Doğum Günüm Ölüm Günümmü Olacak

Çok Çok GeÇmİŞ Olsun

Kalbİmİz Senİnle Be Abİ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

allah hakkında en hayırlısını nasip etsin .. umarım ameliyatın istediğindende güzel geçer ... allah seni herkesten önce kızına ve oğluna bağışlar !..

Çok büyük geçmiş Olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin. Doğum tarihi ölüm tarihi diye telaşlanma hiç. Allah sevdiklerinin çocuklarının Mürüvetini göstersin sana. Daha uzun yılların var İnşallah.

acil şifalar versin abi ama korkma abi tıp cok ilerledi bir cok hasta ii oluyobenim eniştemin kalbi delikti ameliyat oldu ama yasıyo
kalbimiz seninle .......

İlk önce Allahın sonra doktorların yardımıyla atlatacaksın insallah!! önemli olan bide hastalığı psikolojik olarak yenmen olumsuz birşey düşünme yeter iyii olmak için çabala!!!allah seni çocuklarına ve karına bağışlasın!!acil şifalar dilerim kardeşim!!

hala bir haber yokk bu konuyu actıktan sonra bir daha girmedi:saskin
yada girdi ben görmedım inş öyledir valla : (
hemen iyileşip aramıza dönersin inş...

GeçMi$ oLSuN KaNky :(:(:( NeSe DuaLaRıMıZz SeNinLe :)

Bu arkadaşımızı özelden tanıyan kimse yok mu Allahaşkına?
Meraktan öleceğim. Bu konuyu açtıktan sonra bir daha girmedi.
Yazdıklarımızı da okumuş olduğunu sanmıyorum.
Allahtan niyaz ediyorum ki herşey yolunda olsun.
Arkadaşım ne olur bir şey seni dürtsün de buraya bir bakıver.
Bizler de senin yaşadığını bilelim.
Kalbimiz ve dualarımız seninle... :(

acil sifalar cok gecmis olsun ama sunu soyliyeyim tıp gunumuzde cok gelısmıs durumda bu tıp hastalıklarda genelde cözüm bulunuyor.yengemin kalp kapakçıkları degişti yapay kapak taktılar. yaklasık 4 yıl oluyor su an cok ıyı durumda tekrardan acıl sıfalar..

Çok geçmiş olsun.. Allah yardımcında olsun.. Evet arkadaşımızın yakını yok mu sitede ne bileyim mahelle,internet cafe ya bırakın şu özeli net arkadaşıda mı yok?

geçmiş olsun, umarım iyisindir...

bende doğuştan kalp hastasıydım. kalbimde delik varmış. 2 yaşımdayken anlamışlar ve ameliyat küçük yaşta riskli olduğu için 7 yaşına kadar beklemişler. 1991'de ameliyat oldum. şimdi taş gibiyim maşallah. arkadaşın dediği gibi tıp çok ilerledi... inşallah aramıza sağlıklı olarak dönersin...

Nolmuş acaba Çok merak ettim... hiç girmemiş...

Geri