Dj Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocus abi dj ya belki ondandır hayatı hızlı yasamayı seviyo belliki=)

bende de artı sana hadi hayırlısı

Selam Ben Asİmelek EĞer Sİzde Uygun GÖrÜrsenİz Bende Dj Olmak İsterİm BÜtÜn GÜnÜm BoŞ GeÇİyor Ve Sİzlerle Olmaktan Keyİf Alirim Kolay Gelsİn TeŞekkÜrler...asİ....

Selam Ben Asİmelek EĞer Sİzde Uygun GÖrÜrsenİz Bende Dj Olmak İsterİm BÜtÜn GÜnÜm BoŞ GeÇİyor Ve Sİzlerle Olmaktan Keyİf Alirim Kolay Gelsİn TeŞekkÜrler...asİ....

:hhmanD + 1903..Hakkında HayırLısı Kardesım =)

(+) 1907 hayırLı oLsun. . .

o böLüme pek uğramam ama kendine güveniyor sonuna kadar ++++;)

531blondman123_WinCE.JPG

senden uygunu nerden bulunacak hayırlı ola

5 buçuk ay olmuş. İnş en yakın zamanda sonuçlanır : )

Ben bu konuya oy vermemişim
Olsun şimdi verelim...
Benden sana +1905
Geç olsun güç olmasın=)

=) sonuçlanması gereken bir başlık...

sonuçlansın ki sırada Bluextreme ve benin başlıklarımız var =))

+16 Şubat...............

Bu Benim 2. Konu Açışım Sonuçlandı Sonuçlancak dedim Ama Nerdeyse 9 10 Ay Oldu Sonuçlanmadı sebebide Söylenmiyor Benden Sonra yetki Talebinde Bulunan Arkadaşlar İstedikleri bölümde Başka Bir mod olduğu Halde İstekleri yerine Getirildi Ama Ben Mod olmadığı Halde Modluk Başvurusunda Bulundum Hemde 2 kere oLduğu Halde Ama Neden İse Hala Sonuçlanmadı Bari Sebebini Bağışlayın Banada Biliyim Sebebini Bilmeden Bir Yerde terbiyesizlikmi Yapdım birisine Küfürmü Etdim Anlamadım Ama Neden ise hala Bekliyorum Sabır Dediler Ama 9 aY oLdu :) Aydınlatırsanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler + Sonuçlanmicak ise Pls Başvurum Kapatılsın..

Örnek Konular..

http://www.hackhell.com/hackhellde-...mli-program-anlatim-bolumu-amod-adayligi.html
http://www.hackhell.com/hackhellde-gorev-almak-isteyenler/562619-yarisma-bolumu-yetki-talebi.html

İyi Günler..

valla joy ramo benimde yönetimdeki başlığım uzun süredir ilgisiz malum solariz tek ve yetişemiyor
bir donanım bölümü oluşturmak bir mail almak için 1er hafta bekledim =)

sabır başarının anahtarıdır ;)

Gerçekten sonuçlanması gereken bir başlık oldu. Geçen hafta Chamurla beraber içerkende söledim ona. :D abi nolcak o konu die ama sanırım solarizin aşırı yoğunluğundan dolayı bir bekleme söz konusudur. Umarım en kısa zamanda çözülür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri