Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaşlı adamın biri tarlada çalısırken aniden uzun zamandır kalkmayan penisi kalkı verir tarladan eve koşarak gelir bağıra bağıra avrat soyun yatağa gir soyun yatağa gir diye tabi avrat ne olduğunu anlamaz bey noldu noldu diyene kadar adamın penisi iner başlar kadını dövmeye başlar ulan sen beni duymadınmı bidaha nezaman kalkar bu diye kadına tembihler ben nezaman bağıra bağıra koşarsam hemen soyun yatağa gir der aradan bir kaç gün gecer avrat kapıda çamasır yıkar bi bakar adam bağıra bağıra koşuyo hemen yediği dayak aklına gelir soyunur yatağa girer adam eve bi gelir bi bakar avrat yatakta çırıl çıplak uzanıyo başlar kadını dövmeye ulan a...koyduğumunu ahır yanıyo kovaya su doldur diye bağıra bağıra geliyorum senin aklın fikrin oynaşta....:saskin:clap:clap:clap
Namık Kemal Paris'te fransa prenses'i ile aşk yaşamaktadır.Namık Kemal bir sohbet esnasında prenses'e istanbul daha büyük der prenses hayır paris der ve tartışma istanbul büyük paris büyük diye sürer gider ve odalarına çıkarlar sevişmeye başlarlar. öpüşüp koklaştıktan sonra prenses hadi sok içime der ve Namık Kemal var gücüyle sokar bunun üstüne prenses gördünmü paris istanbul'u içine aldı der Namık Kemal bu lafın altında kalır mı olsun der ama ADALAR DIŞARDA KALDI...... :clap:clap:clap