Dj Olmak İstermisiniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak bir başvuruda benden gelsin Chamur Dostum Sana Pmden de bişey atacam!
Evet arkadaşar uzun suredir hackhelldeyim daha once radyonun birinde djlik yaptım!Diksiyonum gayet düzgündür.Zaten beni az cok tanıyanlar var içinizde!Eger mumkunse bende hackhell adına elımden gelenı yapmaya hazırım!hepinize saygıyla selamlıyorum!

Selam ben bu konuda camfrog ve kendi sitemde flastcast üzerinden yayın yapıyorum ama tabiki sitede yeniyim nasıl bir güven zaman isterse zamanım var ve sizleinde çalsımalarında yardımım dokunursa dj olmaktan fazla sevinirim..

slm arkadaslar bende yardımcı olabilirim sizlere tecno-trance-electro konusunda geniş bi arşivim benimde var yanlız oyle anons felan yapamıyorum
zaten normaldede su an bi sitede onlin eolarak yayın yapıyorum daha doğrusu kendi sitemde.Ordada anons yapmıyorum yok işte efenndim hoşgeldiniz beş gittiniz :) bu şarkımı konyadaki halama felan yok yani bende.Konusalim eger uygun gorulursem seve seve calısmak isterim:D

arkadaşlar bir süredir işlerim sebebiyle nete giremiyordum..o yüzden konuyla ilgilenen arkadaşlar kusura bakmasın..kaldığımız yerden dewam edelim artık döndüğüme göre..
ilk mesajda belirttiğim kriterlere uygun arkadaşlara pm attım..!

Dj Olmak İstermisiniz..? Konu Cevapla

slm bende djliğe talibim 14:00-16:00 saatleri arasında uygunum sizde uygun görürüseniz djlik yapmak istiyorum:biggrin :biggrin

yeterli görülen arkadaşlar pm kutularına baksınlar...
ayrıca biz sesinizi duymadığımız sürece yayın yapamazsınız..üzgünüm...
tekrar ayrıca N i h i L pm kutunu boşalt..:)

Chamur Bak Yeniden Burdayım Eski NickimLe..

Hady BakaLım Yeni Yayın Dönemimizde Cok ii oLmamız DiLeqiyLe..

benim merak ettigim simdi secilcek ve oyle devammi edicek yani sonra sansimizi deneme gibi bir sansimiz yokmu???

Radyomuz St.Anger ın katkılarıyla açılmak üzere. Yayın akışı tamamlanınca açılacak teknik anlamda bir sorun kalmadı.

ζђάмυѓ bi kaç gün içinde bitirecektir yayın akışı ve alınacak djleri.

Djlik yapana herhangi bir karşılık vermiyoruz teşekkür dışında onu bir kez daha belirteyim. Çünkü biz burada karşılık beklemeden paylaşım yapıyoruz. 2. olarak da sonradan şansınızı deneme şansınız listeden birinin bırakmasıyla yada çıkarılmasıyla olabilir. Bu da kolay kolay mümkün değildir.

???

Ben yurt disinda yasiyorum ve 6 saat fark var aramizda dogal olarak geceleri en azindan benim icin uygun eger ben size uygunsam yardimci olmak isterim yani burda aksam 11 ken orda sabaha karsi 5 bi avantaj olarak goruyorum ama sizler bilirsiniz konuyla ilgilenen herkese basarilar :) :biggrin :durdurun :biggrin

arkadaşım bende olmak isstiyorum msn adresim eklersesn ........................

ArkadashLar açıLıcak oLan RadyO hayırLı oLsun,Eminim HH'de Daha EqLenceLi DakikaLar qeçiricez YaLnız ßi Ricam Var RadyOda $arkı çaLıcak oLan ArkadashLara Dj DeqiL de Vj Dersek Daha qüzeL oLur ;]

Dj-YaRuTaB' Alıntı:
ArkadashLar açıLıcak oLan RadyO hayırLı oLsun,Eminim HH'de Daha EqLenceLi DakikaLar qeçiricez YaLnız ßi Ricam Var RadyOda $arkı çaLıcak oLan ArkadashLara Dj DeqiL de Vj Dersek Daha qüzeL oLur ;]

niye? radyoda video yok ki video çalıp video jokey yani vj olsunlar?

aRkada$Lar ßu i$ Tam ßana GöRe...HackHeLL Radyoda Dj oLmaya Adayım ve her TürLü SoRuna aÇığım...Dj Lik Ba$vuRumun DikkaTe aLınmasını DiLiyorum.En iÇTen DiLeKLeRimLe ....

yekialem' Alıntı:
niye? radyoda video yok ki video çalıp video jokey yani vj olsunlar?
RadyOda Winamptan Herkez $arkı çaLaßiLir Yada FLastCast'tan Farketmez O zaman yoLdan qeçeni çevir Pc ßa$ına Oturt Dj oLsun Varmı ßöyLe ßi$ey Sachma Sapan KOnushma :vur

çok az kaldı arkadaşlar radyonun açılmasına..

kriterlere uygun olan arkadaşlara özel mesaj attım..

ayrıca lütfen ikili tartışmalarınızı pm'den yapınız.!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri