DirectX GünceLLemesi ! (Haziran 2010)

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
194b3e54f183.jpg

DirectX GünceLLemesi ! (Haziran 2010)

Bildiğiniz gibi
Microsoft DirectX Windows tabanlı bilgisayarlara tam renkli grafikler, videolar, 3B animasyonlar ve zengin ses uygulamaları gibi multimedya içerikler geliştirmek için hazırlanmış bir platformdur.

DirectX Windows işletim sistemi için multimedya sistem kurulumudur. DirectX sisteminize tam bir avantaj sağlar ve olabilecek en iyi multimedya deneyimini yaşatır.

DirectX'in en son sürümü güncellenmiş grafikler, daha hızlı resim akışı ve yekpare çoklu oyunlar için destek sağlar. Tam-renk grafikleri, video, 3D animasyonlar ve surround ses sistemi gibi multimedya olarak zengin programların çalıştırıldığı ve görüntülendiği zamanlarda da daha çekici audio sunar. Eğer DirectX'in daha önceki bir sürümüne sahipseniz, kurulumdan sonra sabit diskinizin kullanılabilir alanında çok az bir farklılık görürsünüz. DirectX 9.0c bütün eski sürümlerinin üzerine yazılabilir..

Son güncellemeyi aşağıdaki adresten yapabilirsiniz ;

Çalıştığı İşletim SistemLeri (TıkLa)

swqwrajpg.gif

--> DownLoad DirectX Haziran <---

Ekli dosyalar

• directX.jpg
    directX.jpg
    26.9 KB · Görüntüleme: 13,645
Fark mı Fark arayacak bırsey yokkı guncelleme bu ıyılestırme oluyor ekseri ama buyuk bır fark yok tabiki .

Buna ihtiyaç vardı teşekkürler uLash.Setupu ayrı bir klasöre açıp öyle mi kuruyoruz acaba?

C:\Program Files\DirectX2o1o diye klasor actm tskkrLer..

bakın adam program fıles e açmış bence doğru mu ...değil ..bunu yolunu bilen yok mu?

Nereye acarsan ac onemlı olan actıgın yerdekı setup dosyasını bulmam hocam... acıp ordan kuruluma baslayacaksın...

bakın adam program fıles e açmış bence doğru mu ...değil ..bunu yolunu bilen yok mu?

İstedıgn yere ac setup yapaken o klasoru göster o klasörn ıcıne yıne setup cıkacak o setup'u caLıstırman yeterLı kendı kuracagı yerı buLuo o ztn :001_rolleyes:

cok komik bir cok coğunluk acıyor her hangi bir yere sıkışmış yerden cıkmıyor =)
büyük bir kısım da nereye acarsan ac sonra setup a tıkla diyorlar =)

-setup gelecek kadar arşiv cıktığı yerden cıkmıyor hata veriyor =)

--işin aslını anlatacak var mı?

aynen arkadasa katılıyorum bu ne böyle ? yükleyen arkadas kendisi deneyip kurdumu merak ediyorum eğer kurduysa bi zahmet bizi aydınlatsın ... directx_Jun2010_redist die bir dosya iniyor üzerine tıklıyoruz yes diyoruz .nereye açacagımızı soruyor seciyoruz razgele bir yer yarısında hata veriyor ya cabinet hatalı yada yeriniz yok diyor denedim harddisklerde 11 gb boş alan var ...açmaya çalısdıgım yere bakıyorum tek tek rar şeklinde dosyalar çıkmıs agustos 2005 eylül 2007 falan die gidiyor ...

şu işin aslını nasıl yapıldıgını anlatacak arkadas yokmu ?

aynen arkadasa katılıyorum bu ne böyle ? yükleyen arkadas kendisi deneyip kurdumu merak ediyorum eğer kurduysa bi zahmet bizi aydınlatsın ... directx_Jun2010_redist die bir dosya iniyor üzerine tıklıyoruz yes diyoruz .nereye açacagımızı soruyor seciyoruz razgele bir yer yarısında hata veriyor ya cabinet hatalı yada yeriniz yok diyor denedim harddisklerde 11 gb boş alan var ...açmaya çalısdıgım yere bakıyorum tek tek rar şeklinde dosyalar çıkmıs agustos 2005 eylül 2007 falan die gidiyor ...

şu işin aslını nasıl yapıldıgını anlatacak arkadas yokmu ?

işin aslı şu ben denedim ve buldum
indirdiğiniz stup a sağ tıklayarak klasöre çıkartın
klasörün içine yine bir sürü rar lı dosya çıkacak tarihler falan yazan
işte onların arasından setup u bulun ve çift tıklayın
yada win 7 kullananlar yönetici olarak çalıştırın ..
o yerini bulup kuruyor ...
işlem bu kadar

Dosyaları masaüstüne açın kurduktan sonra silersiniz çıkan RAR'ları

Geri