dilencilere para verirken dikkatli olun

talhay

New member
Reaction score
0
Kiminin ayağı yok. Kiminin mama parası. Dilenciler insanların iyi niyetini sömürmek için binbir hile yapıyor. İşte onlardan biri de yağmur altında dilenen bu genç.
Bacağının biri dizinden kopmuş görünüyor..Yüzündeki ifade ve yardım isteyen elleri, bir çok insanda acıma duygusu uyandırıyor Ancak görüntülendiğini farkeden dilenci bu durumdan pek memnun değil. Tüm bunlara rağmen kamera hala kayıtta
Önce oturduğu yerden tehditler savuruyor. Bu da yeterli gelmeyince bakın neler oluyor...

http://www.youtube.com/watch?v=BnDjEuk3hXw&eurl=

BUDA beyoğlu dilencisi

http://www.youtube.com/watch?v=M9yDezxYPQs&mode=related&search=

Yaw sana ilk mesajları hep ben yazıyom :D

Ben artık hiçbir dilenciye para vermiyorum.
İhtiyacı olup da gururlu olan hiçkimse dilenmez.
Zaten o inanlara da bir şekilde ulaşıyoruz.
Eğer sokaktaki bu sahtekarları parayla beslemeye devam edersek bu işin sonu gelmeyecektir.
Artık çocukları mafya dilendirmeye başladı. Çünkü rant çok büyük.
Eğitimli ve iş güç sahibi insanlar bile bunların bir günde kazandığı parayı kazanamıyor.
Allah saf insanların acıma duygularını sömürerek bunlardan istifade edenlerin cezasını versin!

lazaslan' Alıntı:
Eğer sokaktaki bu sahtekarları parayla beslemeye devam edersek bu işin sonu gelmeyecektir.
Eğitimli ve iş güç sahibi insanlar bile bunların bir günde kazandığı parayı kazanamıyor.
Allah saf insanların acıma duygularını sömürerek bunlardan istifade edenlerin cezasını versin!
gerçekten gururlu bir insan dilenmez..
allah kimseyide dilenecek duruma getirmesin..inşallah ..amin..

wala gecenlered bı dılencıyı dovdum cokta hosuma gıttı gecen kadınlardan Allah rızası ıcın para ıstıo vermeyıncede agza alınmayacak kufurler sarfedıodu bende bu konularda dayanamam dalarım adama adamıda bı guzel pataklayıverdım:D:D

lazaslan' Alıntı:

kurban oldugum allah nasil bir kitap indirdiyse buyur cevap

bakara - 273. (Sadakalar) kendilerini Allah yoluna adayan, yeryüzünde dolaşmaya güç yetiremeyen fakirler içindir. İffetlerinden dolayı (dilenmedikleri için), bilmeyen onları zengin sanır. Sen onları yüzlerinden tanırsın. İnsanlardan arsızca (bir şey) istemezler. Siz hayır olarak ne verirseniz, şüphesiz Allah onu bilir.

Geri