Doğruluk mu cesaret mi?

keske 1 saat daha uyuyabilsemm....

alttaki kereviz severmisin

evet kerevizim nerden bildin alttaki yanında kim var :D

internet kafede tanınmadık bi tip
alttakinin çorapları kokuyor

adatan kendini aldatır sadece. benim kendimi aldatma gibi bir niyetim yok :D

hiç yağmurda gezdin mi

hayır asla zaten hayatım boyunca sadece bir kişiyi sevdim oda bir aptallıgım sonucunda kaybettim . oda beni hala seviyo ama artık herşey bitti.

Hey alttaki sen hiç doyasıya kadar öpüştün mü?:D:D

120 km yaptım.

sağ elinde kaç parmak var?

aLLaha Şükür 5 Tane..

aLttaki Homie Yanında Kız Arkadasın Var,Karşına 5 6 Kişi DikiLdi.. TopukLarmısın ?? Yoksa öLceqini ßiLsen Orda KaLırmısın ?? [ TopukLarsan Adam DeqıLsın.. ] =D

tabiki orda kalırım soru mu=)

alttaki yanında kız arkadaşın var karşına 5-6 tane çok güzel kız dikildi ve bariz sana yazıyolar
naparsın=)?

Tuqce ßi Dakıka ßu ArkadasLar Şirketten ßayan ArkadasLar Diyip YanLarına Gider NumaraLarını aLırdım :hhmanD [ Umarım HH'de TakıLmıyordur.. ]

ßirisi Markete Git Ped aL Dedi.. [ AnLadın Sen Onu.. ] Markettede ßaya Hoş ßi Kız Var.. Lütfen Ped Verirmisin Dermısın Yoksa Gerimi Dönersın.. :hhmanD

görev kutsaldır pedi alırım. ben de zaten kızlara pek yüz vermem. hele de carsıda pazarda gördüklerime. :) cünkü kendilerini bişey sanarlar sonra :)

okuldan senı attırmaya calısan hocaya dalar mısın yoksa "atılmaya ramak kalsın, sonra düsünürüz" mü dersin?

akıllılık yapar sonraya bırakırım ...intikam soğuk yenen bir yemektir...ama hocalara el kalkmaz keşke başka yazsaydın...: )

sevdiğin çok hasta böbrek lasım (ALLAH etmesin nerden geldiyse aklıma ) böbreğini verirmisin...

veririm !!! düşünmem bile o olmazsa yasam tat olmaz benimde aklıma bu geldi sen sormuşun

olmazsa olmazın nedır ?

gözlüğüm ve lensim

alttaki biri sana istediğin 10 arabanın sıfırını hediye etcek.. kaç model olursa olsun. karşılığında parmağının birini kescek kabul edermisin ( saçma ama güzel bi soru :D )

Geri