Dj Bölümüne Mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joy Ramo

ѕσυи∂ вℓ&#
Reaction score
0
Neden Dj Paylaşım Bölümü Derseniz İşim Bu Müzigi Seviyorum Ve Formda Takıldıgım En Çok 1. Bölüm 2. Bölüm Komik Resimler Bölümü Görevini Harfien Yapacagıma İnanıyorum Şimdiden teşekkürler..

Onnline Oldugum Zaman Saatleri Hafta içi Sabah 09:30 Akşam 19:00

Salı Günleri İzinli oLdugum için Onnline Olamıyorum Dier Günler HArici Bu ŞekiL onlineyim ve Pazartesi Günü Sabah 09:30 Gece 23:30

Arkadaşlar Hala Anlamıyorsunuz Ben Sadece Dj ve Komik Resimelr Bölümünde Yazışıyorum Ama Dj Bölümü Agırlıklı Şimdi Bazı Arkadaşlar Diyorki İlk Defa görüyorum ben Seni Beni İlk Defa Gören Arkadaşlar Demekki Takıldıgımö bölümlerde Takılmıyorlar Dierlleri NAsıL Görüyor Anlamıyorum en yogun oldugum Bölümde Modluk İstedim aLt Üstdü Serverde Modluk İstemedim Pls Yazdıklarıma Ve konularıma Kaliteli Paylaşımıma Bakın Ondan Sonra Yazın Bazı Eleştirilerinizi Bazılarıda Diyorki 3000 Msj In Var Ama ben Seni Yeni Görüyorum Ozaman Sen Benim Girdigim 2 Bölüme hiç Girmemişsin Ama Sen Mod oluşsun Demekki Bu işler Msj A ve Bölümlerde oLmaya Bakmıyormuş Sen Ola Biliyorsan Bende Olurum Demekki..
Olumlu Yada olumsuz Msjlar İçin Herkeze Teşekkür Ederim..

benden arkadaşa 55+ çok iyi biri konularla çok uğraşıyo bence olur

bölümde aktif olabilirsin.. Ama forum genelinde pek aktif olduğun söylenemez..

Benim düşüncem..

OLUMSUZ

İyide oLsa Kötüde oLsa Teşekkürler Herkeze Arkadaşlkar..

Belirtdigim Gibi CounTRy Sadece Dj ve Resim bölümündeyim Ben Modluk VErilip VErilmemesi Çokda Önemli Deil Ama Bazı Emeklerimi Bu Şekil Dahada iyi Veririm Diye Düşündüm Öellikler Dj Bölümünde..

Bölümdeki paylaşımların bence yeterli...
Çok fazla olması da beklenemez zaten.. Bunlar zaman ve emek harcanarak
kendi çabalarınla hazırladığın paylaşımlar.... Bölümde üye olduğun bu kısa süre içerisinde
500 tane paylaşım olmasını da beklemiyordum zaten...

Her bölümde aktif olmanı da beklemek yanlış olur, sonuçta herkes iyi bildiği işi yapsın.
Yaparkende hakkını versin.... Seninde işin bu sanırım...

Forumda yeni yüzler ve yeni kanlar görmek adına sana ecstasy den +
Hakkında hayırlısı.. Şimdiden başarılar...

o bölüm ilgisiz kalacağına senin mod olman daha ii +

Teşekkürler Arkadaşlar ecstasy Arkadaşımın Da belirtdigi Gibi Müzik benim işim Ve Dj ölümünde Birazcık Açıklık VAr Gibi Yani HErkez Kendi Başına gibi Bişe Ben Orayı Toplamak İStiyorum Laik Gördügünüz içinde Teşekkürler ve Yep Yeni Ve Tarz Tarz Müziklerle Sizlerle oLmaya Devam Edicem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri