diqqaaaattt sahan çıkabileeeer!!!

TiKkY_GiRl

New member
Reaction score
0
pşttt...sahanı izleyen sahancı şahsiyetler sahanfunclub mensubları!!müjdemi isterem..sahan atv ye tasınıoo....tabi bu adamın şinci tasıması gereken bi sürü esya war ...eger tasınmasına yardım etmek isteyenler tv8 stüdyosuna gidip yardım etsin..yoq ben yardım etmeyi sefmem daha odamdaki corabı banyoya götürmeye üseniom anca izlerim ben derseniz bundan sora tv8i diil atvyi izliceksiniz...sahancılar buraya meksaj atarlarsa mutlu olurum atmazlarsa canınız saolsun sahanı sefen herkezi sefiom

not:buraya kafasının içine sıkısmıs beyni çogu seyi algılamayan cibilliyetsiz insanlar yazmasın:pgerçi bu forumda öle birisi yoktur ama ben yinede diyem...

evet saol bu haber için kurtlar vadisinin son dort bolumunede alpachino geliyor bu haber gerçek buRAYA ŞAHAN SKECLERİ KOYUCAM YAKINDA :p :p :p :p komik adam

peki peki peki

sizz sahanın neden sürekli 8 rakamını kullandıgını bilionuzmuuu?:)

Şahanı Severim İyi Çocuktur

neyneyneyyy

baq arkadasım bugune kadar kız dogdum halada kzıım suanda cinsiyet deiştirme gibi bi durum yoq sen nicin beni erkek yaptın hea sölee.... ney neyy neyyyy ismail yk insanmıı?yawww bıraq yaaww...insansa nie robot haraketi yapıo çıkıp sahnete?sen bana bunu cevabını wer...ver bana bunu cevabını...bunu senin kafanın içine sıkısmısh beynin algılayamaz sen bana bunun cevabını wermedikten sora ben senlen bu platformda tartısmam.....mahsuniboizzetözcanalisan benlen polenige girmein kasetim yeni çıktı:p

tiky sen piskopatmısn durduk yere millete laf atıyosun :p Tamam şahanı seviyosun anladıkta bu ne sevgi boyle:p

ehehe yoq yafss ne laf atması :p ben herkeşi sefiom öncelikle bu forumu açana(ben):) bu foruma msj atana (yani siz) bu foruma konu olan konu mankenine(sahana) tüm içtenligimle saygılar sefgiler:D

TiKkY_GiRl' Alıntı:
pşttt...sahanı izleyen sahancı şahsiyetler sahanfunclub mensubları!!müjdemi isterem..sahan atv ye tasınıoo....tabi bu adamın şinci tasıması gereken bi sürü esya war ...eger tasınmasına yardım etmek isteyenler tv8 stüdyosuna gidip yardım etsin..yoq ben yardım etmeyi sefmem daha odamdaki corabı banyoya götürmeye üseniom anca izlerim ben derseniz bundan sora tv8i diil atvyi izliceksiniz...sahancılar buraya meksaj atarlarsa mutlu olurum atmazlarsa canınız saolsun sahanı sefen herkezi sefiom

not:buraya kafasının içine sıkısmıs beyni çogu seyi algılamayan cibilliyetsiz insanlar yazmasın:pgerçi bu forumda öle birisi yoktur ama ben yinede diyem...

Ben bu haberi yalan haber diye duymuştum. Hatta şahan son bölümünde bu habere gönderme yaptı ve tv8 deyim dedi diye hatırlıyorum

walla bilemiycimm southparcı arkim yalan veya gerçek ama ben gerçeq die biliom bana söleyenin yalancısıyım...dur bi sahaı arayıp soram...hem bu bahaneyle hal hatırda sorarım özledim weleti:)

değerli sahanfunclubcular ve basın mensubları sahanlan konusmtum deemincek dedim sahan nabersin hiç arayıp sormuon dedi yaww apla bıraq işim gücüm war yemeklerin gözümde tüttü walla:pbnde dedim baq şinci sahancım bi sorunumuz war ben şincik bi form açtım konuda sensin sag baslık sahan atvye gidio sol baslıksa sahan nie 8 rakamını kullanıo.sincik arkiler su sanah atvye gidio haberine yalan dediler tabi bende ilk agızdan duyam bi seni arayam ne dicen bahem dedim seni aradım sahancım sahan bişi söle tv8de taaam mı devammı? sahan:aplacım canımı ruhumdan al ama bu soruyu sorma basına duyurmamak lazım heyecanı kacıo ben:eek:lum saaan dizi filmimi çekion la alttarafı nerde dvm etcen onu sorduk..aloo....sahan.....leammm....sahannn.... aramızda gecen konusma böledir siz nası degerlendirirseniz öle ossun:)

arkadasım çok güsel bir noktaya degindin ..zaten bnm bu nickle girmem o sarkının sözlerinden esinlendi:))))aferim ilk bilen sen oldun 2222 ye sahan ilk yaz yolla çekilişle 10 kokmus corap 2 kullanılmıs selpak mendil kazanma sansın ossun:)))))))

Valla Ne Kadar Komik Bir Topic
Böyle Komiklik Şakalar
Gülmemek Elde Deil

walla arkadasım bende onu bilmedigim için sordum bilsem sorarmıyım aa herseyi benden beklionuz accık ansiqlopedi karıstırın bulun yauu:)))))

Geri