diqqaaaattt sahan çıkabileeeer!!!

olm adamı top yaptınız harbiden bravo bak şimdi buraya top yazıyorum "tooooooop" hani nerde bunun yuvarlaığı sen bana bunu ganıtla ganıtla aaaaaaaa 8 çift sayı değel asal sayı böl 8'in yarısı ne? 4 yaaaw yaaaw bırakın bunları yaw çıkartın at gözlüklerini aaaa...

aaaammmmmaaaan taaaaannnnnnrrrrrrııııımmmm !!!!!

top mu şimdi :D

biiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz bilmemnelerin çocuklarıyız biz ööle erşeye top demeyiz ha bu arada dün şahan vardı izleyen varmı?

ben hiç izlemedim şahanı, cem yılmazcıyım ben,

zaten bende onun için diyom cem yılmaz vardı da :D

spysense, ikisi aynı anda tv de olunca şahan' ın tarafını elimle kapatıyorum, cem yılmaz'ı izliyorum...

:D :D ama ikiside manyak yapıyolar ya cem yılmaz sulu biraz ha bu arada az önce ana sayfaya bi baktım bütün atılan mesajlar benim :D hemen screenshot yapıverdim :D

evet ilk defa gördüm 30 tane üst üste mesaj atmışın başlıklara, seri bozulmamış,
ama mesaj kasıyon olayı olur sana diyim... :D

abi hepsi bala oldu :D zaten şimdi kolonları dışarı çıkarcam müzik yayını yapcam mahalleye hackhellin radyo da çalışmıyo zaten biraz tiki dinletirim "anneee motooor baba öküüüzzz kızımıız tiki tiki tikii oldu üzgünüzzz"

baqq arkaqadasım baqqq ben seni dinledim sende beni dinle!!!ney ney neyyyy konu iki bacaklı tek kulaklı kurbaaa türümü...yawwwww yawwww bıraqq yawwww!!!konu nedir?sen bana bunun cevabını wer ..wer bana bunun cevabını ...werebilirmisin!!!konu insanların iletisim cercevesinde konusurkenki uzaydan gelen sinyallerdir...yawwbıraq bunuda bilemiosan ...e yuh yaa bıraq arqadasım benlen poleniqe girme mahsun ibo izzetözcan alisan sözüm sizee....:)))))))))

dün berkutun oğlu tankut vardı oda şey diyodu küçükibo felan bişiler diyodu onu tam olarak yazabilirmisiniz?

dünkünü izlemedim ve tam olaraq neden bahsettin annamadım:)kendimi mahcup hissettim walla..:(bide sahancı die geçiniozz....dilin qemiiiki yokki her sahancıyım dien sahancı oluo:pP :)))))

berkutun oğlu çıkıyo sonra tehlike çanındakiler sarhoş oluyo dün ortalık bayağı bi karıştı zaten gel msn'de konuşalım bak bende son bölümü var acaip manyak adam ya bi bölümde tavuğu örümcek yapmıştı :D o bölümü bulabilsem

[email protected]

a aaa yokmuyum valla varım billa varım yaw

valla burda baya bi chatleştiniz msn e gidinde bizde rahatlayalım sizde

abi siz naptınız yaa chat odasına dönmüş form yuhhhh

aßi TaMaM HaßeR iYi..aRKaDaŞıMıZıNKi SeWGi aLa aLa aMa ßüYüK SeWGi..
LaF aTMaYıN DöFeRiM CiNSiNDeN SeWGi:D

ya ben hayatta öye bişi yapmam burası hackhell biliyorum ama makinama girenin kuzenim olduğunu buldum o yapmış herşeyi sizden onun adına özür diliyorum..

:) varya sızı falakaya yatırmalı yemınlen :D
allah korusun geyık cıkmasın karsınıza zna bılem scyonuz geyıgın
konu kapandı
:p saygılar

Geri