkuyorum Açıkçası

Geri