Doktordan türbanlılara hakaret!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
bel fıtığt şikayeti ile İbniSina Hastanesi’ne gelen başörtülü hastalar, Nöroşrürji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Erdoğan’ın hakaret ve sözlü tacizlerine uğradı. Mağdur olan hastalar S.A ve Ş.K., Başhekimliğe ve hasta haklarına müracaat ederek şikâyette bulundu...

Üniversite Rektörü Nusret Uras, üniversitelerde başörtüsüne özgürlük getiren anayasa değişikliğine rağmen, başörtülü öğrencileri derslere almamakta diretirken, hukuksuz yasak şimdi de tedavi olmak için gelen hastalara karşı üniversiteye bağlı İbni Sina Hastanesi’ne sıçradı. Bel fıtığı şikâyeti ile İbni Sina Hastanesi’ne gelen başörtülü hastalar, Nöroşrürji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Erdoğan’ın hakaret ve sözlü tacizlerine uğradı.

TACİZCİ Mİ, DOKTOR MU?

Laikçi tavırlarıyla bilinen Dr. Erdoğan, bel fıtığı şikâyetiyle karşısına gelen hasta Ş.K’den rahatsızlığını sorma ihtiyacı hissetmeksizin başını açmasını istedi. Doktor Erdoğan, mağdure hasta Ş.K’nin, “Hocam hastalığımla başörtümün ne ilgisi var” demesi üzerine hakaretler yağdırdı.

Tartışma büyüyünce Dr. Erdoğan, “Ben seni muayene etmiyorum” diyerek mağdureyi kovdu. Aynı olay üç gün sonra bir başka başörtülü hastanın başına da geldi.

Yine bel ağrısı şikâyetiyle Dr. Erdoğan’a giden mağdure S.A da “Başını aç” talebiyle karşılaştı. Mağdure hasta S.A, “Hocam, benim rahatsızlığım kafamda değil. Sanırım beni yanlış anladınız” diye karşılık verince iyice sinirlenen Erdoğan, “Sen hiç muayene olmamış ve doktora gitmemişsin. Sonra senin renginde de bir gariplik var. Beni anlamıyor musun? Hadi pantolonunu da çıkart” dediğinde ip koptu.

Mağdure S.A. doktorun küstahlığına “Bana hakaret edemezsiniz, tacizci misiniz, doktor musunuz” diye tepki gösterince doktor hastayı kolundan tutup dışarı atmaya çalıştı. Vakit’in hadiseyi kare kare görüntülemesi üzerine laikçi doktor bu defa haber yapmamamız için yalvarmaya başladı.

TELEFON GÖRÜŞMESİNDE İTİRAF

Laikçi Dr. Erdoğan ile daha sonra bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Hipokrat yeminine nasıl ihanet ettiğini gözler önüne seren Erdoğan, “Beni herkes tanır. Ben şartımı söyledim. Onlar kabul etmedi. Laiklik karşıtlığı yapıyorlar” diye konuştu.

Vakit’e konuşan mağdure hastalardan S.A. ise tacizci ve yasakçı doktor hakkında Başhekimliğe ve hasta haklarına müracaat ederek şikâyette bulunduğunu, hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi.

http://www.cafesiyaset.com/haber/20080307/Doktordan-turbanlilara-hakaret.php

''laikçi doktor'' amacını belli ediyor zaten...bayragımıza bez parçası diyenleri de koysana buraya..kör beyinlerin 2 temmuzda yaktıgı insanları da eleştirsene yiyosa..unakıtanın özcana sıkıyosa yapmasın demesini de eleştirsene..gül ün kara harekatı başladıgı gun turbanı onaylamasını da izah etsene..vekillerin ''gazi''statüsünde saglık hizmetlerinden ucretsiz yararlanacagı maddeyi de sosyal güvenlik reformu adı altında meclisten gecirdiklerini de yazsana!

Vah vakit ahh vakit =)

Arkadaslar lutfen boyle haberlere bilmiyorsak atlamayalım hemen..

Nöroşirurji beyin ve sinir dalıyla ilgili bi hastalıktır..Evet belfıtıgı belde olur ama bu dal insanların beyninde tumor belfıtıgı vb gibi hastalıklarıda tedavi etmede kullanılır..Bizzat kendi annemden biliyorum..

Habere gore ise doktorun, bayana "basını acarmısın" demesi bi suc olusturuyor demek ki..

Eger hasta bayanın beyni kafasında degilde baska bi tarafında ise acmak istememesi gayet dogal..:hhmanD

Cildiyeye veya dahiliye bolumune gitmesini oneriyorum ben burdan o zaman..Bu tarz carpıtıcı ve sacma haber yapan gazeteleri ise Allaha havale etmek lazım =)

Son olarak..
Doktorun kadının sacını gorupte sactan tahrik olucagını dusunmuyorum, sac fetisti yoktur, kıldan tuyden bu tur seyler olmaz ve saglıgı acısından o bayanın turbanını cıkarması gerekirdi..Bi anlamda bayana kızmakta yersiz laikci ve seriatcı diye bizi bolen ve at gozlugu takmamızı saglayan gerici zihniyete kızmak lazım..

Konu guncele tasımıstır

Geri