doğum gününüze göre renginiz+kişiliğiniz

01 Nisan – 10 Nisan
LACİVERT

Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

renkler yalan söylüyor hiçte ben böyle degilim

15 Temmuz – 25 Temmuz
SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

aynı ben bukadarı olur artık:victory:clap

24 Ekim – 11 Kasım
BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür

:D bencede aynı ben :)

04 Haziran – 13 Haziran
GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

02 Aralık – 11 Aralık
GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

gri ye pek ilgim yoktur ama doğru demiş

21 Nisan – 30 Nisan
BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kandini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

Aynı Ben Kahretsin :D

23 Aralık – 01 Ocak
KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve haraketlidir, ama arada mutsuz oduğu anlar da yok değildir.İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

Tesekkürler :sigara:

SARI

Tesekkürler :sigara:

seni çok fazla tanımasamda bu özelliklere fazlasıyla sahip olduğunu düşünüyorum

02 Aralık – 11 Aralık
GRİ

Doğru Söze Ne Denir Eyvallah :)

Geri