Doktor Girmez

İki denizci

Iki denizci oturmus sohbet ediyorlar;

- "Sana iki haberim var, biri iyi, digeri kotu."
- "Once kotusunu soyle."
- "Biz seninle zamanimizin cogunlugunu seferde gecirirken karilarimizin dostlugu cigrindan cikti, ikiside lezbiyen oldu!."
- "Vay canina!, Peki iyi haberin nedir?."

- "Senden hoslaniyorum!" :saskin:saskin:saskin

Asker Rüyası

Bir tatbikat sırasında paraşütçü komandolar uçaktan atlıyorlardı. Atlama sırası gelen en son paraşütçü epey bir vakit geçtiği halde atlamamıştı. Komutan sinirli bir şekilde "Atlasana oğlum" diye bağırdı.
Paraşütçü "Atlamam komutanım"
Komutan iyice sinirlenmişti "Ne demek atlamam lan sana emrediyorum çabuk atla" deyince, asker;
"Komutanım bırak emretmeyi, öldür yine atlamam." diye cevap vermişti.
Komutan bakmış olacak gibi değil, rica eder bir tavırla;
"Bak oğlum aşağıda benim komutanlarım var, onlarda benden hesap sorarlar, haydi atlayıverde senni yüzünden benim başım belaya girmesin."
Asker inadım inat cinsinden,
"Atlamam komutanım"
"Peki neden atlamıyorsun evladım, geçerli bir sebebin varmı?"
"Komutanım benim annem çok mübarek bir kadındır, gördüğü bütün rüyalar çıkar. Sabah telefon açtı, oğlum rüyamda senin paraşütün açılmadığını gördüm sakın atlama dedi, onun için atlamıyorum." deyince komutan,
"Oğlum inanma böyle şeylere hadi atla gözünü seveyim." diye yalvarıyordu asker ise kararından vazgeçmiyor "Atlamam" diye diretiyordu. Ne yapacağını şaşırmış olan komutan çaresizlik içinde,
"Peki oğlum gel paraşütleri değişelim, benimkini sen tak, seninkini ben, o zaman atlarmısın?" diye ümitsizce sordu. Asker bu teklife olumlu baktı ve kabul etti paraşütleri son sürat değiştirdiler ve delikanlı kendini uçaktan boşluga bıraktı. Paraşütü açıldı ve sakin süzülürken yanından,
-Ananııı!!! diye komutanının feryadı geçip gitmiş, asker komutanının feryadınının sonunu bile duyamamıştı.

kaynak:gulum.ne

Sonu Şöyle Deilmiydi Ya :.. Komutanım Nereyeeeeee Komutanda Ananın Yanınaaaaa ?

Utangaç Kadın

Acaip utangaç bir kadin bir sex-shop tan içeri girer.Binbir güçlükle saticiya,
-"Hey,Ben bir vibrator alacaktim."
Satici gayet rahat,
-"Vibratörler karsi duvarda hanimefendi.
Siz seçin begenin, ben begendiginizi getiririm." der.
Kadından terler bosanir, kizarir, bozarir en nihayetinde,
-"O zaman,şu kirmizi olani istiyorum."
Satici derin bir nefes alip sabirla:

-"Hanimefendi,Vibratörler yangin tüpünün sagindakiler...":saskin:saskin:clap

güzel yaa çok komik ne kadınlar var :D

:) tşlr.. utangaç ama gözü doymaz...

helal bee adam da amma pez...miş.. :D paylaşım için sağol..

Bazılarının para hırsı vardır,bazılarının da başka hırsları...:durdurun

Geri