GeHeNNa
New member
- Reaction score
- 0
Sevgili Hackhell Milleti,
Konumuz İnsan ilişkileri
hani şu kanka, dostum, canım, cicim muhabbetlerini yapan insanların ilişkilerinden. İnsan artık arkadaşlık kavramını o kadar ezebilecek bir güce geldi ki, samimiyet sona erdi! Neden kötü bir durum yaşandığında o lafta 'Arkadaşım' dediğimiz insana şüpheyle bakar olduk? Neden biz hep kendimizi marur gördükte başkalarını kötüledik. 'Sütten çıkmış ak kaşık' rolü dahamı kolay geldi bizlere?
Bu yazıyı okuyan herkese soruyorum
Acaba hayatınızda 'arkadaşım' dediğiniz kaç kişiyi kaybettiniz?
Kaybetme nedenleriniz neydi?
İnsan şikayet etmeye başlayınca susmak bilmez;
- Aman şu bana böyle yaptı
- ay yok efendim özürü kabahatindende beter
- Ben böyle nankör görmedim ayol kıskanıyor beni resmen
gibi zırvalar dururlar... 'Hata bende' dendiğini hiç duymadım nedense!
Herkesin kendince bir nedeni var tabii ki ama kimse arkadaş kaybedecek kadar zengin değil malesef. 'Keşke' dememek için ne kadar kendinizi kandırmaya devam ettiniz acaba?
Peki kendimize karşı dürüst olalım ve şu soruyu kendimize soralım
- Benim 'arkadaşım' dediğim insandan menfaat beklentim var mı?
Cevap: EVET / HAYIR
okuyan arkadaşlar ' HAYIIIIIR ! Kesinliklee ' demeye başladı bile
Madem herkes bu kadar kendince melek ve hep başkaları tarafından zarar gören biri.. Dünyada kötü olarak suçlayacak kim kalır peki?
Tüm ikiyüzlülüklere rağmen, ısrarla dostum, arkadaşım diye bahsediyorsanız, düşman olma ihtimalini göze alamıyorsunuz demektir
..Alıntı DEĞİL BİZZAT İSYAN..
Konumuz İnsan ilişkileri
hani şu kanka, dostum, canım, cicim muhabbetlerini yapan insanların ilişkilerinden. İnsan artık arkadaşlık kavramını o kadar ezebilecek bir güce geldi ki, samimiyet sona erdi! Neden kötü bir durum yaşandığında o lafta 'Arkadaşım' dediğimiz insana şüpheyle bakar olduk? Neden biz hep kendimizi marur gördükte başkalarını kötüledik. 'Sütten çıkmış ak kaşık' rolü dahamı kolay geldi bizlere?
Bu yazıyı okuyan herkese soruyorum
Acaba hayatınızda 'arkadaşım' dediğiniz kaç kişiyi kaybettiniz?
Kaybetme nedenleriniz neydi?
İnsan şikayet etmeye başlayınca susmak bilmez;
- Aman şu bana böyle yaptı
- ay yok efendim özürü kabahatindende beter
- Ben böyle nankör görmedim ayol kıskanıyor beni resmen
gibi zırvalar dururlar... 'Hata bende' dendiğini hiç duymadım nedense!
Herkesin kendince bir nedeni var tabii ki ama kimse arkadaş kaybedecek kadar zengin değil malesef. 'Keşke' dememek için ne kadar kendinizi kandırmaya devam ettiniz acaba?
Peki kendimize karşı dürüst olalım ve şu soruyu kendimize soralım
- Benim 'arkadaşım' dediğim insandan menfaat beklentim var mı?
Cevap: EVET / HAYIR
okuyan arkadaşlar ' HAYIIIIIR ! Kesinliklee ' demeye başladı bile
Madem herkes bu kadar kendince melek ve hep başkaları tarafından zarar gören biri.. Dünyada kötü olarak suçlayacak kim kalır peki?
Tüm ikiyüzlülüklere rağmen, ısrarla dostum, arkadaşım diye bahsediyorsanız, düşman olma ihtimalini göze alamıyorsunuz demektir
..Alıntı DEĞİL BİZZAT İSYAN..