Devrimcileri Filistin ülkücüleri İsrail eğitmiş

no.pasaran

Banned
Reaction score
0
ABU FİRAS'IN İDDİASI
'İsrail, ülkücüleri eğitiyor'

Ecevit'in belgeleri arasında 12 Eylül'den 5 hafta önce yollanmış bir istihbarat raporu var.
6 Ağustos 1980 tarihli bu belge, "Libya Büyükelçiliğinde bir iftar yemeği"nden bilgiler aktarıyor.
Raporu yazan kaynak, yemekte Filistin'in Türkiye temsilcisi Abu Firas'la konuşmuş. Ondan duyduklarını aktardığı paragrafta şu satırlar var:
"MSP Milletvekili Salih Özcan, Abu Firas'ı ziyaret etmiş. Partilerle ilişkilerinde eşitlikçi bir politika izlemesini telkin etmiş. Türkeş'i de ziyaret etmesini önermiş. Abu Firas bunun üzerine Türkeş'in İsrail ile olan ilişkilerini Özcan'a anlatmış. Abu Firas'a göre MHP'li militanlar İsrail'e gruplar halinde gönderilerek orada gerilla eğitimine katılıyorlarmış.
Ayrıca, İsrail, MHP'ye yılda 3 milyon dolar para yardımında bulunuyormuş. Bu konuda elinde delil olup olmadığını sordum. Abu Firas, elinde somut delil olmadığını, ancak FKÖ siyasal bürosuna gelen raporlarda bu konularla ilgili doğru bilgiler olduğunu söyledi.
İstanbul Yeşilköy Havaalanı'nda İsrail'e grup halinde gidenler üzerinde yapılacak bir araştırmayla gerilla eğitimi için İsrail'e giden kişilerin kolaylıkla saptanabileceğini belirtti. Bu kişilerle suç işleyen ülkücüler arasında bir ilişki kurulabileceğini iddia etti."

kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2008/01/23/guncel/agun.html

ilginç... Ama fazla komplo teorisi gibi geldi.

Yarısı doğru: FKÖ ülkemizdeki sol terör örgütü militanlarını eğitti. Hem de bu iddia değil, belgeleri mevcut. Bunu tek nedeni de tabiki ideoloji birliği değil. ABD ve İsrail ortak. SSSR -ABD düşman. İsrail'in düşmanı SSSR'ın dostu. SSSR'ın dostu (yani Filistin)bizdeki komunistlerin dostu.... Bu arada FKÖ nün bir dönem PKK ile işbirliği yaptığını da hatırlatalım..PKK Lübnan'da Bekaa vadisindeyken FKÖ ile diyalog halindeydi....

İkinci kısım ise belgesi ve şahidi olmayan boş bir iftira-iddia.. tek bir ülkücü ismi versinler İsrail'den eğitim almış....

Yarısı doğru: FKÖ ülkemizdeki sol terör örgütü militanlarını eğitti. Hem de bu iddia değil, belgeleri mevcut. Bunu tek nedeni de tabiki ideoloji birliği değil. ABD ve İsrail ortak. SSSR -ABD düşman. İsrail'in düşmanı SSSR'ın dostu. SSSR'ın dostu (yani Filistin)bizdeki komunistlerin dostu.... Bu arada FKÖ nün bir dönem PKK ile işbirliği yaptığını da hatırlatalım..PKK Lübnan'da Bekaa vadisindeyken FKÖ ile diyalog halindeydi....

İkinci kısım ise belgesi ve şahidi olmayan boş bir iftira-iddia.. tek bir ülkücü ismi versinler İsrail'den eğitim almış....

siz kabul etsenizde etmesenizde ülkücülerin amerika ve israille tarihte oldukça yakın bağları vardır belgesinin olmadığını kim söylemiş belge varki buraya yazdık bunun kanıtlanmasını bekleyemezsin zaten

birisi ırakta 1 milyon müslümanı katleden amerika
diğeri senelerdir filistinlileri açık hava hapishanesine tıkan israil
kim daha vatansever varın siz düşünün

Tahrik edici uzlasma zemınınden uzak ve hakaret ıceren kelımeler yasaktır..

Bende zaten böyle biliyordumda ülkücüler için gerilla lafı fazla doğru değil

bende bazı konuların tartışılmasından yanayım ama bu hitap tarzlarıyla başlanan bir tartışma sadece ağız dalaşından öteye gitmez.eğer belgeleri olan varsa belgeleriyle birlikte açıklama yapabilirlerse daha anlaşılır olur. ayrıca sol örgüt üyesi militanların ve pkk nın fkö tarafından desteklendiğinin belgeli açıklamaları varken arkadaşımızın bu militanları Atatürk le özdeşleştirmeside yine birçok konuda yapılan Atatürkün arkasına sığınma politikası gibi geliyor.biraz daha üsluba dikkat etmek gereli değilmi....

kanıt olmadan bunlar sadece bos laflar mıllıyetcılerın boyle bırsey yaptıgına ınanmıyorum kanıt yok bu sadece camur at yalansada ızı kalsın mantıgı

Önce hitabını düzelt, sonra dediğim belgeleri ver, sonra seni adam sayıp cevap vereyim....

ilk önce sen hitabını düzelt sen bir deniz gezmişe terörist diyemezsin belgenin olduğunu ama kanıtlanamayacağını söyledim belge ecevitin arşividir yakında kitap olarak çıkacakmış belkide çıkmıştır sana kaynakda gösterdim

bende bazı konuların tartışılmasından yanayım ama bu hitap tarzlarıyla başlanan bir tartışma sadece ağız dalaşından öteye gitmez.eğer belgeleri olan varsa belgeleriyle birlikte açıklama yapabilirlerse daha anlaşılır olur. ayrıca sol örgüt üyesi militanların ve pkk nın fkö tarafından desteklendiğinin belgeli açıklamaları varken arkadaşımızın bu militanları Atatürk le özdeşleştirmeside yine birçok konuda yapılan Atatürkün arkasına sığınma politikası gibi geliyor.biraz daha üsluba dikkat etmek gereli değilmi....

ben atatürkün arkasına falan sığınmadım yanlış anlaşılmasın fkö kampına gidenler devrimcilerdi atatürkte devrimciydi yani eğer o kampa gidenlere terörist derseniz atatürkede terörist demiş olursunuz zira deniz gezmiş ve arkadaşları atatürkün bursa söylevini kendilerine örnek almışlardır

Abu Firas'a göre MHP'li militanlar İsrail'e gruplar halinde gönderilerek orada gerilla eğitimine katılıyorlarmış.
Ayrıca, İsrail, MHP'ye yılda 3 milyon dolar para yardımında bulunuyormuş. Bu konuda elinde delil olup olmadığını sordum. Abu Firas, elinde somut delil olmadığını, ancak FKÖ siyasal bürosuna gelen raporlarda bu konularla ilgili doğru bilgiler olduğunu söyledi.

Kitapta yazanlar yukardakilerden ibaret. Abu Firas somut delil olmadığını söylemiş. rapor olduğunusöylemiş. Ona da razıyız, raporu yayınla. ama kitapta bu raporu da bulamayacaksın çünkü yok. Deniz Gezmiş için ise kendi ifadelerinde ve taraftarı olan sol sitelerde Filistin'de gerilla eğitimi aldığına dair bilgiler var.... Ayrıca Deniz Gezmiş resmi arşivlere göre vatanın bölünmez bütünlüğüne kastetmiş bir terörist. Deniz Gezmiş'le ilgili mahkeme kararlarıyla sorunun varsa devletle hesaplaş, mesela mahkemeye ver.Somut birşeyler yap.

Umarım Ecevit'in anılarında bu ülkücülerin adı da yazıyordur....Ki kitapta yukardakilerden fazlasını bulamayacaksın....

tabii tabii biz ülkücüler tüm ideolojik ve fiziki eğitimlerimizi israilde alıyoruz. ondan sonra abd de uygulama ve tecrübe imkanı buluyoruz. ayrıca dünyadaki tüm faili meçhul cinayteleri biz işledik.

ülkücülerin israilde ne eğitim, ne de başka birşey almayacağını solcular bile biliyor ve inanıyor.
siz hangi mantıkla böyle bir habere inanırsınız.
bizim Bizden başka dostumuz ok
Tek Hedef Turan, Tek Rehber Kur'an

ülkücü değilim ama,
ülkücülerin israilde eğitim alması söz konusu bile olamaz.
fener_li nickli arkadaşımında dediği gibi bunu solcular dahi bilir.

Bence ÇAMUR AT İZİ KALSIN uygulamasından başka birşey değildi.

Abu Firas'a göre MHP'li militanlar İsrail'e gruplar halinde gönderilerek orada gerilla eğitimine katılıyorlarmış.

Kitapta yazanlar yukardakilerden ibaret. Abu Firas somut delil olmadığını söylemiş. rapor olduğunusöylemiş. Ona da razıyız, raporu yayınla. ama kitapta bu raporu da bulamayacaksın çünkü yok. Deniz Gezmiş için ise kendi ifadelerinde ve taraftarı olan sol sitelerde Filistin'de gerilla eğitimi aldığına dair bilgiler var.... Ayrıca Deniz Gezmiş resmi arşivlere göre vatanın bölünmez bütünlüğüne kastetmiş bir terörist. Deniz Gezmiş'le ilgili mahkeme kararlarıyla sorunun varsa devletle hesaplaş, mesela mahkemeye ver.Somut birşeyler yap.

Umarım Ecevit'in anılarında bu ülkücülerin adı da yazıyordur....Ki kitapta yukardakilerden fazlasını bulamayacaksın....

ben abu firas değilim arkadaşım hala neyin hesabını soruyosun anlamadım kanıtlanamaz birşey sadece iddia

deniz gezmişin idam edildiği madde de kaldırılmıştır hatırlatırım

bu arada ülkücüler israilde eğitim almaz diyen arkadaşlar nedenini söylerse çok memnun olucam
buna solcular inanır çünkü ülkücüler sscb zamanında abd yanlısıydılar kafanızda ülkücüler amerikan karşıtıdır israil karşıtıdır gibi bir görüş var bu yüzden böyle düşünüyorsunuz

devrimciler altıncı filoyu denize dökerken amerikan büyükelçisinin arabasını yakarken ülkücüler neredeydi çok merak ediyorum o zamanlar amerikan karşıtı yaptıkları herhangi bir hareketi söylesinler

zaten zamanın devrimci hareketi amerikaya karşı aktif bir karşı koyma çabası içindeydi ülkücülerde devrimcilere karşı durduklarına göre amerikan yanlısı politika benimsedikleri açıkça görülür

ilk önce sen hitabını düzelt sen bir deniz gezmişe terörist diyemezsin belgenin olduğunu ama kanıtlanamayacağını söyledim belge ecevitin arşividir yakında kitap olarak çıkacakmış belkide çıkmıştır sana kaynakda gösterdim

ben atatürkün arkasına falan sığınmadım yanlış anlaşılmasın fkö kampına gidenler devrimcilerdi atatürkte devrimciydi yani eğer o kampa gidenlere terörist derseniz atatürkede terörist demiş olursunuz zira deniz gezmiş ve arkadaşları atatürkün bursa söylevini kendilerine örnek almışlardır
evet siz kendi düşüncenize göre haklı olduğunuzu savunuyorsunuz. mustafa kemal in söylevlerini kendine örnek alanlarmıydı elinde orak çekiçli bayraklarla miting ler düzenleyip o bayraklarla yürüyüşler yapanlardı... bunlarla ancak kendinizi kandırırsınız Atatürkmüydü söylemlerinde orak çekiçli bayraklarla devrim yapın diyen . ben inanmıyorum varsa inananlar söylesinler ve benide inandırsınlar.ülkenin bölünmez bütünlüğüne ve ay yıldızlı bayrağa karşı orak çekiçli bayraklarla kendini gösterenlermi atatürk devrimcileriydi. belki ilkokul çocuklarını kandırabilirsiniz ama kendinizin bile inanmadığı bir konuda hala Atatürkün arkasına sığınma değilmidir bu. bırakın Atatürk bu cumhuriyetin kurucusu ve tek lideri olarak kalsın ....

evet siz kendi düşüncenize göre haklı olduğunuzu savunuyorsunuz. mustafa kemal in söylevlerini kendine örnek alanlarmıydı elinde orak çekiçli bayraklarla miting ler düzenleyip o bayraklarla yürüyüşler yapanlardı... bunlarla ancak kendinizi kandırırsınız Atatürkmüydü söylemlerinde orak çekiçli bayraklarla devrim yapın diyen . ben inanmıyorum varsa inananlar söylesinler ve benide inandırsınlar.ülkenin bölünmez bütünlüğüne ve ay yıldızlı bayrağa karşı orak çekiçli bayraklarla kendini gösterenlermi atatürk devrimcileriydi. belki ilkokul çocuklarını kandırabilirsiniz ama kendinizin bile inanmadığı bir konuda hala Atatürkün arkasına sığınma değilmidir bu. bırakın Atatürk bu cumhuriyetin kurucusu ve tek lideri olarak kalsın ....

o zaman mhp liler neden 3 hilalli bayrak taşıyor yada chp neden altıok?

ülke bölünecek korkusuna kanıpta halkı ezdirmeyiz bu ülke halk için ve halk tarafından kurtarıldı bağımsızlığımızı amerikan mandasından kazanmadık

atatürk orak çekiçli bayrakla yürüyüş yapın dememiştir işte şunu demiştir
Kod:
“Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir.
Bunların gerekliliğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı duydu mu, bu memleketin polisi vardır, adliyesi vardır demeyecektir.
Hemen müdahale edecektir.
Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla
Yine düşünecek, demek adliyeyi de düzeltmek gerekir,diyecektir.
Onu hapse atacaklar.
Yasal yoldan itirazlarını yapmakla birlikte;
Bana, İsmet Paşa’ya, meclise telgraflar yağdırıp,
Haklı ve suçsuz olduğu için serbest bırakılmasını,korunmasını istemeyecek,
Diyecek ki: Ben kanaatimin gereğini yaptım.
Müdahale ve eylemimde haklıyım.
Eğer buraya haksız olarak gelmişsem,
Bu haksızlığı oluşturan nedenleri düzeltmek de benim görevimdir
İşte,benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği...”

türkeşi de nazi subaylarının eğittiğini biliyormusunuz.
ülkemizdeki şovenizmin kökleri ta o zamanlara dayanıyor

Tam amerikan film senaryosu.
Yada Kurtlar vadisi israil diye dizi olabilir.

insan güLsem mi ağLasam mı şaşırıyor..
iddiaLara bakarmısın ya ne kadar iLginç insanLarsınız
Türkeş i nazi subayLarı eğitmiş..
AbduLLah ÇatLıyı israiL..
üLkücüLer abd ve israiL iLe tarihte bir çok yakışnLaşmada buLunmuş
boş beLeş..
saLLayın durun bakaLım
ama nedense beLgeLeri varmışta ispatLanamazmış
ben artık forumda atıLacak her mesajın ücretLendiriLmesini taLep ediyorum
keza bedava diye insan söz hakkını bu kadar da saçma kuLLanmaz

TürkLük bedenini isLami ruhLa bütünLeştiren hiç kimsenin
İtten çakaLdan aLacak bir eğitimi dersi yoktur
israiLden eğitim aLıp onLarLa birLikte Lübnana FiListine saLdırıda mı buLunmuşLar
yoksa TürkLük gururuna İsLam ahLakına zevaL geLmesin diye
rusyadan ithaL kızıL buLutLarı bu üLke sınırLarı içindeki
bütün toprakLardan mı arındırmışLar
SizLerin kuyruk acısı beLLidir beyLer
ama o aradığınız kızıLLığı yaLnızca kanınızda görebiLeceksiniz..

3 hilal in ne anlama geldigini bilmiyorsan sana soyluyecek lafım yok

bi kere israilin ne gerilla bilgisi varda kimi egiticek bi bunu dusunelim önce mantıklı olalım... solcu kesim o zamanlarda filistinde egitilmiştir o ıspatlanan bişey... yusuf zıya arpacık o zamanların ünlü ülkücülerinden arastırırsan bulursun google a yazman yeter.. cecenistandan ırak a ordan filistine kadar heryerde savasmıstır.. dusun yardım almamıs egıtılmemıs yardım etmeye savasmaya gitmiştir !!

أĸяα;2597784' Alıntı:
ama o aradığınız kızıLLığı yaLnızca kanınızda görebiLeceksiniz..

İnsanlar burada aklı başında tartışırken bu kan dökme merakın neden???.
Bu kin, bu tehditkarlık??
Ne çektiysek bu tartışma tahammülsüzküğünden çekmedik mi??
Sakin ol...Karşındaki insanda sen de birbirinize düşman değilsiniz.. Sana karşıt düşüncede olan insanların ölmesine gerek yok.Yaşasın herkes ve fikrini söylesin...Sen çürüt!

Geri