dll. sorunu !!! acil yardım

deejayonur

New member
Reaction score
0
arkdaşlar benim bilgisayrım şöyle bir hata veriyo :

Geçersiz Sistem DLL Konum Değişikliği

user32,dll sistem DLL sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama düzgün çalışmayacak. Konum değişikliği, C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll DLL si windows sistem DLL leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı

bu sorunu nasıl düzeltebilirim

bu windowsun bir updatesi ile ilgili bir problem.. yanılmıyorsam kb935902 update i bu probleme sebep oluyor.. hesap makinesi dahi yazdığın hata mesajını veriyordu..

program ekle / kaldırdan "güncellemeleri göster" kutusunu işaretle ve kb935902 güncellemesini kaldır.. bilgisayarını yeniden başlat.. düzelecektir.. ;)

ya bende de aynı sorun var iki ark şın dediğini de yaptım olmadı. :(
ama benimki oyun yüklemek için oyunun setup dosyasına tıkladığımda oluyo.
yardımcı olursanız sevinirim :)

arkadasım sen onları boş wer bu olayı bin sefer yaşamış olan biri olarak söylüyorum brico pack teması kullanan arkdaşlarda görünen bir hata temayı kaldır yola dewam et. sonra garanti olsun diye diğer arkadaşların dediklerini yap ;). ama temayı kaldırman gerek sonra bu tema yerıne bu werceğim linkteki soon wersiyonunu indir.

ahan da link
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3665

gerçi konu 6. ayda açılmış ne kadar yardımcı olur bilmiorum ama birisinin işine yarar belki :goz:

Geri