DiYaRBaKıR'Da BaYRaK İNDiRDiLeR

bu halkla devlet arasında bi kopukluk var atom bombasıda atsanız dahi son kalan kişiye kadar mucadele edecekler bu işin sonu yok gaLiba.

işgaldeki hali sakın unutma.
Bayragıma el uzatma sebepsiz
sen anandan yine çıkardın amma
baban kimdi bilemezdin şerefsiz.

O bayrak orda olmadıgı surece ananıda babanıda bıraz zor bulursun sen Allahın denyoları aklınız bu kadar basıyo sizin.. Yazık diyorum baska bişey demiyorum... Sizin gibi malozlar oldugu sürece biz daha cok güclenecez.. Yobazlar sizi

1 mayıs olaylarını çok güzel durdurmasını bilen hükümet bunuda durdursun kardeşim. İki üç oyum gidecek diye kürtlere yaranmayı bıraksın!!!

adamlar öyle bi cesaret almşlar ki TC milletvekili bayrağı indirio,terörist lehine konusmalar yapıo.ŞEREFSİZLER.destek kesilmedikçe bu soysuz köpekler her gün bi adım daha öteye giderek bu eylemlerini devam ettirirler

OrtaLıgı KarışTıran Bu KürtLer Onu Bunu Bilmem...

Tayyip Erdoganı Sevmek Zorunda Degilsin CumhurBaşkanını Sevmek Zorunda degilsin Ama bu ülkede Yaşıyorsan Bu Ülkenin EKMEGİNİ SUYUNU yiyor İçoyarsan O BAYRAGI sevmek Zorundasın

Dövdün mü de bu sefer insan haklarından bahsediolar..

arkadaslar bakıyorum da insanların nasıl katledilecegi konusunda bir cok dusunceye sahipsiniz.peki hic dusundunuzmu kurt halkı bunu neden yapıyor.bu hareketi gercekten asırlardır birlikte yasadıgımız kurtler mi planlıyor.beyler lutfen saga sola saldırmadan once olayın ozunu arastırın.ABD nin tuzagına dusmeyin.ABD Turkiye tarıhinde hep milliyetciligi kullanmıstır.bakıyorum da basarılı oluyor.biz kurt-turk derken bakmısız o bayrak coktan inmis!

Demet Akalın Diyarbakırlılara hakaret ettimi bide suç oluyor.
Esas suc budur.Siz nerede yaşıyorsunuz Türkiyede . Peki o Bayrak kimin Türkiyenin senin ne hakkın var onu ındırmeye

kıbrısta dırege tırmanan rumu ındırıyolarda buserefsızlerı nıye vurmuyolar ben anlamadım.

dıyarbakırlı kardeslerıme sonsuz saygım var ama bunları gorupte hıc bı mudahalede bulunurmuyorsa gercekten yazıklar olsun..
o soysuzların bızım tuvalet kagıdı olarak bıle kullanmadıgımız kendılerınınde bayrak dıye adlandırdıkları bez parcasını alıp musaıt bı yerlerıne sokacaksın..

bu konularda polıse daha fazla yetkı verılmesı gerektıgını dusunuyorum..(bolucu orgutlere mensup kısılerın polıs tarafından agzının yuzunun dagıtılması konusunda)

ama dıyarbakırlı ınsanlar 5 kısı olarak bıle toplansalar o it oglu itler bı halt yıyemez..!!!

Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur buda böyle biline...

Bizim siyasiler terörist baksana devleti bölmeye çalışmanın sonu ölümdür ama gözaltına bile alamıyolar ve biz bunlarıda başa getiririz ilerde... :vur

bide bu o. çocuklarına watandaş muamelesi yapılıyo.
anaları... (küfür)

eger öldürmeye kalkarsak bu sefer ölenler ilah olarak tapılacak ve her ne kadar öldürsekte yenileri türüyecek bunlara gaz veren kurumları kapatacaksın ve dier ülkelerinde bu gaz kaçakcılıgına katkısı da var topuna ..

Dicek laf bulamıyorum,
Polislere daha fazla yetki verilmesi gerektiğini düşünüyorum
Kim ne derse desin bayrağa dokunanı kafasını kesecen
Eylem yapan herkesi öldürecen,yaşlısı kadını hepsini,öldürmesen bile çok ağır yaralican

aponun PİÇLERİ YILDIRAMAZ BİZLERİ

diyarbakırı çitle çevirecen atom bombasını atcan

Senin Bu Dedigine Pire İçin Yorgan Yakmak Denir DİYARBAKIRDA ÖYLE İNSANLAR VAR Kİ BELKİ DE SENDEN DAHA TÜRKİYEYE BAGLILAR HEM AYRICA 3-5 TANE ŞEREFSİZ İÇİN O GÜZEL ŞEHRİMİZDEN VAZGEÇMEMİZİ KİMSE BEKLEMESİN ORAYA SAHİP ÇIKICAN Kİ ORASI SENDE KALICAK EN UFAK SORUNDA KALEYİ BIRAKIP KAÇARSAN YENİLMİŞSİN DEMEKTİR

Geri