Devrimcileri Filistin ülkücüleri İsrail eğitmiş

Turan devletinin hayali peşinde koşanlar artık komik oluyorsunuz... Biraz tarihe falan bakın ya kimse büyük turan olmak istemiyor... Ütopya peşinde koşmayın... Tarihte Rusya ile savaşmaya giden ve ordaki Türk devletlerine güvenerek kışın ortasında yola çıkan askerlerimiz soğuktan ve en kötüsü açlıktan Türk devleti sınırları içinde ölmemişmidir... Adamlar 1 somun ekmeğini paylaşmamış siz onlardan vatanlarını istiyorsunuz komik oluyorsunuz artık...

İnsanlar burada aklı başında tartışırken bu kan dökme merakın neden???.
Bu kin, bu tehditkarlık??
Ne çektiysek bu tartışma tahammülsüzküğünden çekmedik mi??
Sakin ol...Karşındaki insanda sen de birbirinize düşman değilsiniz.. Sana karşıt düşüncede olan insanların ölmesine gerek yok.Yaşasın herkes ve fikrini söylesin...Sen çürüt!

Yok canım daha neLer ne kan dökmesi
Biz kanı kurbandaaaan kurbana dökeriz
Oda farzdır..
Kin nefret tehdit yok öyLe şeyLer kendince yanLış yorumLamışsındır
Şimdi işin bu kısmında anLaştıysak başka bir husus var

Foruma yeni üye oLanLar geneLde seLam mesajı yayınLarLar
Sen iLk mesajında direkt buraya yazıyorsun iLginç
Ama daha iLginci tam adamına muhaLefet oLdun iLk mesajında
Daha sırtın yere geLmez koLayına yeni üyeLiğin hayırLı oLsun diyeLim :)

Turan devLetinin peşinde siz bizden çok koşar oLdunuz bakıyorum da..
Kimse büyük Turan oLmak istemiyor diyorsun da
Bu kime göre?
KeLLesi vuruLmuş vatan hainLerinin peşinden koşanLarsa bu kimse dedikLerin
OnLarın kimsenin nazarında bir hükmü yoktur
OnLar hangi kızıL bayrağın peşinde koştukLarının farkındayız
Senin canın sağoLsun :durdurun

Turan devleti diye kastettiğiniz şey bütün Türk devletlerini bi çatı altında toplamak değilmi yani en azından ben öyle biliyorum... Kİme göre demişsin; bana göre değil herhalde diğer Türk devletleri istemiyor bunu...

أĸяα;2597878' Alıntı:
Yok canım daha neLer ne kan dökmesi
Biz kanı kurbandaaaan kurbana dökeriz
Oda farzdır..
Kin nefret tehdit yok öyLe şeyLer kendince yanLış yorumLamışsındır
Şimdi işin bu kısmında anLaştıysak başka bir husus var

Foruma yeni üye oLanLar geneLde seLam mesajı yayınLarLar
Sen iLk mesajında direkt buraya yazıyorsun iLginç
Ama daha iLginci tam adamına muhaLefet oLdun iLk mesajında
Daha sırtın yere geLmez koLayına yeni üyeLiğin hayırLı oLsun diyeLim :)

Forum sayfasına girince güncel konu başlıkları çıkıyor. Oradaki başlıklara göz atıyorum. Tehlikeli bir başlığa daldıysam özür. Uyarı yoktu.
Senin tabirinle " tam adamına muhaLefet oLdu" ysam, onu da farkında olmadan yapmışımdır. Özür. Uyarı yoktu.
Okuduğumu anladığımı sanırdım. . Bu ülkede sadece fikirleri uyuşmuyor diye bolca insan benzeri jagonlarla "kurban" edildi. Belki tarih bilgim zayıf, belkide paranoyağım. Özür.
Yeni üyelerin ilk mesajı GENELDE "selam mesajı"mı olur burada?. 581,212 üyenin "en azından genelinin" ilk mesajı selam mıdır? Bilmiyordum. Özür.
Hayırlı olsun dileklerine teşekkür ediyorum.

أĸяα;2597878' Alıntı:
Turan devLetinin peşinde siz bizden çok koşar oLdunuz bakıyorum da..
Kimse büyük Turan oLmak istemiyor diyorsun da
Bu kime göre?
KeLLesi vuruLmuş vatan hainLerinin peşinden koşanLarsa bu kimse dedikLerin
OnLarın kimsenin nazarında bir hükmü yoktur
OnLar hangi kızıL bayrağın peşinde koştukLarının farkındayız
Senin canın sağoLsun :durdurun

Mesajına sonradan eklediğin bu paragraf hakkında en ufak fikrim yok.Bana ait değil.
Hedef şaştı sanırım.

Forum sayfasına girince güncel konu başlıkları çıkıyor. Oradaki başlıklara göz atıyorum. Tehlikeli bir başlığa daldıysam özür. Uyarı yoktu.
Senin tabirinle " tam adamına muhaLefet oLdu" ysam, onu da farkında olmadan yapmışımdır. Özür. Uyarı yoktu.
Okuduğumu anladığımı sanırdım. . Bu ülkede sadece fikirleri uyuşmuyor diye bolca insan benzeri jagonlarla "kurban" edildi. Belki tarih bilgim zayıf, belkide paranoyağım. Özür.
Yeni üyelerin ilk mesajı GENELDE "selam mesajı"mı olur burada?. 581,212 üyenin "en azından genelinin" ilk mesajı selam mıdır? Bilmiyordum. Özür.
Hayırlı olsun dileklerine teşekkür ediyorum..

iLk mesajımı da yanLış anLadın keza bunuda..
EstagfuruLLah diyim önceLikLe kimseye özür diLetme niyetim yoktur
Teşbihte hata oLmaz ince yoLLu takıLmıştım sana yanLış anLaşıLdım özür :)
oLay madem kurban mevzuna geLmiştir sadece şunu söyLeyeyim
Herkes inandığı davanın uğruna kurban oLmuştur
Yeniden hoş geLdin :)

Mesajına sonradan eklediğin bu paragraf hakkında en ufak fikrim yok.Bana ait değil.
Hedef şaştı sanırım.

Mesajıma sonradan ekLediğim böLüm senLe aLakaLı değiL
SenLe aLakaLı oLsa bir fikrin oLurdu ;)

Łеліліѕŧ;2597709' Alıntı:
türkeşi de nazi subaylarının eğittiğini biliyormusunuz.
ülkemizdeki şovenizmin kökleri ta o zamanlara dayanıyor

-seni kim eğittiii merak ettimmm...şeyh sa-it mi eğittii yoksa sa-iti nursimi eğitti türkeşe düşman olduğuna göre ...(türkeş vaktiyle saiti nursiyi karadenize attırmıştı denize atan üsteğmen bizzat emri türkeşten aldığını medya kanallarında röpötajında belirtti)ondanmı düşmanlığın

-eğer türkeşi naziler eğitti diosan varmı bi kanıtın yoksa ortalığı mı karıştırıyorsunn..

hale bak yaf türkeşi savunmak bana düştü..yaff bu ülkücü geçinenlerr nerdeee
-bu komnis kılıklı yobaza bir cevap yazamıyorrrlarrr

3 hilal in ne anlama geldigini bilmiyorsan sana soyluyecek lafım yok

bi kere israilin ne gerilla bilgisi varda kimi egiticek bi bunu dusunelim önce mantıklı olalım... solcu kesim o zamanlarda filistinde egitilmiştir o ıspatlanan bişey... yusuf zıya arpacık o zamanların ünlü ülkücülerinden arastırırsan bulursun google a yazman yeter.. cecenistandan ırak a ordan filistine kadar heryerde savasmıstır.. dusun yardım almamıs egıtılmemıs yardım etmeye savasmaya gitmiştir !!

arkadaşım üç hilalin ne manaya geldiğini biliyorum bana atatürkü örnek aldılarda neden kızıl bayrak taşıdılar dendi bende mhp de chp de atatürkü önder bilir onlarda kendi bayraklarını taşıyorlar dedim durum bundan ibaret

birde ikra nikli üye tehditkar konuşmuş sinirlenmeye gerek yok bir haber buldum ekledim tartışıyoruz tayvan meclisine çevirmeyin burayı

-seni kim eğittiii merak ettimmm...şeyh sa-it mi eğittii yoksa sa-iti nursimi eğitti türkeşe düşman olduğuna göre ...(türkeş vaktiyle saiti nursiyi karadenize attırmıştı denize atan üsteğmen bizzat emri türkeşten aldığını medya kanallarında röpötajında belirtti)ondanmı düşmanlığın

-eğer türkeşi naziler eğitti diosan varmı bi kanıtın yoksa ortalığı mı karıştırıyorsunn..

hale bak yaf türkeşi savunmak bana düştü..yaff bu ülkücü geçinenlerr nerdeee
-bu komnis kılıklı yobaza bir cevap yazamıyorrrlarrr

benim izlediğim bir programdada türkeşin bir askerle biryere gittiğini türkeşin askere burası said nursinin mezarıdır dediğini söyleyen o askeri görmüştüm tam zıt şeyler hangisi doğru acaba

benim izlediğim bir programdada türkeşin bir askerle biryere gittiğini türkeşin askere burası said nursinin mezarıdır dediğini söyleyen o askeri görmüştüm tam zıt şeyler hangisi doğru acaba

-zıtt olann bişiii yokk önce saiti nursiyi gömdüler sonrada çıkarıp karadenize attılar..

-çünkii cahil olan halk ve embesil müritleri mezarı nerdeyse kabeye çevirmişlerdi

bir vatan haini nerdeyse peygamber olmuştu

-bir cumhuriyet düşmanı şeriat savunucusu nerdeyse kahraman olmıuştu

-bir vatan haini yobaz nerdeyse kahraman olmuştu

-şimdi onun baş müritleri amerikada değilmi ..bu gün nurculuk devletin zirvesine kadar çıkabiliyor değilmi bu kadar özgürler

Turan devletinin hayali peşinde koşanlar artık komik oluyorsunuz... Biraz tarihe falan bakın ya kimse büyük turan olmak istemiyor... Ütopya peşinde koşmayın... Tarihte Rusya ile savaşmaya giden ve ordaki Türk devletlerine güvenerek kışın ortasında yola çıkan askerlerimiz soğuktan ve en kötüsü açlıktan Türk devleti sınırları içinde ölmemişmidir... Adamlar 1 somun ekmeğini paylaşmamış siz onlardan vatanlarını istiyorsunuz komik oluyorsunuz artık...

komik ve hain olduğunu yüzüne karşı söylememe gerek var mı??asLında avatarına bile bakılarak sana cevap veriLmez ama anlayacağın cinsten iki satır karalayalım.iki sene önce kazakistan devlet başkanı geldi rteyle neler konuşulduğunu biliyor musun??veya azerbaycandaki gardaşlarımızın bir millet iki devlet düşüncesinden haberin var mı?? ve daha nice Türki cumhuriyetlerde özbekinden tut tatarına,ahıska Türküne kadar.ama onlar rus olmadığı için senin haberin olmaz.hiçbir kere bir Türkmenle,azeriyle veya kırım Türkleriyle konuşmayı denedin mi senin yerine ben cevap vereyim tabii ki HAYIRRR!!Çünkü konuşsan böyle haince yorumlar yapamazsın.1 somun ekmeğini paylaşmayanlar Türk gardaşlarımız mı yoksa halkların kardeşliği diye kardeş ilan ettiğiniz ermeniler mi bir daha düşün bakalım??

konuya da gelince sadece komik diyorum.israilden eğitim aldık filistine,çeçenistana veya azerbaycana o sebepten gittik değil mi :D:D

karqta ve no pasaran ikilisi de Başbuğ Türkeşin hayatını bile okumadan saçma sapan yorumlarla milletin beynini doldurmayın!!

=) =) Tebessümle bakıyorum ben sana. Bazı olayları bilmediğin ortada. Sana yansıtılar kısım 1 somun ekmekten mi ibaret? Zamanı karıştıralım. Onlarca savaş yüzü görmüş Türk topraklarına basılmadık yer bırakmayan Türk Akıncılarının Rus toprakları üzerinde öldüğünü biliyorsundur umarım hemde 40.000 civarında Akıncı Rus topraklarında şehit oldular. Sebep hava koşulları ve biz dostuz düşüncesiyle sığındıkları bir kaç Rus,Slav ırkının mensubu kişilik. 1 somun ekmeği bize zamanında vermeye Ruslar mı yoksa kardeşlerimiz olan Azerbeycan vatandaşları mı yoksa başlı başına Ermeni daniskaları mı?

3. şık kulağa daha hoş geliyor. Bizi hep yarı yolda bıraktılar her zamanda bırakacaklardır. Ama nerde kime anlatıyon bunları...

komik ve hain olduğunu yüzüne karşı söylememe gerek var mı??asLında avatarına bile bakılarak sana cevap veriLmez ama anlayacağın cinsten iki satır karalayalım.iki sene önce kazakistan devlet başkanı geldi rteyle neler konuşulduğunu biliyor musun??veya azerbaycandaki gardaşlarımızın bir millet iki devlet düşüncesinden haberin var mı?? ve daha nice Türki cumhuriyetlerde özbekinden tut tatarına,ahıska Türküne kadar.ama onlar rus olmadığı için senin haberin olmaz.hiçbir kere bir Türkmenle,azeriyle veya kırım Türkleriyle konuşmayı denedin mi senin yerine ben cevap vereyim tabii ki HAYIRRR!!Çünkü konuşsan böyle haince yorumlar yapamazsın.1 somun ekmeğini paylaşmayanlar Türk gardaşlarımız mı yoksa halkların kardeşliği diye kardeş ilan ettiğiniz ermeniler mi bir daha düşün bakalım??

konuya da gelince sadece komik diyorum.israilden eğitim aldık filistine,çeçenistana veya azerbaycana o sebepten gittik değil mi :D:D

karqta ve no pasaran ikilisi de Başbuğ Türkeşin hayatını bile okumadan saçma sapan yorumlarla milletin beynini doldurmayın!!

sana göre hainse ne mutlu ona iyiki kendinle bir tutmuyosun
bana söylediğin lafa gelince öncelikle bir insanın isminin baş harfini büyük yazınca büyük bir insan olmuyor ama ölmüş insanın arkasından kötülüklerini konuşmak bana yakışmaz bazıları gibide örneğin sazan arif gibi hıncımı avusturyadan yırtınarak kan isteyerek kan alarak çıkarmıyorum milletin birşeyleri öğrenmesini engellemek gibide bir olayınız var sen konuşuyorsunda biz neden konuşmayalım senmi engelleyecen bizi komik olma bence sen biraz öğren tabi babanı bile kurban edecek kadar beynin yıkanmışsa eğer gerçekten hiç birşey söyleme yat uyu

kırım türkü kazak türkü azeri türkü belçikalılar türk finliler türk italyanlar türk kızılderililer türk kürtler türk herkes türk ademle havvada türk zaten
kim bizle birleşmek istiyor acep o türki cumhuriyetlerin hepsinde azımsanmayacak kadar rus var ve bu insanlar azeri kazak vs... birbirleri arasında hepsi türkçe bilmesine rağmen rusça konuşuyorlar çünkü birbirlerini anlamıyorlar dilleri türkçe evet ama çok farklılar o kadar ayrıyız yani etrafınıza bir bakın ermeniye rumamı daha çok benziyosunuz yoksa çekik gözlü kazak halkınamı
yemeklerinize bakın mesela sonra rakı ve uzo mu birbirine daha çok benziyor yoksa rakı ve kımızmı biz artık bu toprakların insanıyız içimizde müslümanlaşmış yüzbinlerce eski hristiyan ermeni var bunları neden inkar ediyorsunuz yani atanız bir ermeni olsa ne olacak bu yaptığınız utanç verici birşey bu kadar rahat söylemeniz ise inanılmaz

3 hilal in ne anlama geldigini bilmiyorsan sana soyluyecek lafım yok

bi kere israilin ne gerilla bilgisi varda kimi egiticek bi bunu dusunelim önce mantıklı olalım... solcu kesim o zamanlarda filistinde egitilmiştir o ıspatlanan bişey... yusuf zıya arpacık o zamanların ünlü ülkücülerinden arastırırsan bulursun google a yazman yeter.. cecenistandan ırak a ordan filistine kadar heryerde savasmıstır.. dusun yardım almamıs egıtılmemıs yardım etmeye savasmaya gitmiştir !!

-kusra bakma kardeşş bizimm üç tane beş tane hilalımız bi kaç hayvanımız olmadı hiçç
-biz tek hilal tek yıldızda kaldık malesef
-bu memlekette rum dönmeleri bile türkçü oldu biz türk bile olamadık ....karadenizden en hareretli türkçüler çıktığını haberlerde görüyoruz
-şu memlekette Bir tek biz kaldık Atatürkçü olmayan
-ermeni dönmeleri bile kürtçü oldu biz kendimize bir millet bulamadık hala
-hayret biz Türk değiliz biz Atatürkçü değiliz ama bütün dönmeler in aslı ya ermeni yada rum olduğu halde türk olmuşlar kürt olmuşlarr...nerdeyse dağlarda uluyan hayvanlar bile aşka gelip Türk olucak biz hala Türk olamıyoruz enteresan bir durum Türkler dışında nerdeyse herkes Türk oldu biz olamadık

-kimi çakkal bize Türkçülük dersi veriyor
-kimi yobaz bize Atatürkçülük dersi veriyorr
-kusura kalmayın bizim tek hilalimiz var tek yıldızımız var kan kırmızı bayrağımız var..bizim bayrağımızda üç beş hilal yok bizim bayrağın renginde yeşil pembe yok
benim bayrağımına şehitlerin kanı renk vermiştir ve o kan üzerine doğmuş tek bir hilal var tek bir yıldız varrr

-Ben Atatürkçüyüm
-Ne Mutlu ki Türküm... ben Türk Ulusunun bir vatandaşıyım
-çok şükür müslümanım

ben sözde değil özde Atatürkçüyüm ben yeşil değil pempe değil kan kırmızı Atatürkçüyüm

ve bunu hiç bir siyasi görüşe indirgemiyeceğim

-kusra bakma kardeşş bizimm üç tane beş tane hilalımız bi kaç hayvanımız olmadı hiçç
-biz tek hilal tek yıldızda kaldık malesef
-bu memlekette rum dönmeleri bile türkçü oldu biz türk bile olamadık ....karadenizden en hareretli türkçüler çıktığını haberlerde görüyoruz
-şu memlekette Bir tek biz kaldık Atatürkçü olmayan
-ermeni dönmeleri bile kürtçü oldu biz kendimize bir millet bulamadık hala
-hayret biz Türk değiliz biz Atatürkçü değiliz ama bütün dönmeler in aslı ya ermeni yada rum olduğu halde türk olmuşlar kürt olmuşlarr...nerdeyse dağlarda uluyan hayvanlar bile aşka gelip Türk olucak biz hala Türk olamıyoruz enteresan bir durum Türkler dışında nerdeyse herkes Türk oldu biz olamadık

-kimi çakkal bize Türkçülük dersi veriyor
-kimi yobaz bize Atatürkçülük dersi veriyorr
-kusura kalmayın bizim tek hilalimiz var tek yıldızımız var kan kırmızı bayrağımız var..bizim bayrağımızda üç beş hilal yok bizim bayrağın renginde yeşil pembe yok
benim bayrağımına şehitlerin kanı renk vermiştir ve o kan üzerine doğmuş tek bir hilal var tek bir yıldız varrr

-Ben Atatürkçüyüm
-Ne Mutlu ki Türküm... ben Türk Ulusunun bir vatandaşıyım
-çok şükür müslümanım

ben sözde değil özde Atatürkçüyüm ben yeşil değil pempe değil kan kırmızı Atatürkçüyüm

ve bunu hiç bir siyasi görüşe indirgemiyeceğim

bizde çok yıldızlı değil ay yıldızlı bayrak altında yaşamayı sevenlerdeniz.
çok hilal li demişsin bak yanılmışsın.
hilalin manasını bilmeden yazmak. hilal nedir bunu bilmemek ay yıldız da olsa bayrağın boşuna taşıyorsun demek

herkes işine gelince atatürkçü işine gelince müslüman işine gelince milliyetçi işine gelince türkçü oluyor ama işinize gelince
bakın kardeşim biz hem müslüman hem atatürkçü hem milliyetçi hem de Türküz

çok hilalli bayrakla müslüman
ay yıldızlı bayrakla Türk
Atatürk devrimlerini yaşatarak da Atatürk çüyüz

bazıları gibi devrimci ilkesinden yola çıkarak biz devrimciyiz komünist rejimi getirmek istiyoruz dyerek cumhuriyetçilik ilkesine karşı gelmiyoruz
ya da din karşıtlığı yaparak laiklik ilkesine karşı gelmiyoruz

biz şunu biliyor ve şunu diyoruz
Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. ruhsuz beden ceset olur

Geri