Devrimcilik Ve Kemalist Devrim

Senin İş Bizim Göztepe'nin.. Tezahüratı Gibi Heryerde... Bizimkisi Din İman Töre Göz Göz Göztepe... And İçtik Döneceğiz... Gibi...Sizinkisi Tek Yol Turan... Aynı Vasvatalar.. Bygoogle'nin Kaçıncı Clonusun Acaba...

Ayrıca Sizin Gibiler İşi Baya İlerletmiş.. Bak Bi Üyenin Sözüne :D

http://www.hackhell.net/4327445-post219.html

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Seçilmiş Kesim Diye Bişey Yok... Elit Kişi Diye bişeyde yok... Bak En İyi Örnek... Deniz Baykal yıllardan Beri Siyasette Ama Kemalist Değildir... Atatürk üzerinden Siyasetle atatürkçüyüm Der Geçinir... Anlatabildim mi...:goz::goz::goz:

Bak İşte Gene Yapdın :durdurun Yemeyince Bana Laf Attın :) Bölesiniz Siz İŞte, Yukarda Sölediklerıme Cevap Versene , Yemiyo Dimi .

Siz Anca Türkiye Laiktir Laik Kalacak Diye Bağrırsınız ... İnsanları Laiklikden İllallah Ettirirsiniz...!

Atatürk Adına Siyaset Yaparsınız, Atatürk'ü Halkdan Sogutursunuz...!

Ben Burada Chp Lilerin Söyledıklerı Lafları , Vs Söylesem Benim Partimden Banane Dersin.

Örn.Ezan Sesinden Rahatsız Oluyorum Diyenler... Miii ! Gibi... !

ByGoogle Arkadaşımdır ...Ban'ı Acılırsa Geri Gelir O Ayrı Ama Sen Neyin Clonusun Ben Anlamadım .! :biggrin

1. İdeolojin Yok Mu O zaman Senin İş Kim Benim Cebimi Doldurursa ona Oy veririm...

2.Akp'yi ülkeyi yıkmak darbe Felan Kendileri söylüyor...

postatv3dc5.jpg

Büyük Reis'i Cumhur'unuz... :goz::goz:

Diyeceksin Kaç Sene Önce Ki Olay... Bi İnsan 7'sinde neyse 77'sinde de öyledir...:goz::goz:

3.Kızıllağı Taktın... Anlam veremiyorum... Kemalist Devrimci Olmakla Kominizm'i Karşılaştırıyon Veya Tırıvır Solcu Bi devrimcilikle karıştırıyon öğren onları gel bence öyle...

4. Che koyup Ne solcu olunuyor Ne De M.Kemal Atatük Resmi Koyarak Atatürkçü Olunuyor... Kemalist Hele Hele Hiç Olunmuyor... Onu Olmak Önce Kalp'te Sonra Beyinde Başlar..

5.Fatih Sultan Han'a Kim Yobaz Dedi... Osmanlı Padişahlarından En Saygı Duyduğum 2 3 padişahtan biridir... her zaman'da söylerim...

6. Herkes Atatürkçü Olabilir... Ama Herkes Kemalist Veya Kemalist Devrimci Olmaz.... :goz::goz::goz:

Bunlarıda İnkar Edemezsiniz Heralde ???

Gökten indiği sanılan kitaplara (????) karşı yapılmış devrimdir Kemalizm

http://video.google.com/videoplay?docid=-7362475301812906693

Sen de bunu inkar edemezsin..

Gökten İndiği Sanılan Kitap Derken Bazı İnsanların Cahilce Kur-anı Kerimin Gökten Direk İndirildiğini Yani Cahil Zihniyetin Kur-anın Kurallarını Çok Sertmiş Gibi Gösterim Onu Hukuk Devletinde Uygulamak Değil Gerçek Hayatın Kurallarıyla Aldık Demek İstior Gazi Mustafa Kemal...Din Ne Zaman Siyasete Bulastıysa Bu Ülke Daima Geri Sekiyo

Bak İşte Gene Yapdın :durdurun Yemeyince Bana Laf Attın :) Bölesiniz Siz İŞte, Yukarda Sölediklerıme Cevap Versene , Yemiyo Dimi .

Siz Anca Türkiye Laiktir Laik Kalacak Diye Bağrırsınız ... İnsanları Laiklikden İllallah Ettirirsiniz...!

Atatürk Adına Siyaset Yaparsınız, Atatürk'ü Halkdan Sogutursunuz...!

Ben Burada Chp Lilerin Söyledıklerı Lafları , Vs Söylesem Benim Partimden Banane Dersin.

Örn.Ezan Sesinden Rahatsız Oluyorum Diyenler... Miii ! Gibi... !

ByGoogle Arkadaşımdır ...Ban'ı Acılırsa Geri Gelir O Ayrı Ama Sen Neyin Clonusun Ben Anlamadım .! :biggrin

Bak Gene Sana Laf Attım Gördün Mü O sözlerine... Turan Konusunda kaç defa cevap verdim.. gerek duymuyorum... ayrıca bygoogle'un açılması zor kim bilir kimin clon'u.. neyse... Atatürk'ten Soğutan Siz Misin Biz Miyiz.. 2 Lafımızdan Biri Atatürk Evet.. Elimizde Bi Tek onu Bıraktınız... Onu Alamayacaksınız o Yüzden ona.. Sarılıyoruz.. Dinimiz Vardı onu Elimizden aldınız Gittiniz.. yobaz şeriat dinine çevirdiniz... atatürk kaldı elimizde bi tek cumhuriyet'i yıkıp Turan Devlet Amaçladınız....Din Konusu Açtın Gene Bak... Din Herkesin Kendi İnancıdır.. Ha Cevap Olarak Deniz baykalın yaptıklarını gösterecen zaten eleştirinin bombardımanın en büyüğü atatürkçü laik kısımdan geliyor ona eleştiri... Atatürk Kaldı Bi Tek Ama Onu Alamayacaksınız.... Çünkü Değil Sizin Turan'ınız Dünya Gelse Onu Elimizden Alamaz...:goz::goz::goz:

Bak Gene Sana Laf Attım Gördün Mü O sözlerine... Turan Konusunda kaç defa cevap verdim.. gerek duymuyorum... ayrıca bygoogle'un açılması zor kim bilir kimin clon'u.. neyse... Atatürk'ten Soğutan Siz Misin Biz Miyiz.. 2 Lafımızdan Biri Atatürk Evet.. Elimizde Bi Tek onu Bıraktınız... Onu Alamayacaksınız o Yüzden ona.. Sarılıyoruz.. Dinimiz Vardı onu Elimizden aldınız Gittiniz.. yobaz şeriat dinine çevirdiniz... atatürk kaldı elimizde bi tek cumhuriyet'i yıkıp Turan Devlet Amaçladınız....Din Konusu Açtın Gene Bak... Din Herkesin Kendi İnancıdır.. Ha Cevap Olarak Deniz baykalın yaptıklarını gösterecen zaten eleştirinin bombardımanın en büyüğü atatürkçü laik kısımdan geliyor ona eleştiri... Atatürk Kaldı Bi Tek Ama Onu Alamayacaksınız.... Çünkü Değil Sizin Turan'ınız Dünya Gelse Onu Elimizden Alamaz...:goz::goz::goz:

Bizde Atatürk'cüyüz Ama , Sloganlarda Sarılıyoruz Atamıza ,Türk'üz Türkcüyüz Atatürkcüyüz Diyeee.. Gerekdiğinde Sarılıyoruz. :goz:
Evet Atatürk'ü halkdan Sogutan Sizsiniz,Bu Ülkenın Çoğu Türbanlı, Bugün Türbanlı Ve Atatürk'cü Olan Kadınların Hepsi Mhp Lidir ...Biz Memlekete Atatürk'ü Onun Özgürlükçü Birisi Oldugunu Anlattık.Onu Anlattık .... Siz ne Yapdınız Kendinizi Aşşalık K0mplenksine Sokdunuz.Kendini beğenmiş Kompleksine Girdiniz... !

O yüzden Atatürk Hakkında Seninle Muhattab Değilim...!

Ayrıca Turan Devleti Yıkmak Değil , Bir Birlikdir Avrupa birliği Gibi bişi . Sen Kaç Yaşındasın Daha Böyle Şeyleri Bilmeden Burada Post Açıyorsun ... !
Önce Turan ne Demek Atatürk'ün Turan Ve Türklükle TürkBirliği İle Olan Açıklamalarını OKu Öyle Gel ... !

Mustafa Kemal Atatürk , Kendini Atatürk'cü Sanıpda , Onun Ustunden Bişeyler Geveleyen Sürü Değil , En Azından Bir Amaçları Olan Bütün Türkiye'ye Onu Sevdiren Gerekdiğinde Onun İçin Can Veren ( Abdullah Çatlı ,Muhsin Yazıcıoğlu Ve Diğer Şehit Ülkücüler ) Kişilerin Atatürk'üdür ... ! önce Atatürk Yazmayı Öğren Sözde Atatürk'cüsün ... atatürk Değil Atatürk

єℓ_мαяια¢нι;4335392' Alıntı:
Gökten İndiği Sanılan Kitap Derken Bazı İnsanların Cahilce Kur-anı Kerimin Gökten Direk İndirildiğini Yani Cahil Zihniyetin Kur-anın Kurallarını Çok Sertmiş Gibi Gösterim Onu Hukuk Devletinde Uygulamak Değil Gerçek Hayatın Kurallarıyla Aldık Demek İstior Gazi Mustafa Kemal...Din Ne Zaman Siyasete Bulastıysa Bu Ülke Daima Geri Sekiyo

Kuranın indirildiğine dair birçok ayet var.Fakat bu indirmenin manaları tefsir edilirse anlaşılır.

M.Kemal onu demek istiyorsa,A.Gül de cumhuriyet dönemindeki yozlaşmadan dolayı sistemin kendi kendine çıkmaza girdiğini demek istiyor o zaman.

Osmanlı da dinle siyaset birdi.3 kıta ve 7 iklime hükmetti.Hala bugün Osmanlı coğrafyasındaki insanlar Osmanlıyı arıyorsa demekki dinle siyasetin bir olması bir zarar vermiyormuş

Gökten indirildiği sanılan hurafelere dogmalara yobazlar inansın, asıl müslüman gökten değil Allahtan indirilene inanır.

Göğün zaten birşey indirme kudreti yoktur...

Onun iktidarı ancak Allah'ın emrindedir.

Bazıları gerçekleri görünce kelime oyunu yapmağa başladılar.

Sen bu "gökten indirildiği sanılan kitaplar nelerdir" diye en cahil adama sorsan ne cevap verir sana?

Eğer bu Kuran sa demek ki M.Kemal devlet idaresinden Kuranın hükümleri yerine CHP nin programını uygulamıştır.

Peki A partisi kendi programını yapsa yani her iktidar olan kendisine göre bir program yapsa nasıl çıkılacak işin içinden? Kaldı ki önemli bir zat bile bir meselenin halli için " Anayasayı birkere delmekle birşey olmaz" demek zorunda kalmıştır.Doğru demiş yanlış demiş ama kendisine dayatılan program kendi inandığı programla çatışınca "ne İsayı kızdırayım ne Musayı küstüreyim" hesabınca bir yol çizmiş

TC tarihinde bütün partiler CHP programını yürütmek zorunda kalmıştır.Sen A partisi olacaksın ama CHP nin programını tatbik edeceksin.Gerçekten ilginç bir demokrasi...

Hadi bunlar seküler mantıkla bile görülecek mantıktır.

Bir de M.Kemalin güzel(!) tarif ettiği kitap ne diyor:

Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kafirlerin ta kendileridir (Maide:44)

Yoksa cahiliye devrinin hükmünü mü arıyorlar? Gerçeği görebilen bir toplum için, Allah'tan daha güzel hüküm veren kim vardır? (Maide:50)

Olaya kiş şovenizmi ile değil,gerçek itikad ile bakmak gerekir kanaatindeyim.Yani M.Kemal veya Ahmed ne derse doğrudur yerine Ahmed ne demiş bunu hangi ölçüye göre değerlendirmem lazım diye düşünmek gerekir.

"Onlara: “Allah’ın indirdiğine ve rasule gelin” denildiğinde: “Atalarımızı üzerinde bulduğumuz şey bize yeter” derler. Ya ataları birşey bilmeyen ve hidayet bulmamış kimseler iseler? ( Maide 104)

vrops'a

senin hakkında ilkokulla ilgili saptamam doğruymuş

mutlu oldum

ben kaynak isterken sözlerin doğruluğu yanlışlığı için istememdim.

sadece kim yazmış nerde yazmış onu merak ettiğim için istedim ama senin bunu anlamaman normal

Biliyordum mesajımı şikayet edeceğini :) çok negatif art niyetlisin ben sadece art niyetli olduğunu kanıtlamak için klavye hatası yaptım ''.... edememişsinn'' derkende bir hata var ancak bunu görmektense öbür kelimedeki hatayı görmüşsün bu senin bardağın ne tarafından baktığının belgesidir.Sana kaynak olarak bardak veriliyor sen ise şişenin boş tarafını soruyorsun aslında haksızda değilsin kaynak Atatürk ama Atatürkten bize kadar ulaştıranlar türlü türlü çarpıtma içine girmiş bu aynen şuna benziyor islamı yorumlayan yahudinin müslüman kılığıyla bize dinimizi öğretmesi gibi bir şey.

Özünde Atatürkçü olmayan takkıyeciler her türlü namussuzluğu dini inançları gereği yapmakta olduklarından dolayı haklılığın var ancak ne dersen de Atatürk ün konu ile ilgili düşünceleri su götürmez bir gerçektir.

Biliyordum mesajımı şikayet edeceğini :) çok negatif art niyetlisin ben sadece art niyetli olduğunu kanıtlamak için klavye hatası yaptım ''.... edememişsinn'' derkende bir hata var ancak bunu görmektense öbür kelimedeki hatayı görmüşsün bu senin bardağın ne tarafından baktığının belgesidir.Sana kaynak olarak bardak veriliyor sen ise şişenin boş tarafını soruyorsun aslında haksızda değilsin kaynak Atatürk ama Atatürkten bize kadar ulaştıranlar türlü türlü çarpıtma içine girmiş bu aynen şuna benziyor islamı yorumlayan yahudinin müslüman kılığıyla bize dinimizi öğretmesi gibi bir şey.

Özünde Atatürkçü olmayan takkıyeciler her türlü namussuzluğu dini inançları gereği yapmakta olduklarından dolayı haklılığın var ancak ne dersen de Atatürk ün konu ile ilgili düşünceleri su götürmez bir gerçektir.

atatürkün konu ilgili düşünceleri gerçekten su götürmez bir gerçektir.

atatürk öyle bir devrimcidir ki partisinin tüzüğüne inklapçılık (devrimcilik) ilkesini koymuştur.

6 oktan biride devrimciliktir.

bu 6 ok partisinin amblemi olmuştur.

ve bu ülkede okula giden herkes inklap tarihi dersinde atatürk ün nasıl devrimler yaptığını öğrenmiş ve her ne hikmetse bazıları öğrendiği bu şeyleri yok saymaktadır.

işte bu konunu özü budur.

atatürk ün devrimciliği

atatürk o kadar ileri görüşlü bir devrimciydi ki bu devrimlerinin zamanı geldiğinde rafa kaldırılmasını isteyenler olacağını nutuk'un son sözlerinde ilan etti herkese ve türk gençliğine bir görev verdi.

"ilelebet muhafaza ve müdafa"

ve siz hala anlamakta direniyorsunuz

devrimcilik başka birşeydir

sosyalistlik başka birşeydir

devrim sorunun çözüm yollarından biridir

sosyalizm bir ekonomik sistemdir

her devrimin sonu sosyalizme çıkmaz

çıksaydı iran sosyalizmle yönetiliyor olurdu

her sosyalist devrimci olmak zorunda değildir.
öyle olsaydı hugo çavez seçimle değil devrimle iş başına gelirdi

bunu anlayın artık devrim başka sosyalizm başka

bu kadar zor mu bu?

ama yıkanmış, parlamış beyinlere değişik düşünceler zerketmek zordur.

Seçimde bir devrimdir ancak seçilenler son açtığın konudada örneği olduğu üzere iradelerini ipotek ettirmiş ,özgürlüğü iradesi birilerinin insiyatifi kadar sınırlanmış.

Devrimin eğer Milliyetçi niteliği yoksa insanların devrimi savunanlara karşı komonis sosyalis feminis gibi yaftalar uydurması son derece doğaldır bunun beyin yıkanmışlığıyla alakası yoktur.

Geri