Diyanet Vakfı’nda 'kadın' depremi

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Merkezi, Kadın FaaLiyetLeri Merkezi Müdürü Ayşe Sucu’nun görevden aLınmasını gerekçe göstererek topLu istifa etti

101227-diyanet.hlarge.jpg

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Faaliyetleri Merkezi Müdürlüğü Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Karabulut, Kadın Faaliyetleri Merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Karabulut, toplantıda Kadın Faaliyetleri Merkezi Müdürü Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Sucu'nun 25 Aralıkta görevden alındığını hatırlattı.

Vildan Karabulut, merkezde çalışmaları bir ekip bilinci ile yaptıklarına inandıklarını, liderleriyle birlikte hiçbir çıkar beklemeden hatta zaman zaman maddi manevi katkılarda bulunan, gönüllü çalışan, kendisinin de aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyesi 28 kişinin görevlerinin bittiğini düşündüklerini ve istifalarını sunduklarını söyledi.

- KayNaK -

diyanette kim doğruyu söyLüyorsa yerinden oLuyor
önce sayın BardakoğLu ,sonra sayın Ayşe Sucu
ve şimdi de Ayşe hanımın gidişini hakLı bir şekiLde protesto eden diğer hanımLar

hepsinin ortak suçu türbanı iLk şart görmemeLeri

dünyanın bu olayları görmesi lazım
bizim balık beyinlilerin görmesi yetmiyor

Ben şaşırmadım ne bekliyorduk ki? Yasama elinde yürütme elinde yargıyı aldı.. Diyaneti bırakacak mıydı?
Sivil dikta tam gaz ilerliyor..

sanki direk işin içyüzünü bilir gibi sallayn sallayana.. Sahip çıkanlar neye sahip çıkıyor bildiğinden değil, tu-kaka edenler neden ettiğini biliyor değil..

Diyanet vakfında olan biteni başörtüsüne bağlayacak kadar ucuz yorumcularıda gördük ya pess..

Haa millet te görsün her cuma camii çıkışı para akıttığı vakfın başına kimler gelmiş diye bir göz atsın. Diyanette bu çydd tarzı lümpen kafaların işi ne diye soran varmı içinizde?

Neyi paylaşamadınız hanfendi diye soran oldumu? Hayrına mı kümlenmişler orda? Bardakoğlunu bırakın ondan öncesinde demirelle gelip demirelle emekli olan m.nuri yılmaz döneminde haberiniz varmı?

Yokk.. Maksat bu hükümet döneminde yapılan tasarrufların ve görevden almaları direk başbakana bağlamak.. Oysa bırak tayyipi, diyanet vakfının direk olarak diyanet işleri başkanına Bağı yok. Başkan mütevelli heyet başkanıdır falan ama bu kadınlara hesap kitap soracak yürekte çapı bile olmaz... Işin içinde koku var..

Salllayan sallayana... Sanki biliyorlar gibi:))

Ben şaşırmadım ne bekliyorduk ki? Yasama elinde yürütme elinde yargıyı aldı.. Diyaneti bırakacak mıydı?
Sivil dikta tam gaz ilerliyor..

bende şaşırmadım :)

forumda bile din işlerini yapacakların vakitlerini siyasetle harcıyor olması,

yukarıdakilerin çıkarının boyutunu göstermekedir.

Ama artık rahatım,sıkıntı yok,stress yok :) Nasıl mı?

Açtıkları konuları,yazdıkları yorumları görmüyor,verdikleri haberleri okumuyorum.

Kendileri çalıp,kendileri oynar bir dünyadan eninde sonunda uyanacaklardır.Eh o zamanda güzel bir hoşgeldin partisini haketmiş olacaklar :)

Rahat olun,rahat....don't worry,be happy...

din işleri sadece belli kişilere mi has?

milliyetçi mukaddesatçı kimlikli zevatların din işleri diye bir zamanı ve hassasiyeti yokmudur ki? güya gizliden bişey öğrenmişte, onu da isimsiz zikretmenin şark kurnazlığı ve clark gable tarzı sırıtışıyla kumpaslama edası taşıyan şahıs, din işlerine sanki direk(işler diyerek bir kurum hüviyeti kazandırıyor)belli şahısların her an üstüne vazife yüklmesi yaparak, görev mi öğretiyor?

herkes kendine bakacak... sataşılınca da bizdeee müslümanızz bizde milliyetçiyizz, bizde türk-islamcıyız ayaklarını bırakacaksınız madem..

dün küfrettiğiniz solla bugün yandaş olup ,sizden ayrı düşünenlere saf ve taraf biçeçeğinize,kendi safına bakacaksınki, nerde gezdiğini alem bilsin.

Birisi Görevden Alınır Yerine Başka Birisi Getirilir Bu Devran Böyle Sürer Gider ...
İstifa Edenler Üzülmesinler Yeni Yıla Az Kaldı Kutlama Yapsınlar Cıngıl Beng Cıngıl Beng ...

Çyddye kadar bağlayan olmuş... Demek ki yandaş yayınlar daha önceden ortamı hazırlamaya başlamış.. :D
Ben ne zaman ergenekonla bağlayıp içeri atcaklar diye merak ediyorum... Ergenekon kadın kolları başkanı :p yakında darbe yapacakmış :p tayyibi indirip pempe rangerı getircekmiş başa..

akp hazımsızlığı.........

bazıLarı neden konuşmaya çaLışıyor anLamıyorum
boğazına kadar batmış pisLiğe haLa savunuLuyor
demek ki sizde baL tutuyorsunuz!

diyanette kim doğruyu söyLüyorsa yerinden oLuyor
önce sayın BardakoğLu ,sonra sayın Ayşe Sucu
ve şimdi de Ayşe hanımın gidişini hakLı bir şekiLde protesto eden diğer hanımLar

hepsinin ortak suçu türbanı iLk şart görmemeLeri

Vildan Karabulut'un bu doğrultuda herhangi bir açıklaması oldumu veya olduysa nerede olduğunu öğrenebilir miyim? :smile:

Vildan Karabulut, merkezde çalışmaları bir ekip bilinci ile yaptıklarına inandıklarını, liderleriyle birlikte hiçbir çıkar beklemeden hatta zaman zaman maddi manevi katkılarda bulunan, gönüllü çalışan, kendisinin de aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyesi 28 kişinin görevlerinin bittiğini düşündüklerini ve istifalarını sunduklarını söyledi.

Sanırım bu yeterLi oLur

Geri