Dilimizi, Türkçemizi Unutmayalım.. Unutturmayalım...!

Ben zaten özenle dikkat ederim kelimelerimi tam ve türkçe olarak yazmaya bazen yazım hatalarım olabilir ama oda hızlı yazdığımdan, kasıtlı olarak ünlü harfleri kullanmama gibi bi huyum yoktur.​

Şimdi Şöyle Bi Şey Yapsak Engellenirmiyiz?..

Türkçe Karakterler Kullanmayanların Mesajlarına Uyarı Yazsak.
Bu İlkinde Yumuşak Olur Sonra Sertleşir.
Eee Adamda Eşşek Değil Ya Düzeltir Yazmasını.​

cok guzel bı konu açmıssın tesekkurler kardes emegıne saglık

malesef oyle.sadece turkçeyi değil diğer başka şeyleride tahrip ediyoruz.bir çok ülkede bulundum ama değerlerini bu kadar tahrip eden bir millet görmedim şu zamana kadar.

n€d!mßuг@ĸ;3663889' Alıntı:
cok guzel bı konu açmıssın tesekkurler kardes emegıne saglık

''Ğ'' kullanmalısın.

malesef oyle.sadece turkçeyi değil diğer başka şeyleride tahrip ediyoruz.bir çok ülkede bulundum ama değerlerini bu kadar tahrip eden bir millet görmedim şu zamana kadar.

'Ö'' ve ''Ü'' Kullanmalısın..

iyi güzel de benzer içerikli bir konu by_sonixx tarafından sabitte var zaten

yav arkadaşlar bende gıcık oluyorum ama bakın evet derken v uzakta kalıo ama ewet derken 2 parmakla 1 saniyede yazıyorum ama öbür g yerine q felan sinir oluyorum

çok etkilendim teşekkür ederim...

toplumumuz özentiliğe çok meyilli ondan adama diyorum neden böyle konusuyorsun alışmısım diyor ya deli olmamak elde degil neyine alıştın ya sana lisede ortaokulda ilkokulda bunu mu öğrettilerde alıştın özeniyosun Türkçe canavarlarına sonra saçma bir bahanenın arkasına sıgınıyorlar

süper konu teşekküler

Evet arkadaşlar bence de Türkçe konuşalım dilimizin yozlaşmasına izin vermeyelim

zaten 3 mesajdan sonrası bedava değil mi neden kısaltırlar anlamam ki ya ...

kafr6u.jpg

2h728ub.jpg

3z7qvf6.jpg

Mecburi.png

_Ata.png

_3Neden.png

_Dunya.png

_Eminmisin.png

_Istekler.png

_Sevgi.png

TÜRKÇE KONUŞ !

Ben zaten özenle dikkat ederim kelimelerimi tam ve türkçe olarak yazmaya bazen yazım hatalarım olabilir ama oda hızlı yazdığımdan, kasıtlı olarak ünlü harfleri kullanmama gibi bi huyum yoktur.​

Şimdi Şöyle Bi Şey Yapsak Engellenirmiyiz?..

Türkçe Karakterler Kullanmayanların Mesajlarına Uyarı Yazsak.
Bu İlkinde Yumuşak Olur Sonra Sertleşir.
Eee Adamda Eşşek Değil Ya Düzeltir Yazmasını.​

en çok hatayı kim yapmış derdimiz bu değil..

umarım acıklayıcı olmuştur ... hataları düzeltirken kendimiz de hata yapıyoruz ...... renkli yerlere bak sen de bu hataları yapma o zaman....

güzeL bir konu...

Geri