Diyarbakırda şehit verdiğimiz polisler !!!

The Squealer

Special Effects expert
Reaction score
0
Demin internette gezerken şans eseri gördüm ve terör bukadar kötüydü gözümden iki damla yaş aktı bu uğrda kaç can giiti :mad: başta gaffar okkan olmak üzere çok sayıda şehit vermişiz :( sadece polis değil asker sivil...

http://www.diyarbakir.pol.tr/sehitler/sehitler.htm

haklısın insanın ağlayası geliyor bende diyarbakırda görev yaptım gerçekten can güvenliği yok polisin orada

sağol adulta kafa yorduğumuz kadar bu konulara kafa yorsaydık acaba bunlar olurmuydu :(

haflısın millet olarak sanırım aklımız yukarı çalışacağına zıt yöne çalışıyor

Allah bu pkk nın, bu ülkeye ihanet edenlerin belasını versin. Şerefsiz soysuzlar, köpek sürüleri....

merak etme zamnı gelicek sürünecek köpekler ama yakaladığımızı affetiğimiz sürece pek engelliyemeyiz bunları

Çıkarılan saçma sapan yasalarla bu köpeklere cesaret geldi, ellerine koz verildi.
Yok kürtçe eğitim
Yok dağdan inme yasası
cart curt
Şerefsiz ab'de bu köpeklere sırf BİZE DÜŞMAN OLDUKLARI için sahip çıkıyor işte...

Ne güzel bitmiş gitmişti bi ara, basiretsiz yöneticiler yüzünden yine hortladı adiler!

Er yada geç herkes hakettiğini hakettiği şekilde alacaktır , şüpheniz olmasın.....

bunu engellemenin tek yolu devletin ordaki halka gülümsemesi bunu rahmetli gaffar okkan yapmıştı devleti halkla barıştırmıştı diyarbakırda ilk defa kadın polisleri cadelere çıkarmış kapbolan çocukları ağilelerine teslim etmiş yada diyar bakır spor klübüne koymuş tu bunu istemeyen çok güç odakları vardı tabi hizbullah,pkk vesayre adamın sırf kafasında 17 kurşun bulunmuş :(

Allah rahmet eylesin hepsine..

Allat rahmet eylesin....

ya ne kadar çok muş hepsinin yakınlarına baş saglıgı dilerim.....

Uykusuzhergece' Alıntı:
Çıkarılan saçma sapan yasalarla bu köpeklere cesaret geldi, ellerine koz verildi.
Yok kürtçe eğitim
Yok dağdan inme yasası
cart curt
Şerefsiz ab'de bu köpeklere sırf BİZE DÜŞMAN OLDUKLARI için sahip çıkıyor işte...

Ne güzel bitmiş gitmişti bi ara, basiretsiz yöneticiler yüzünden yine hortladı adiler!

hortlamalarının sebebi basiretsiz yöneticiler değil kardeşim. ırağa girip de orayı babalarının çifliği gibi kullanmaya çalışan abd'nin marifeti.

şimdi kuzey ırak tamamen onların elinde. diledikleri gibi at koşturuyorlar.

allah bütün şehitlerimizin yerini cennet etsin. rahmet eylesin.

Geri