Dini siyasete alet etmeyin..........

bunları demekten dilimde tüy bitti bea...

Devlet dine göre şe-kil-le-ne-mez.

Üniversitede Türban din özgürlüğü değil ayrılıkçılık, laikliğe karşıtlıktır!

neden?

Çünkü, yine aynı örnek herkese ayrı ayrı vermemiz gerekiyo galiba bunu

ben abc dinine mensub bir memur olsam ve dinim gereği pazartesi günü tatil yapmam gerekse devlet bana tatil verir mi vermez?
Niye?
Çünkü devlet dine göre şekillenemez!
Öyle olursa devletin satanistlere sokak kedisi, bakire öldürme izini vermesi gerekir de ondan
O zaman da devletin şaftı kaymaz mı?

Bütün bunlardan dolayı Üniversitede Türban yasaktır....

İsrail de devlet dine göre şekillenmiştir.Din daha sarih ifade ile İslam yaşamın hiçbir ögesinden mücerred değildir.Öyle olsa idi Peygamber(s.a.v) devleti Roma kanunları ile yönetirdi.Ha şu açıkca söylense daha dürüst olur:''Ben İslam ı camide kılınan namazla evde tutulan oruçla Mekke ye gidilen hacla kabul ediyorum,fakat rakı içtiğimde bana ceza veren,feraizleri terkettiğimde (mesela namaz:Namaz dinin direğidir,namazı terkeden dinini yıkar hadisini bir araştırın bakalım) beni iman dışına çıkma riski ile tehdit eden(hadisleri açın okuyun ne demek istediğimi anlarsınız) ,müslüman olup gayrı müslim gibi yaşama hürriyetini bana tanımayan dini kabul etmem,gerici radikal vb şekilde yaftalarım''

Hayvanı bile incitmeyiniz diyor kur'an neden elin satanistine kedi kesme izini versin ?
Demişsin arkadaşım. Peki kuran kurban kesin demiyormu?Yanılmıyorsam rahatlıklada kesiyorsun, engelleme yok.Kendi inancına gelince iyide sataniste gelincemi kötü.Artı sataniste kendi inancının gereğiyle niye bakıyorsun. Adamın inancı islam değilki.Sen koyun keserken iyi, o kedi keserken kötümü.
Ayrıca evet bence laikse bu ülke sana koyun kesme izni veriyorsa onada kedi kesme izni vermeli. Hiç bir farkı yok. Oda o adamın inancı.
Dini yaşamak demiş arkadaşlar ve bir örtünme konusuna takmışlar kafayı. Allahın emri diyenlerde bir ayetteki bir kelimeye zorlama ile bunu ispatlama derdinde.
Durun bir örnek vereyim, köle ve cariyeye ne dersiniz. bir çok ayette yer alır. Yasaklanmamıştırda kitabınızda.Hatta peygamberinizin veda hutbesinde bile geçer kölelikle ilgili bir bölüm.Niye onuda uygulamıyorsunuz.Madem kuranda var ki başörtüsü zorlamanızdan çok daha net ve çok sayıda ayette geçer kölelik ve cariyelik, buyrun dininizi yaşayın köle ve cariyeler edinin. Hadi Allahın emri, köle ve cariyede hiç bir sakınca yok. hadi durmayın Allahın emri diyerek köleler ve cariyeler alın.
Bildiğini sanmakla bilmek ne kadar uzak birbirine.
Bardakoğlu paralı çalışan zat. Para ile din adamlığı islamın neresinde yazıyor. Bu yüzden hiç bir sözü para etmez.
Gelelim neye bakan belli olmayan bakana. Adam kimi kime şikayet ediyor. İktidarda, dışişleri bakanı ve varsa bir sorun çözeceğine gidip dışarda birilerine ağlıyor. Tek anlamı var, biz sizin köleniziz, efendimiz bize yardım edin diyorlar. Allahtan iste bakan bey Allahtan. her sıkıştığında kuluna sığınıyorsun. heleki söylediğin sözler yalanın önde gideni. Sanırım bu yüzden Allahtan değilde kulundan medet umuyor. Çünkü kullarını kandırsada Allahı kandıramıyorlar. Gerçi sormadanda edemiyor insan kendine, gerçekten inanıyormu bunlar. Neyse banane, adamlar müslümanız diyorlar, yalanmı söyleyecekler.
sadece kendilerini müslüman saydıklarından kim muhalefet etse kafir oluyor. hehheh he. güldüm yahu.......

----
Vijdani çöküntü içindesin. Böyle saçmalıklar yazma zorunluluğun var herhalde. Satanist inancı için değil zevkine eylence olsun diye kedi kesiyo . Eleştirdiğin Kurban önce allahın emri ve kesilme nedenleride var yani fakir insanlara verilmesi vs vs gibi . Sen yediğin eti herhalde hayvana eziyet olmasın onu öldürmüyeyim deyipde yiyeceğin kadarmı hayvandan alıyosun :) kendi inancıma gelince iyi sataniste gelince kötü diye bişe yok. benim innacımdaki kurban kesimi ahlaki kurallara uygun kesilen hayvanın etinden derisinden hatta gübresinden bile faydalanıyoken satanist neye dayanarak ve hangi sebeple kesiyo kediyi. Hayvanın işe yarıyan gübresi kadar akıl yok sende kalkmışın kafana göre sallantı şeyler yazıyon :)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2971272' Alıntı:

bence komik değilde üzücü olan durum; yabancılara alim, bizim insanımıza deve kuşu muamelesi yapmandır, yabancı hayranlığının bu kadarı demeden edemeyeceğim, aslına bakarsan yabancıların birşey bildiği yok, göz boyamaya çalışıyorlar sadece, neden? kendilerine hayran kuklalar oluşturmak için(görüyorum ki başarılılar).Dini özgürlüklerden dem vuran ispiyoncu Dışişleri Bakanı da onların istedikleri telden çaldığı ve sizlerin hoşuna gittiği için Bakan efendinin sözleri sizlerin çıkarına uygun olabilir tabi, ama Türkiye'nin onuru söz konusu burda onun sizlerin çıkarının Bakan efendinin zırvalarının zerre kadar önemi yoktur benim gözümde, böyle bir adamı da haklıdır diye savunmanın sebebi "din elden gidiyor paranoyası" ya da amigo tarzındaki AKP yandaşlığı ise, tekrardan "bu ülkede milli şuur, bilinç kalmamış" demek çok doğru olacaktır.

Dış işLeri bakanının yaptığı ispiyoncuLukLa aLakası yok
Büyük bir densizLik yapmıştır ve gerekLi tepkiyi sanırım aLıyor
Ama ispiyonLa ne aLaka? Kimi kime şikayet edecek ki?
E diyeLim etti bu adamLar mı çözecek bizim itikadi mevzuLarımızı

Din eLden gidiyor paranoyası diye birşey iLk senden duydum fLetch
LaikLik eLden gidiyor cumhuriyet eLden gidiyor paranoyaLarınızı çok duydukta
Şimdi de chpnin ve tabanının en kLasik oyununa bu tarzı da mı ekLediniz?
Şimdi de bunLa mı ortaLığı gaza getireceksiniz?
LaikLik eLden gidiyorLarLa LaikLeri gazLayamadınız da bunLa bizi mi gazLıcaksınız :)

Hiç bir müsLümanın din eLden gidiyor korkusu yoktur oLmayacaktır da
Din Allah´ın dini ve Dinini üstün tutacak muzaffer eyLeyecektir
Kimsenin korumasına da ihtiyacı yoktur
Allah iLe ahdimiz var bu ahdin teceLLisini Bedirde gördük ÇanakkaLede gördük
Siz rahat oLun din eLden gidiyor diye korkan yok!

bunları demekten dilimde tüy bitti bea...

Devlet dine göre şe-kil-le-ne-mez.

Üniversitede Türban din özgürlüğü değil ayrılıkçılık, laikliğe karşıtlıktır!

neden?

Çünkü, yine aynı örnek herkese ayrı ayrı vermemiz gerekiyo galiba bunu

ben abc dinine mensub bir memur olsam ve dinim gereği pazartesi günü tatil yapmam gerekse devlet bana tatil verir mi vermez?
Niye?
Çünkü devlet dine göre şekillenemez!
Öyle olursa devletin satanistlere sokak kedisi, bakire öldürme izini vermesi gerekir de ondan
O zaman da devletin şaftı kaymaz mı?

Bütün bunlardan dolayı Üniversitede Türban yasaktır....

Devletin şaftı insanların inançlarını görmezden gelip halkla inatlaşmayla çıkar yoldan.

Son bir yılda olduğu gibi

Diyanet doğru söylüyor. Bide dışarıya özellikle Avrupaya giden hükümet ekibi Türkiyeyi şikayet ediyorlar. Ağızlarında sakız oldu Türkiyede insanların dini özgürlükleri yok diye...

Dışarıya şikayet etmeleri çok doğru değil ama ülke içinde adım atmaya kalktıklarındada karşılarına yine devletin bir kurumu olan anayasa mahkemesi çıkyor....

Bardakoğlu Gibi Düşünen Müslümanlar Oldukça Bu Ülke Hep Özgür Olur.

Dışarıya şikayet etmeleri çok doğru değil ama ülke içinde adım atmaya kalktıklarındada karşılarına yine devletin bir kurumu olan anayasa mahkemesi çıkyor....

çok doğru değil derken, doğruluk payı da mı var bu işin?
o zaman bırakalım da ne yapılacaksa yabancılar yapsınlar ne de olsa az biraz doğrusunu yaparlar !!!

ülke içinde adım atmak Anayasaya aykırı olmadığı sürece adım olur,koşu olur, maraton olur,engelli koşu olur
gerekirse yapılan yasa Anayasa Mahkemesine gider Anayasa ya uygunsa devam eder değilse takılır kalır, şüphesiz ki demokrasinin temelini millet egemenliği ve de hukuk üstünlüğü oluşturur, kurumları kuralları beğenmiyorsa onları belirli oranda bile belirleyecek ve de değiştirebilecek iktidar gücüne sahip olan şu anda tek başına iktidar olan hükümettir

AMA Dünyanın hiç bir "bağımsız" ve "onurlu" ülkesinin Dışişleri Bakanı kendi ülkesini diğer devletlere şikayet edip rezil etmeye kalkışmaz, bu kadarına en hafif tabirle "haysiyetsizlik" denilir, açık ve net olarak bu görevin altından kalkamadığının göstergesidir

Geri