Doğum Günüm Ölüm Günümmü Olacak

thy.willen

New member
Reaction score
0
Galatasaray              * Senin Araban Nam
Selam Arkadaşlar

Ben tekrar geldim hayattayım çok sağlıklıyım

ameliyatlar gayet başarılı oldu 27.11.2007 tarihinde Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinden taburcu oldum. şu an kendimi çok iyi hissediyorum aranızda olmak çok güzel.

bana desteğini ve dualarını esirgemeyen tüm HACKHELL ailesine sonsuz teşekkür ederim, Hepinizden Allah Razı olsun..

Ayrıca Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölümünde çalışan tüm Doktorlar , Hemşireler ve Hasta Bakıcılardan Allah razı olsun. Hepsi çok ilgilendiler hepsine teşekkür ederim..

:(:(:( çok ama çok qeçmiş olsun ne denirki böyle bir durumda :(:( inşAllah ameliyatın en qzl şekilde qeçer Allah yardımcın olsun...

allah acil şifalar versin, inşallah ameliyatın ii geçer de sağlığına kavuşursun..

sadece ameliyata girerken sevdiklerini düşün, her zaman yanında olacaklardır..

tekrardan acil şifalar..

allah acil şifalar versin..........

korkuların olması çok normal ama bence negatif düşünüyorsun.asıl şimdi olumlama yapman gerekiyor.boşver kötü varyasyonları sen asıl daha sonrasında sevidiklerinle neler yapacagını planla.şimdiden geçmişler olsun:)

abi önce çok geçmiş olsun şuan gözlerim bugulandı ben de 2 senedir sürekli öksürüyorum solunum sorunum var böyle yazınca üzüldüm bende 2 yıldır kafayı yiyecegim hersey iyiyken birden hersey tersine dönüyor ben de sırf imnsanlardan kacıyorum evlenmeyi dusunmuyorum coluk cocuk ortada kalmasın diye son sözüm belki boş laf bunlar ama moralini yüksek tut ALLAH seni çoçuklarına bagışlar acil şifalar saglıcakla kal Allaha emanet ol....

bende açık kalp ameliyatı geçirdim ve kalbime yapay (platin) kapak takıldı. İyi biliyor musun arkadaşım doğum gününde öleceğini :(
Kesinlikle bunları büyük bir çöküntü içinde yazmışsın. Yanlışsın, çocukların için yaşayacaksın. Moralini yüksek tutacaksın. Başka hiç bir çaren yok. Sanırım ameliyattan 15-20 gün sonra. sağlıkla geri dönmeni kutlayacağız. Yüreklemiz senin ve ailenin yanında .

ya ağlattın beni ya.gecelerce kaygılandığım biri varken şimdi birde seni takcam kafama.nolur moralini bozma.ameliyattan sonra gel geri bekliyoruz seni.ölüm kelimesini nolur kullanmayın ya kemal sendeee.allah yavrularına bağışlıycak seni emin ol.benim kızımda 2 yaşında.seni çok ii anlıyorum.düzelcek amansız bişey değilki.bekliyoruz seni unutma.

arkadaşım gördün mü kaç kişiyi üzdün burda. Bize biraz daha moralin düzgün bir şekilde bir şeyler daha yaz. Sevineceğiz hepimiz. Her zaman iyi haberlerini bekleyeceğiz.

arkadaşım allah yardımcın olsun
inşallah ameliyatın çok iyi bir şekilde geçer
ve bize bakın ben geldim burdayım diye
yazacaksın eminim sen moralini yüksek tut
biz seni burada hackhell ailesi olarak bekliyoruz
sakın ha sakın moralini bozma allahım seni çoçuklarına
ve senide burdaki arkadaşlarına bağışlasın
seni burda bekliyor olacağız
geçmiş olsun =)

Allah Acil Şifalar Versin Kardeşim Geçmiş Olsun En Kısa Sürede Aramıza Dönmen Dileklerimle...

kardes valla bende kötü oldum:( yav :(
inş hemen iyileşirsin...gecmıs olsun....

sizi bekliyor olacağız.acil şifalar...

her ameliyatın zorlukları vardır ki kalp ameliyatı daha zordur. ama unutma ki insanların en iyi ilacı hatta tıbbi ilaçlardan da önce moraldir. sen moralini yüksek tutarsan her şeyden daha etkili olacaktır bu senin için. 2 çocuğun, eşin, ailenin diğer kalanları ve en önemlisi kendin için yaşama sevincini, umudunu kaybetmemelisin. her şey Allahın takdiri. Allahın da yardımıyla en kısa zamanda sağlığına kavuşup sevdiklerinle bir ömrü paylaşacaksın inşallah.

Allah seni çocuklarına ve sevdiklerine bağışlasın. en kısa zamanda sağlığına kavuşmuş bir şekilde aramıza dönmen dileğiyle.

Merhaba Thy...
Seni uzun zamandır tanıyor gibiyim.
Belki de yaşıt olduğumuz için ortak noktalarımızın olduğunu düşünüyorum.
Kendini bu şekilde karamsarlığa itmen hiç doğru değil.
Bir an önce en azından ailen ve sevdiklerin için kendini toplaman lazım.
Sağlık da hastalık da bizler için. O yüzden lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.
Belki çok zor bir operasyon geçireceksin.
Ama gençsin ve vucudun bununla mücadele edebilecek durumda.
Bundan 8 sene önce babam 68 yaşındayken benzer bir operasyon geçirdi.
Ve Allaha çok şükür ki o günden beridir gayet sağlıklı bir şekilde bizimle birlikte yaşıyor.
Operasyon öncesi durumundan çok daha iyi durumda hem de. :D

Arık tıp çok ilerledi. Bu tarz operasyonlar gayet başarılı şekilde neticeleniyor.
Allah seni evlatlarına bağışlayacaktır. Lütfen üzülme ve çevrendekileri de üzme.
Sana tüm kalbimle ve en içten dileklerimle acil şifalar diliyorum.
Biz senin bu operasyonu kolayca atlatıp sağ salim, sapasağlam aramıza döneceğine eminiz.
Lütfen sen de buna inan. Kalbimiz de dualarımız da seninle olacak arkadaşım.
Allah yardımcın olsun.

Not: Operasyon esnasında kan ihtiyacın olabilir. Unutma ki biz dev bir aileyiz.
Lütfen kan grubunu bu sayfalarda bize yaz. Ve hangi hastanede ve hangi şehirde olacağını da belirt.
Şimdiden organize olalım da ihtiyacın olduğunda da eğer elimizden geliyorsa yanında olabilelim.
Sevgiler...

Acil şifalar :(

Geri