Dogum Günün KutLu Olsun MAJESTE

Öncelikle Gerçekten Hackhell in ve Hackhell deki dostlarımın yeri bende her zaman ayrıdır öylede kalacaktır. Yazılanları okuyunca çok sevindim zaman ayırıp yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ayrıca hediyelerim harika çok beğendim. Benimle aynı gün doğan lara... seninde doğum günün kutlu olsun. Özel yaşantım ve yoğun iş tempom nedeni ile pek fazla aranızda olamamın üzüntüsünüde yaşamaktayım. Yine Yeniden her Zaman Hackhell .... Değeri ayrı kalınca anlaşılır...

Öncelikle Gerçekten Hackhell in ve Hackhell deki dostlarımın yeri bende her zaman ayrıdır öylede kalacaktır. Yazılanları okuyunca çok sevindim zaman ayırıp yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ayrıca hediyelerim harika çok beğendim. Benimle aynı gün doğan lara... seninde doğum günün kutlu olsun. Özel yaşantım ve yoğun iş tempom nedeni ile pek fazla aranızda olamamın üzüntüsünüde yaşamaktayım. Yine Yeniden her Zaman Hackhell .... Değeri ayrı kalınca anlaşılır...

Bu sitede kadim dost rutbesine erisebilen nadir insanlardan birisin.. Ne sen Hackhelli nede Hackhell seni unutacak sanirim :)

Mutlu yıllar dostum, herşey gönlüne olsun

Doğum günün kutlu olsun Majeste ..
Hersey gönlünce olur umarım kardesim ;)

Nice Yıllara Majeste.
Mutlu Yıllar dilerim

biraz gecde olsa majeste yeni yasini kutlar tüm sevdiklerinle saglikli mutlu nice yillar dilerim.yoklugun hissediliyor......

Öncelikle tekrar teşekkür ederim ancak bakma fırsatı bulabildim. Solariz .... köpek ısırsın senin emi insan bir arar hadi aramadın buraya yazar sorarım bunun hesabını

Geri