Digital Tv Moderatorluk Gorevime Geri Donebilirmiyim?

Ben de +1905 vermek istiyorum.
Admin , smod ve modların uyarılarını da dikkate alırsan sanırım herşey güzel olacak.
Hayırlısı olsun bakalım....

Zaten daha önce Orda modmuşsun..
+1

Tabiki ++.....

Az laf cok icraat bolumu takip edin.

Nightmare_23' Alıntı:
sana katılıyorummm belki hadiim değildir ama arkadaşın bazı yazılarını okudum biraz üyelere karşı sert çıkıştığını düşünütorum yani yapıcı yerine sanki hükmedici bir şekilde bi yazısı var bilmiyorum tabiki siz daha iyi bilirsiniz benim bildiğim mod görevi bambaşkadır yani yapıcı olmayı öğretmektir ha buarada yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın arkadaşa karşı kesinlikle bi önyargım ve artniyetim yok yada bu konu hakkında bi seçimde yapabilirsiniz üyelerden gelen (ama gerçek üyelerden gelen ) oyları değerlendirilip karar verebilirsiniz...

Saygılar HAckhell için umarım hayırlı olur...

yokya sert ciktigimi falan dusunmuyorum.benim forumlardaki tarzim boyle.ama bilmeden birilerini uzduysem affola :(

+ 1907 hakkında hayırlısı =)

O Bölümle Pek Fazla İlgim Yok Bu Yüzden Çoğunluk + Vermiş Demekki İyi İşler yapmışsın +1 de Benden Olsun...

camel2006' Alıntı:
arkadaşım benimde o bülümle bir ilgim yok ama benden de sana +1905 diyorum hayırlı olsun

Niye ilginiz yok sizin evinizde televizyon yoqmu.:):):) Biraz karsitirin digital tv bolumunu eminim ilginizi cekicek bi seyler gorceksiniz.

Geri