Ah canım benim.Espri mi yaptın?
Evet biz Allah'a şükür Peygamber(s.a.v):"Gayri müslimlere benzemeyin" derken Batılıların kılığını-kıyafetini bilmem nesini alıp da medeniyet zanneden yarı baygın insanlardan değiliz.
Çünkü biz dünyaya O'nun emrettiği Habib'in gösterdiği pencereden bakmağa çalışıyoruz.
Bu arada konuyu kaynatmayalım.Konudan yazalım.
Kanadoğlu ne derse desin çok ses bulur.Çünkü İslam'ın rağmına iş yapmağı şiar edinmiş o kadar çok insan var ki bu memlekette.Gerçekten "elde kor tutmak gibi" bir inanan için hayat.
DE HADİ ÇİNDE KALMASIN "AKP YE MUHALEFET EDEN MÜSLÜMAN DEĞİLDİR DE"
YA İSLAM ALLAH LA İNSAN İNSAN LA ALLAH ARASINDADIR.........
ALLAH IN HABİB GÖSTERDİĞİ PENCERE DE " İBADETİNİ PEYGAMBERİNE OLAN BAĞLILIĞINI SİYASİ TARTIŞMALAR DA BİLE ÖNE SÜRÜP ÜSTÜN GELMEYE ÇALIŞ MI DİYO"
BENİM BİLDİĞİM HAYIRLI OLAN ALLAH İNANCI İBADET PEYGAMBER SEVGİSİ KENDİ İÇİNDE YAŞANANDIR.......
TAYYİP GİBİ SEN GİBİ SİYASİ Bİ TARTIŞMA SIRASIN DA YOK BİZ PEYGAMBERE İNANIYORUZ YOK ALLAH IN YOLUNDAN GİDİYORUZ DEMEK """""""""""""""REKLAM""""" DAN ÖTEYE GİTMEZZZZZZZZZZZ
NERDEN BİLYOSUN BENİM ALLAH IN HABİB GÖSTERDİĞİ PENCEREDEN GİTMEK İÇİN ÇABA SARFETMEDİĞİMİ..........
AKP YE OY VER GÜNAHA GİRME SLOGANINIZ BU OLSUN SİZİN.......
Bİ DE Bİ KİTAPTA OKUDUM ANLATİYM.......
Peygamberimiz(sav) şeytana namaz kılanları nasıl yoldan çıkartırsın diye sormuş??*
şeytan " sonra kılarsın ,ya da bak namaz kılcana şurda vakit geçir vs gibisinden vesvese veririm demiş.....
sonra şeytan "hiç bi şekilde yoldan çıkartamassam o kul namazını eda ederken sağına bak soluna bak diye namazını bozmaya çalışırım" demiş....
eğer Namazını vesveselerime kapılmadan kılarsa da bu ibadetini herkese anlatmasını sağlarım ki buna genelde çoğu insan kanar ve her lafında yerli yersiz ibadetini imanını öne sürer böyle olunca da "
kıldığı namazdan 10 sevap kazandıysa 9 u gider 1 i kalır " demiş..
Allah akıl fikir versin İBADETİNİZİ İNANCINIZI KENDİ İÇİNİZDE YAŞAMAYI, İSLAMI İMANI (SIRRFFFF ÜSTÜN GELEBİLMEK İÇİN) HER LAFA SOKMAMAYI ÖĞRETSİN....................