doğrusu nedir

süreç

New member
Reaction score
0
herkeze slm paylaşıma katılan herkeze teşekkürler biri beni işletiyor zıp dosyarına
şifre gerekmeden çözülüyormuş nsl çözüldüğünü şu an merak etmiyorum ama bu mümkünmü işi bilenlere soruyorum yoksa beni makarayamı alıyor onu merak ediyorum :mad: :mad: :mad: herkeze slm

konuyu yanlıs yere açtın sanırım..
hoş geldin ii forumlar

zip dosyalarına şifre geremeden çözülüyormuş ne demek yahu :eek: bıraz daha acarsan ve anlasılır sorarsan sorunu yardımcı olalım ...

hoşgeldın buarada :)

arkadaşım ilk başka hoşgeldin,,,

hemen sorulara başlamışsın,,

galiba arkadaşımızın anlatmak istediği bir tane program var zip dosyasının şifresini kırabiliyor ve şifreyi bilmesen bile dosyayı açabilyon

bunu anlatmaya çalışıyor galiba,,

hehe hosgeldın ısde beklenen uye gelır gelmez olaya el atmıs şifre gerekmeden çözüyorsa senın arkın aşmış saygılarımı ılet ona hay allam ya

hadi bari sende hoşgeldin :)

Dark_Angel' Alıntı:
zip dosyalarına şifre geremeden çözülüyormuş ne demek yahu :eek: bıraz daha acarsan ve anlasılır sorarsan sorunu yardımcı olalım ...

hoşgeldın buarada :)
DarK anladıgım kadarıyla passlı zip dosyalarını kırmaktan bahsediyo ...

konu yanlıs yerde bu arada hosgeldin

sn o arkadaşına THEOZY'nin avatarını göster :)

burası hojgeldin bolumu we bende hojgeldin diorm...

özür dilerim yanlış soru zıp dosyalarını program gerekmede kırıla bilirmir tekrardan özür dilerim herkeze tekrardan slm

yok malesef program gerekmeden kıramazsın..aslında o piyasada dolasan ben kırarım diye programlarda genelde hikaye..uzun sifreleri acamıyorlar...bu arada HOSGELDİN...

belki benim bilmedigim bisey vardır..varsa bilen buyursun er meydanına :D:D:D:)

Kolay gelsin..

Geri