dibine kadar

piken

New member
Reaction score
0
dooru dii mi ama yaşıorsan dibine kadar:)

Canımız nasıl yaşamak istiyorsa öyle…

Eğer bir serseri gibi yaşamaksa istediğiniz, aylak aylak gezip dolaşmak, hiçbişeyi kafaya takmamaksa… Ya da gezip, tozup dolaşmaksa istediğiniz bu hayatta onu yapın derim…

Yok eğer ot gibi yaşamaksa amacınız ot gibi yaşayın… En iyi ot olmaya çalışın ama… Televizyon karşısında kaşına kaşına geçirmekse bu ömrü öyle geçirin… Yok çalışıp, çabalayıp ömür tüketmekse istediğiniz onu yapın… Okumaksa hayatın kapılarını bize açan okuyun, sevmiyorsanız yapmayın…

Sırtınıza bir çanta takıp dağ tepe gezmekse istediğiniz gezin… Yok oturduğumuz yerden kıpramam diyorsanız o zaman öyle yaşayın..

Ot çöp yetiştirip, börtü böcekle uğraşmayı seviyorsanız yapın, hiç durmayın..Nasıl istiyorsanız öyle, nasıl istiyorsak öyle…Kariyer yapıp iş, güç meslek sahibi olmaksa hayalimiz onun için çabalayın, yok ev hanımı olup çoluk çocuk büyütmek zevk veriyorsa işte hayat bu benim için diyorsak o zaman doğrunuz odur sizin…

Aşık olmak, delice yaşamaksa duygularınızı yaşayın… Bir kişi ile ömür geçmez diyenlerdenseniz istediğiniz kadar sevip aşık olun…Yaşayın, yaşatın… Yok aşkıma ihanet etmem, sevdimmi tam severim diyenlerdenseniz bir kere adam gibi aşık olup sonuna kadar ucundan bırakmayın sevdanızın o zaman…

Sizi ne mutlu ediyorsa, ne yüzünüzü güldürüyorsa, ne ‘işte hayat bu’ dedirdiyorsa onu yapın…
Suçsa suç, ayıpsa ayıp, günahsa günah… Komikse komik… Ciddiyse ciddi… Saçmaysa saçma… ‘Ben buyum deyin’ o kadar ‘Ben buyum’

Kim ne derse desin, kim nasıl eleştirirse eleştirsin.. Bu hayat bizim ve çok kısa ve çok değerli ve çok bulunmaz…Nasıl rahat ediyorsak, nasıl mutlu oluyorsak, nasıl zevk alıyorsak öyle yaşayalım…

Nasıl olursa olsun isteğiniz ama, zevk alarak yapın, tadını çıkararak, ama ne yaparsanız yapın, en iyisini yapın derim…

En aşık siz olun, en tembel size desinler, en büyük suçu siz işleyin, en dürüst insan olun ya da en güzel yalanları siz söyleyin, en gezgin, en göçebe desinler size… Ya da en neşeli, en asık suratlı, en sünepe, en serseri olun…. En büyük ihaneti siz yapın… Ya da en sadık siz olun sevdiğnize… En merhametli olun.. En acımasız kararlar sizden çıksın…

Ama ertelemeyin, yarın demeyin… Bugün hayat elinizin altındayken, ona ulaşabilirken, elinizi uzattığımızda tutabilecekken umutlarınızı, vakit geçirmeden…

Nasıl yaşarsanız bu dünyada ama mutlaka DİBİNE KADAR yaşayın

Bn hepsinin azıcık ucundan tatmak istiorum :p

Yazı çok güzel ;)

emeğine sağlık piken,
benim de herzaman söylediğim bu olmuştur ama çevremdekilere anlatamadım bir türlü.
yanlış anlamayın çevremdekiler de öyle olsun demiyorum, sadece benim fikrime saygı duysunlar o kadar

Pİken Harbİ SaĞlam YazmiŞsin Be Helal Sana Alintiysada Yazana Helal Olsun Her Ne Halt Ediyorsan Dibine Kadar Eywallah

ben yazmadım..ama cddn hoş bi yazı..:clap:

aynen ne olmak nasıl yasamak istiosan kendini nasıl rahat hissediosan ole yasamalı yapmalı...tabi hayat kosulları basen bunları yapmamısı engellese bile bi sekilde ucundanda olsa yasamalı..((:)

kesinlikle jujummm,hayat hep istenildii gibi olmuo ama ucundan kıyısından yapmak lasım...:)

Hayata Nerden Tutunabilirsek Hakkaten Dibine Kadar Sonuna Kadar YaŞamaliyiz ...maddİ İmkansizliklar Buna Engel DeĞİl Yeterki Fondip Yapmasini Bilin

Geri