64general1
New member
- Reaction score
- 0
bak güzel kardeşim
her lafı üzerine alınıyorsun olmuyor
vatandaş meslektaşız dedi.sandı ki ben bir halt değilim.uçak motorları sadece askeriyede var.cevabımız ona idi.
sana gelince
beni ana okulundan terk diye nitelendirerek asıl tartışmayı sen başlattın.senin ne olduğun ne yaptığın beni ilgilendirmez.
işi bilen zaten anlardı.uçak motoru tamiri ile uçak tamirini karıştırmazdı.
ee vatandaşın arkadaşları oradaymış da kendisi yokmuş.bizde fazla rencide etmek istemedik.sonuçta emekli olmuş saygın bir kurumun üst düzey amiri.kendisine olmasada çıkardığı elbiseye saygımız vardır her zaman.
ne yani şimdi ben bir bekçi olsam ama bu işleri yapsam onurum mu zedelenir sen öğrenince
ama işin özünü kavrayamamanı foruma yabancılığına veriyorum sadece.
konuyu saptırmayalım ama asıl konu üzerinde yorum yapalım
Sen benim onurumu merak etme! Kendi çelişkini gider yeter.Sen telaşlanma ben uçagın her şeyinden anlarım.Benim ihtisasım genel.Amaç burada kimsenin onuruyla ve meslegiyle oynamak degil.İnsanların boş sallamamaları,yani tartıştıgımız insan biraz güven vermeli yoksa her konuda sallayan insanlarla boşa tartışmış oluruz.Ayrıca sen F-16 deyince meslektaşımı buldum diye sevinmiştim herşeyi unutarak ama bizde pek fethullahı savunan adam çıkmaz da biraz da şaşırmıştım.Her neyse Cemal Dinçi tanıyormusun?Kendisi çok samimi arkadaşımdır ve çok kafa bir insandır.