Dj Akman & Son Nefes Yalan DÜnya Harİka Bİ Şarki SÖzÜÜÜ Okumayan PİŞman Olur....
Hep Aci Hep Keder Bu Acilar Beni Kahreder,Mahveder Derbeder Olusum Her Gece Ölüsümde Hayatimi Mahveder Seni Ölesiye Seven Sen Olmadigin Zaman Deliren Sevmektir Beni Bitiren Kahrolasý Hayat Bu Beni Sana Göstermeyen Ask i Görmeden Senden Uzaklastim Kahbe Hayat Nereye Kadar Gidecek Sensizim Be Güzelim Ne Zaman Bitecek Gözyaslarim Dinmiyor Kendimi Harap Edisim Ýcim Sizliyor Ben Degil de Güzelim Bu Kalp Seni Seviyor Senden Baska Gözüm Görmüyor Inan Bana,Inan Bana Yaram Aciyor Gözlerim Kan Agliyor Dayanmiyor Yürek Dayanmiyor Bu Acilar Beni Kahrediyor Günesi Yok Bu Yolun Durmaksizin Yürüyorum Ne Zaman Bitecek Bilmiyorum Özlüyorum
Düsün Düsün Bitmiyor O Kadar Çok Problem Var ki Yürek Dayanmiyor Gözyasim Dinmiyor Geçmiyor Kafayi Vurup Çekmekle Bitmiyor Gittikçe Daha da Kötü Oluyor Belki Yüzüm Gülüyor Ama içim Kan Agliyor Çektigim Bu Çile Hayatim Boyunca Gülmedim sevmedim Sadece igrendim iyilik Yaptim Kötülük Buldum Delirdim Kötü Yollardan Uzak Durmayi Denedim Cahildim Bilmedim Bazi seylere Çabuk Kandim Hatalar Yaptim,Yaptim Ama Arkadas Satmadim BAZEN ÇOK SEVDIM KISKANDIM BAZI GERÇEKLERDEN KAÇTIM Gözlerimi Kapadim Çektikçe Yandim Allahim Sen Varsin!!! Günesi Yok Bu Yolun Durmaksizin Yürüyorum Ne Zaman Bitecek Bilmiyorum Özlüyorum...Her Yolun Sonu Vardir Ömür Biter Ama Yol Bitmez Bu Acilar Çekmekle Bitmez Hatiralar Silinmez Sen Bensiz Ben Sensiz Nereye Kadar Karanlik Gecelerde Dört Duvar Sarmis Gözyasim Akmis Beni Benden Almis Sensiz Bu Yasam Anlamsiz Bir Allah Bir de Sen Varsin Sen Gidersen Gözlerin Kalbimde Kalsin Hatirlarsin O Günleri Ardindan Aglarsin Ama Gerçek Ol Ben Seni Sevdim Bebegim Seni Sevdigim Için Çok Seviyorum Anliyor musun Bu Kadar Dert Yeter Zaten Bana Bir de Ask Vurdu Genç Yasta Gidicem Kara Topraga Sanki Hepsi Bir Rüya Hayatim Kara Ne Gelirse Gelir Benim Basima Sevdigi Kulu Görmez mi Yalan Dünya!!!
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ????:victory:victory