Doğan Grubundan Bir Yalan Daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
'Ümraniye sapığı' haberine, 40 bin YTL'lik rekor tazminat

umraniye.jpg

Bilal Akyıldız​

'Ümraniye sapığı' diye yakalandıktan sonra suçsuzluğu anlaşılan Bilal Akyıldız'ın (35) haberini yapan Kanal D, tazminat cezasına çarptırıldı.

Sultanbeyli Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi, kişilik haklarını ağır bir şekilde zedelediği' gerekçesiyle yayıncı kanalı, 40 bin YTL tazminata mahkum etti. Hakim, 'aranan sapık' olduğu belirtilen ve ormanlık bir alanda canlandırma yapılarak verilen haberin Akyıldız'ın kişilik haklarını zedelediğine kanaat getirdi. Hakim, söz konusu tazminatın haberin yayınlandığı tarihten itibaren faiziyle alınmasına hükmetti. Akyıldız ise 5 yıldır hayatının karardığını söyledi. Akyıldız, "Tazminat sevindirici ancak yıllardır ne çektiğimi ben biliyorum. İnsanlar bir türlü unutmuyor. Hiçbir para benim ve ailemin yaşadığı acıların karşılığı olamaz." dedi. Akyıldız'ın avukatı Mehmet Yavuz ise insan onurunu üstün tutan bir karar verildiğini ve Türk yargısında miktar olarak rekor tazminat olduğunu kaydetti. Akyıldız, 17 Kasım 2002'de Anadolu yakasında birçok kız çocuğuna tecavüz ettiği gerekçesiyle aranan 'Ümraniye sapığı'nın robot resmine benzediği için yakalanarak cezaevine kondu. Yapılan DNA testi sonucu Akyıldız'ın aranan kişi olmadığı anlaşıldı. Akyıldız, gerçek sapık Yaman Özçelik'in yakalanmasıyla yaklaşık 1 ay sonra serbest kaldı. Akyıldız, cezaevinden çıktıktan sonra hem kamuoyunda hakkında oluşan "sapık" yakıştırmasını silmek hem de kendisini haksız yere sapık ilan edenlere ve tutuklayanlara karşı hukuk mücadelesi başlattı.

Kaynak

Ne zamandır girememiştim günceLe ama bakıyorum da ben iki ayda girmesem iLk girdiğim gün günceLde hep 1. Sayfada doğan grubunun şerefLi yayıncıLık iLkeLeri ve örnekLeriyLe karşıLaşmamak mümkün değiL...

yazık gunah işte dogan grubuna az bile o ceza bi insanın hayatını nasıl karartıyolar suc tv nın ve halkın hemen kanıyolar tvdekilere 40 ytl gercektende cok az avrupada ve abd de olsa adam dogan grubunu batırırdı cunku o bi insan sucsuz insan yarın aynı sey sizinde basınıza gelebilir bence parada onemlı deil ama hayatını iyi yasaması için gerekli hiç deilse gıder memleketınde yasardı krallar.....

zaten bu doğan medya gurubunun ilk yalan haberi değil teşekkür ediyorum paylaşımın için...

ohhhh yarasin hazmedebildiler mi ki acaba??
bu adamlar haber yapmasini ogrenecekler de ben goremiycem
yazik ya adam kim bilir ne zor gunler gecirmistir

adamların amacı habercilik değil derin devletin KÖPEKLİĞİNİ yapmak. Doğan grubu güç kimdeyse onu yalar. arada böyle haberler çıkararak halkın dikkatini farklı yerlere çekmeğe çalışırlar. belkide o sırada millet bu haberle uğraşırken saman altından ne sular geçmiştir.

Allah bunlara da Uzan grubu gibi bir son verir inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri