Dew Program ARşivi [Tek Tek Program ARamayın] !!

tesekkurler

abi indir indir bitiremedim super valla:durdurun :durdurun :durdurun :clap :clap :clap :biggrin :biggrin :biggrin :victory :victory :victory :goz: :goz: :goz: :melek :melek :melek :saskin :saskin :saskin :aşk :aşk :aşk :vur :vur :vur :vur

arkadaşım çok saol çok yararlı bişe teşekkürler

7930 Görüntüleme 65 Mesaj

Bu da İYi :)

ellerin dert görmesin baya bi prg. aldım.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

eyw sayın modum. döktürmüşsün yine.

Merhaba arkadaşım eline sağlık.herşey çok güzel..ben bu web sitesine yeni üye oldum..daha doğrusu bir arayış beni buraya getirdi. Benim yaşlı bir komşum var..kendisi gibi yaşlı bir VCD göstericisi var . Torunu cep telefonu ile çektiği JPEG resimleri bir CDye yazmış göndermiş..Pek tabii VCD bu formatıokuyamıyor. Ben JPEG uzantılı bu resimleri VCD formatına dönüştürerek bu komşuma yardımcı olmağa çalışıyorum. Acaba bu konuyu nasıl çözebiliriz ? Size şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dilerim. XXXXXXXX

T$k Butonunu Hala Parçalamamı$sınız =)

LİGHT SCRİBE cd lere kapak yapma teknolojisine ait bir prgram rica etsem.asus 1814bl dvd rw var.LİGHT SCRİBE özellikli cd lerim var ama nero da beceremedim.parametre hatalı diyor.bilgilendiriseniz minnettar kalırım

eline emeğine saglık kardeş harika bir iş çıkartmışsın ama benim aradığım proğram yok movie kesme - birleştirme proğramı arıyorum AVI MPEG RM WMV Splitter ve hjsplit harici bunlar işimi görmedi

çok ii güzel bi paylaşım çok saol ne ararsan bulabilrsin :D

dostum ellerine sağlık senden bi ricam olucak hide ip platinum ya da o kategorideki diğer programlardan herhangi birisinin serial ya da crack ını da paylaşırsan çok makbule geçer.

Geri