'Dinin Sekse Alet Edildiğini İlk Defa Görüyoruz'

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

28h2xc3.jpg

'Dinin sekse alet edildiğini ilk defa görüyoruz'

'Din sekse alet edildi'Yargıtay eski Başsavcısısı Sabih Kanadoğlu, Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez’in tahliyesini bu sözlerle eleştirdi.

Yargıtay eski Başsavcısısı Sabih Kanadoğlu, Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez’in tahliye kararını eleştirdi. Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği konferansta konuşan Kanadoğlu şu değerlendirmeyi yaptı:

İnşallah cezasını çeker

“Bu tahliye, beraat anlamına gelmez. Yıllarca Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığı yapmış kişi olarak ben Üzmez’i tahliye etmezdim. Ağır Ceza Mahkemesi inanmadığı takdirde bu Adli Tıp’ın dairelerinden birinin raporunu Adli Tıp Genel Kurulu’na gönderir. Genel Kurul’dan rapor alınır. Onun sonucuna göre karar verilebilirdi. Dinin siyasete alet edildiğini çok gördük, dinin sekse alet edildiğini ilk defa görüyoruz. Bir insanın ne kadar alçalabileceğini gördük. Siyasi çıkarlar yüzünden hangi melun kişilerin de el üstünden tutulmaya devam ettiğini gördük. İnşallah cezasını çeker.”

Konuşmasında ’Mustafa’ adlı belgesel filmi de eleştiren Kanadoğlu, filmin kesinlikle Atatürk’ü anlatmadığını ileri sürerek şunları söyledi:

Dündar pişman olacak

“Can Dündar böyle bir film yaptığı için çok pişman olacak. Tabii yaptığı yatırımın semeresini de görecektir. Bu durum pişmanlığını azaltabilir.”

Kaynak

Hüseyin Üzmez olayında haklısın sonuna kadar sayın Kanadoğlu ama Mustafa filmi Atatürk'ü anlatmıyoda neyi anlatıyo acaba konusmak ıcın konusmus ıste fılmı duzgun ızleseymıs keske allah bılır ızlememıstırde..

Yerinde ve doğru tespitler de bulunmuş sabih kanadoğlu üzmez olayında yaşanan süreç bir hayli ilginç doğrusu.

bırakın bu işleri ya... atatürk günde 1 litre rakı mı içiyormuş... saçmalamayın... orada biraz abartı o filmdeki bütün sahneler... kanadoğlunun ağızına sağlık....

sadece bı sahneye baglı kalmak mı fılm ızlemek, ataturkun içki içtigini bilmeyen yok zaten. adam Atatürk'ün kahramanlıklarındada bahsetmiş onlara neden bişey solemıyorsunuz.. neyse tek taraflı dusunen ınsanlarla tartısmak ıstemem..

Al birini vur ötekine o adi sen ondan adi.....

Al birini vur ötekine.o adi sen ondan adi.....

atatürk rakı içmiş olabilir ama bu nu şimdi, onu karalamak için kullanıyorlar yazık gerçektenyazık atatürk gibi bir dahi daha gelmez.

uzmez gıbı adamlar oldug muttetce dımızı boyle kotulerler

ne alakası var kim bu adam dinle ne alakası var müftümü din adamımı lütfen bu herifle islamiyet arasında bir bağ kurmayın...

dinle ne alakası var bu adamın allah allah bırakın kardeşim bu işleri

Bakıyorum bazı arkadaşlar hemen "aforoz" etmiş çok sevgili üzmezlerini...

Durmak yok takiyeye devam...

Mustafa filmi eğer genel olarak "mustafa" değilde can dündarın gözünden mustafa denmiş olsaydı bu kadar tepki toplamazdı birilerine şirin görünmek için , belkide nobele oynamak için hiç kimsenin Atatürk'ün hayatını bize anlatılanlardan farklılıymış gibi göstermeye veya Ulu Önderin biyografisini değiştirerek yeniden yazmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum açıkcası tarih seni de yargılar can dündar.

n€d!mßuг@ĸ;3715010' Alıntı:
sadece bı sahneye baglı kalmak mı fılm ızlemek, ataturkun içki içtigini bilmeyen yok zaten. adam Atatürk'ün kahramanlıklarındada bahsetmiş onlara neden bişey solemıyorsunuz.. neyse tek taraflı dusunen ınsanlarla tartısmak ıstemem..

canım yani senin dediğin şumu adam hakkında yanlış konuşacaklar sen bunun yanlış olduğunu bileceksin ama yok doğru bişilerde sölemişler diyip sineye mi cekeceksin yanlış bu.!

cübbeli den islami usüllere göre sex

dinin sexe alet edilmesi dinin gereğidir pozisyon zenginliği dinin bereketidir işte cüppeli hocanın fetvası ,iyi izlemeler....

[VIDEO]cyCzexSI02s[/VIDEO]

n€d!mßuг@ĸ;3715010' Alıntı:

hocam ben oradaki abartıyı söyledim sadece ama anlayan anlıyor..... yüce önder'in hiç bi küçümser sözüm yoktu... her gün 1 litre rakı napar biliyor musun sen... ölüye çevirir... her neyse... yüce önder atatürk olmasaydı şu an amerikan ve ingiliz mandası altındaydık... üzmez olayına gelince zaten akp'den başka bişey beklenmez... tecavüz ettiği adamla evlenmek bu nasıl bi zihniyettir ya... yazıklar olsun akp'ye... SAYGILARIMLA...

Bu cüppeli hoca şaka gibi gerçekten yaa güldürdü beni cemaatlarından şikayet geliyormuş son
günlerin popüler bir sözü ile cevap vermeyi uygun gördüm sevsinler seni paylaşım için tşk.

Cüppeli hocadan başka bir de Fadime şahin ile aczimendilerin lideri Müslüm gündüz olayı vardı aslında dinin sekse alet edildiğini ilk orada görmüştüm sayın kanadoğlunun bu konu hakkında biraz hafızası yavaş sanırım olay günlerce medya yı meşgul etmiş komedyenler tarafın dan bile malzeme edilmişti : )

Biz laikliğin yolsuzluğa çok alet edildiğini gördük.

Bu mason kırması Kanadoğlu nerelerdeydi o zaman?

H.Üzmez ümmetin biat ettiği bir zat mı ki onun yanlışı nerdeyse İslam'a mal edilecek olsun?

M.Kemal hakkında birşey konuşacaksa 5816 nolu kanun hakkında konuşsun.Demokratik ülkelerde bu kanunun ne kadar hukuki olduğunu konuşsun.O,bunu yaptıktan sonra kendisinin mahud şahıs için konuşmasına lüzum kalmaz.

Geri