- Reaction score
- 0
DİRİLEN O CANAVAR GEN ve SOLİNGEN !
Ne zamandır bir anılar günü, ya da ne bilim bizdekine benzer bir pilav günü bile yapmamıştı bu masum Germen ırkı…
Oysa hepsinin belleğinde ya da bilinç altının
bir muzır yerinde ne biçim kamplar, gaz odaları, fırınlarda yakmalar, altın dişleri sökmeler, “temizledikleri”Yahudi halkından sabun ve benzeri temizlik maddeleri yaptıkları o görkemli günler vardı…
Şu Hans’ ın dedesi Nuremberg de temerküz kamplarındaki kıyımıyla yargılanmış;
”Hitler emir verdi; ben de yaktım; pardon yaptım” diye kendini aklamaya çalışmıştı…
Şu Klaus ‘un babası övüne övüne Autchvitz de Yahudi ırkını tarla çapalayacaksın diye kandırıp onlara kendi mezarlarını kazdırdığını anlatırdı.
Hatta öldüklerinden emin olmak için ölü yığınlarını bir de o tararmış makineli ile…
Makineliyi tek kolu ile tutarmış; çünkü öteki havaya kalkıkmış; HEİL HİTLER narası eşliğinde…
Böyle anılarla dolu Germen ırkı. Germen geni dedin mi aklına bir tek şey gelmeli zaten…Yüzyılların en büyük soy kırımı…
Wasington DC de Holacaust müzesini gezdikten sonra kapıda kusmuştum. Her şeye katlanmıştım da; o günlerden kalan ve aynen muhafaza edilen bir tren vagonunda; o vagonda bin bir eziyetle ölüme götürülenlerin ayakkabılarını da saklıyorlardı…
O yırtık pırtık; çoğu zamanın yıpratıcı yolunda da eskimiş ayakkabılar arasında iki bebe patiği vardı. O patiklerin sahibi belki de bu yolu tamamlayamadan ölmüştü.
Annesi boş bakışlarını bilinmez karanlıklara dikerek; kucağındaki ölü yavruyu inatla emzirmeye çalışmıştı.
Kadere isyan etmek illa ki silahla, topla, tüfekle olmuyor bazen…
İşte o görkemli günleri istedikleri gibi yad edemeyen Nazi tortuları ve de torunları ve de tosunları, kanlarındaki azgın genlerin kamçısını yiyerek; belki de şaşkın kafalarında hala Heil Hitler diye bağıran kudurmuş dedelerinin seslerini yineleyerek bir başka ırka saldırıyor şimdi…
Türkleri yakıyorlar !!!…
Bebeler atılıyor yüksek pencerelerden…
Aynı anda sütsüz kalmış bebelerin de ağlayışları çıkıp geliyor kulaklara; bir kez daha kim bilir hangi uğursuz trenin uzayda kalan ray seslerinden…
Germen geni böyle sakat bir gen.
Bethoven i de yaratır; ama Hitler’ dir arkadan gelen…
Onlar Ari ırk peşindelerdir; kabul etmezler
ne bir başka ırk; bir başka gen; hele
hele göçmen !
Euro üzerindeki Türkiye haritasını uzaklara atmışlardı; belli ki kalan Türk halkını da
böyle hain tuzaklara atacaklar…
Eğer varsa bir ağırlığınız; bu canilerin yakalanması için bütün dünyayı ayaklandırırsınız.
Hatta Amerika olsanız gidip o Nazileri yeni ateş fitilleri hazırladıkları kovuklarda tek tek yakalarsınız…
Ama Türkiye’ yiz biz…Kendi ülkemizde türban savaşları içindeyiz…Onlar o canavar Hitler için hala Heil Hitler ruhuyla saldırabiliyorken; biz dünyanın en büyük, en hümanist insanı Atatürk ün ruhunu her gün bir yeni ihanetle yaralamaktayız.
Zalim Germen ırkı gaz odalarının suçlu dumanlarını hala semalarından temizleyememişken; dünyanın belli belirsiz bir soy kırım suçlamasını biz yaşamaktayız…
“Avrupa Avrupa duy sesimizi, bu gelen Türk ün ayak sesleri”
…Nasıl da haykırırız ezik bir şahlanışla…
Peki bu yanık et cızırtısı ?
Avrupa’ ya asıl bunu duyurmak için,
bu inanılmaz katliamı burunlarına sokmak için
ne yapacağız ?
Mehteranı mı dayayalım kapılarına; tempomuz zaten belli…İki ileri ama hep geri…
Bethoven o sağır kulaklarıyla taa o
zamanlardan sesimizi duyup; 5 numaralı Kader senfonisini bizim için bestelemiş olabilir mi ?