Divx Film Problemi

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar divx web player ve k lite mega kodek en son sürümü yüklü olduğu halde netteki divx filmleri izleyemiyorum film ekranı siyah altta sayaç işliyor yani film süresi ilerliyor fakat ne ses nede görüntü var neden oluyor acaba diğer formtlarda bi sıkıntı yok flv,mp4 vs...nasıl halledbilirim?:confused1::sad:

aslında divx ile k lite codec çakıştığı için izleyemiyorsun

bir de codec in çalışıp çalışmadığını kontrol et. browserin yanı tarayıcının plug-in inden.

aslında divx ile k lite codec çakıştığı için izleyemiyorsun

bir de codec in çalışıp çalışmadığını kontrol et. browserin yanı tarayıcının plug-in inden.

Kusura bakma ama tarayıcının plug-in'i diyorsun tam olarak nasıl yapacağım ayrıntılı söylesen..

Ayrıca şunuda söyleyeyim google chrome ve firefox ta da denedim yine çalışmıyor yani sonuç aynı

özür dilerim, yarına kadar ben sana tam bir bilgi vereceğim şuan başka işlerden dolayı bekletmek istemem seni de : )

Internet explorer' da sağ köşedeki ayarlar simgesine gelip ordan eklentilere gelirmisin veya plugin de yazabilir addons da olabilri tam bir bilgim yok Türkçe karşılığından ondan sonra oraya gelince gelen pencerede Divx, LLC Divx Web Player Object Açık mı kapalımı bir kontrol et devre içi devre dışı yazabilir ben sana ufak bir resimde attım

sqook teşekkürler meseleyi çözdüm mesele divx web playerın son versiyonundaki aksaklıklardan kaynaklanıyormuş ilgili sitede web playerin eski sürümünü yükleyin diye link vermişler yeniyi kaldırıp eski versiyonu kurdum normale döndü ilgin için teşekkürler iyi forumlar...

Geri