Dj Olmak İstermisiniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka ne anlatıon yine :D İstek yok ne demek test yayında olsa şarkı isteriz hahaha

azizbaba61' Alıntı:
hemen bu akşam upload ediyorum ses efekleri verebilmek için dediğim program gerekecek konuşurken inekler bağırsın arkadan falan:D sam 4. küsür sürümü ama dedim ya 6 senedir bu işin içindeyim bence bütün dj ler kullanmalı biraz program karışık gibi gözüksede mantığı çok basit eklerim programlar bölümüne dj lere özel diye anlamayan arkadaşlar olursa da pm atar m zn falan eklerik :) hallederiz hayırlısıyla

kardeş ne zaman upload edicen şu prog

Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler
hafta sonlar 14-16 seansları arasında sizlerleyim
arabesk lezzetinde keyifli dakikalar sizleri bekliyor!!

önecelikle radyomuz yeniden açılacağı için hayırlı olsun diyorum inşallah ilgilenecek arkadaşlar gelen taleplere engüzel şekilde cevap vereceğini umaraktan başarılar diliyorum

Bende Test Yayınına Girdim we Gecen Seneki HH Radiodaki Test Yayınımdaki oLay Tekrar Başıma qeLdi..

2 x 1024 DDR2 Ram war.. Ama Ne oLduysa Winamp Dondu :)

Gecen Senede Aynı sey basıma qeLmişti :)

Eee Benim Test Yayınım için oLumLu Yada oLumsuz Bişe Demediniz Chamur Bey :saskin

DeeRPaRtY' Alıntı:
Bende Test Yayınına Girdim we Gecen Seneki HH Radiodaki Test Yayınımdaki oLay Tekrar Başıma qeLdi..

2 x 1024 DDR2 Ram war.. Ama Ne oLduysa Winamp Dondu :)

Gecen Senede Aynı sey basıma qeLmişti :)

Eee Benim Test Yayınım için oLumLu Yada oLumsuz Bişe Demediniz Chamur Bey :saskin

ya o donma bende de var. abi aç hemen görev yöneticisini sonlandır winampı sonra gene aç... napçaz bilmem. pc kasıyor, hele dü gece ps suite kurdum hepten gitti. ram arttırmam lazım :(

harbiden bu winampdaki donma olayının çaresi yokmu bende de 1024 twinmos ram var genede donuyo çaresini bilen varsa söylesin walla

winamp programının senelerdir çözülemeyen tipik özelliği.. ramle alakası yok sanırım ses kartıyla ilgili olabilir.

yani ses kartının dandikliği demiyorum, uyum problemleri vardır belki winampı sevmiyorlar =)

Bi de winampın listesinde fazla şarkı bulundurmayın, çalacağınız zaman sürükleyin daha randımanlı çalışıyor o zaman, dosyalar için internetten bilgi güncelleme ve lyrcs özelliklerini de kapamayı deneyin

en nefret ettiğim program 1 winamp 2 msn (en cok kasan)

ama bunlar aynı zamanda en cok kullandıgım program m.q :hhmanD

arkadaşlar:) ben verdim bir program winamp tan daha iyi ve kesinlikle donmuyor ve profesyonel bir program.. program bölümünde arattırın ya da açtığım konulara bakın:p

Ama Biz Winamp KuLLanmak Zorundayız azizbaba :)

Bi ARa Shoutcase YayınLarı BspLayerden oLuo die Duymustum Ama Ne Kadar Gercek biLmiorum :)

Vallaha belkide biraz gec kaldim ancak bende bir iki bisey calmak isterim, Turk ve Yabanci müzik olarak 40 GB arsivim var. Fazla diil ama yayin yapmak icin yeterli sanirim

ben almim alana mani olmim :)

Arkadaşlar öncelikle bir şey sormak istiyorum radyo chatli radyo Flastcast mı ?

artı Dj likle sunuculuğu bir birine karıştırmayalım... sunucu olmak başka dj olmak başka ;)

ben iki sene nette radyolarda ve reel olarak radyolarda sunucuk yaptım... son 8-9 aydır yapmıyorum...
eğer Flastcast sa şunu sölemem gerek yayında olan arkadaş her çaldığı şarkıyı yeniden indiriyormuş gibi kotasından gidiyor ve dinleyen arkadaş içinde aynısı geçerli.. sizin dediğin radyo nasıl bir şey.. tmm ben olmak istiyorum dicemde neyle karşılaşacağımı bilmiorumki... çok az da olsa bir bilgi verilirse sewinirim.. kolay gelsin

DeeRPaRtY' Alıntı:
Ama Biz Winamp KuLLanmak Zorundayız azizbaba :)

Bi ARa Shoutcase YayınLarı BspLayerden oLuo die Duymustum Ama Ne Kadar Gercek biLmiorum :)

niyeki:) sam programı da shoutcast tabanlı ve firebird veri tabanıyla çalışıyor :) bi dene istersen:)

bende nişantaşı çocuguyum beni de alınsanıza aranıza

chamur nerde yaa benım yayın saatim geldı :hhmanD

bende yayınınıza katılmak istiyorum eğer aranıza alırsanız tabii...tüm ayarlar ve programlar bende mevcut sadece ip adresini ve portu werin yeter..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri