Devrimden Önceki İrandan Kareler

Tunyukuk

New member
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

İslam devrimi ve şeriat kuralları ile halt ettiklerinin güzel bir kanıtı...

burası türkiye yada avrupa zannettim en başta inanması çok güç

din insanla allah arasında olan bişi devlet nasıl karışabiliyo insanın aklı almıo bide dinciyim die geçinen insan bunlar

devrim bnm bildiğim bi şeyi iyileştirmek adına yapılan köklü değişiklik. ben pek bi iyileştirme göremiorum yanlış. şimdiki durum iyiden cok hastalıklı gibi. aynı şekilde pakistanıda örnek gösterebiliriz.

3113528_2.jpg

Şah Rıza Pehlevi

Bir Şahın insancıl yönetiminden böyle bir yobaza nasıl itibar etmişler anlamak imkansız.

3121139_3.jpg

Ayetullah Humeyni

3122011_5.jpg

Şimdi o günleri mumla arıyorlar. Asker ve Vatan düşmanları.

ibret alınması gereken şeyler bunlar.....işlerine gelmeyeni, bunlar İslamda varmı yahu diyenleride kınamak lazım.

Allah sonumuzu hayır etsin. Ne diyelim başka söylenecek birşey yok.

Bizim geleceğimizde pek parlak değil bence :(

tam ben açacaktım sen açmışsın.valla başlıkta iran olduğunu görmesem kesinlikle inanmama...

aslında siz de haklısınız hiç şeriat görmedinizki nasıl bişey olduğunu bilesiniz

arkadaşlar şeriat alinin velinin yaptığı kanun değil

bu gün yapılan butun kanunların bir açıgı bulunmaktadır vede insan kanun yaparkem kendi gözünden bakar ama onun gibi düşünenler olmassa

hepiniz muhakkak müslümansınız
peki bizi yaratan bir allah var
ve allah bizimle ilgili herşeyi biliyor
peki yüce yaradan insanların zararına olan bir şeyi istermi kesinlikle hayır
arkadaşlar şeriat dediğiniz allahın insanoğlu için indirmiş olduğu kanunlardır yani dunyevi hayatta insanların diğer insanlarla ve devletle olan ilişkilerini düzenler.
ama şeriat dediğiniz şimdi etrafımızda gördüğümüz o iranda sudiarabistanda uygulanan şeriat degil
bakın peygamber efendimizden osmanlıya hatta osmanlıda da uygulanan şeriatte kesilen el sayısı 20 geçmiyor

öyle bişi çaldın getirin hemen elini keselim yok
uyarı alırsın ve bunun yanında bulundugun yerı yoneten mulki amiride suçlanır sebebi bu adam neden caldı madem actı veya başka bir sebebti sen neden bu adama devletın elini uzatmadın neden bu adamı egitmedin gibi... lütfen şeriati kötülemeyin şeriat diye insanları kandıranları şeriat kötüdür diyenleri kınayın

Cok sasirtici ya simdi ki bi irana bak bi de o zaman kine
Bide bu devrim hangi yil oldu bilen varmi ??

Geri