Dikkat! Kewell kaçıyor

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Avustralyalı yıldız, İngiltere’ye veya ülkesine geri dönmenin planlarını yapıyor

fft17_mf412520.Jpeg

Galatasaray’ın değişen transfer politikası belki de Harry Kewell’ın elden kaçırılmasına neden olacak.

Geçtiğimiz sezon içinde birçok futbolcunun devam eden sözleşmelerini uzatan sarı-kırmızılılar, yaşanan form düşüklüğünden yola çıkarak bu yıl strateji değiştirdi.
Geçmişteki kötü deneyimler yüzünden sözleşmeleri sezon sonunda bitecek oyuncularla erkenden masaya oturmama kararı alan Cim-Bom’da özellikle Kewell’ın durumu tartışma konusu oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların düzgün karakteri ve mücadeleci yönüyle en sevdiği isimlerden biri olan Avustralyalı yıldızın mayıs ayında serbest kalacağı için, Galatasaray’la yollarını ayırarak kendi yolunu çizeceği bildirildi.

Nonda’nın da bitiyor
İngiltere’ye dönmeyi veya ülkesine giderek futbola burada nokta koymayı planlayan Kewell’ın, sarı-kırmızılı yönetimin ciddi bir girişimde bulunmaması halinde büyük bir ihtimalle ayrılma kararı alacağı kaydedildi.
Bu arada Aslan’da Kewell’ın yanı sıra Linderoth, Nonda, Serkan Çalık ve kaleci Aykut’un sözleşmeleri de sezon sonunda bitiyor.

kaynak

Bu tür haberlerin hiçbirine inanmıyorum, inanmamakta da haklıyım.

Adam geçenlerde kendi uzatmak istediğini söylemişti zaten sanmıyorum gideceğini..
ölüsü bile yeter Kewell 'ın =)

bence de gitmez ama yönetim işi şansa bırakmadan şimdiden sözleşme imzalatmalı bence bana göre
Arda dan bile daha değerli bir oyuncu

Sanmıyorum...

İnşallah Gitmez Adamın Her TARAFI KALİTE !

Kewell kalıyor...
Sözleşmesi sona erince Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Harry Kewell'ın, Sarı-Kırmızılı yönetimden sözleşme uzatma teklifine cevap beklediği bildirildi.

Daha önce yola Galatasaray’la devam etmek için idarecilere başvuran Avustralyalı futbolcu hakkında Rijkaard’ın vereceği rapor merak ediliyordu. Hollandalı hoca da yeşil ışık yaktığı için Kewell’ın kontratı uzatılacak.

KeweLL'in performansı korkutmuş olacak ki rakipLerini böyLe haberLer çıkarıyorLar =) Wah wah..
Hem gitsede kraLLar gibi yoLLarız Harry'imizi.. Biz O'nun samimiyetine inanıyoruz :smile:

gidebilir ama büyük kayıp olur çünkü o örnek bir futbolcu her yönüyle-özellikle ardaya piskoterapi yapıyor ve nondanında futbol yeteneğini ortaya çıkarıyor olması gözden kaçmamalı

Galatasaray Ribery olayindan sonra akillanmis olmali elindeki degerli oyuncularin gitmesine izin vermez,bence asparagas bir haber...

Her takımın böyle karakterli oyunculara ihtiyacı var...

Nonda çok önemli değil ama,Kewell sakın gitmesin...

Geri