Devlet Sırrı

bence kadın ölmemiştir taklit yapıyodur nası olsa işine geliyosa koca uzaklarda olunca tabi :) .. sabahtan akşama kadar s** :D oh ne ala ..

Laz Komandolar

Çogunlugunu lazlarin teskil ettigi komando bölügü 10 gündür ormanda, çamurda, aç susuz pislik içinde egitim yapmaktadir.
11.nci gün komutan çavus Dursun'u çagirdi "çavus,10 gündür bölük gayet iyi bir performans gösterdi bizde onlari ödüllendirelim, bugün çamasir degistirebilirler artik.."
"Basüstüne Komitanum."
Dursun çavus bir heves kosarak bölügü toplar "sizlere çok sevinecegunuz bir haber cetirdum.. komitan izin verdi bugün erat çamasir degistirecek, siraya geçin degistirun.
Temel sen Idrisle.....Ismail sen Kemalla.... Sadik sen Cemalla

Öpecekse Öpsün!!!

Delikanli sevgilisini aksam eve birakir.Evin önünde masum bir fisiltidan sonra ateslenir.Bir elini duvara dayiyarak
- "Beni bir öpermisin"..
Kiz:
- "Delimisin evin önünde annemler görür" der..
Erkek:
"Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni cok seviyorum..."
Kiz:
"Ben de seni ama olmaz..."
Erkek cok atesli tabi devamli israr eder.. bir ara aniden merdivenlerin isigi yanar ve kizin kücük kiz kardesi belirir.
Kücük kiz:
- " Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmisim, o da olmazsa kendisi gelecekmis ama o hayvan oglu hayvana söyle elini diyafon dügmesinden ceksin dedi"

Desert_King' Alıntı:
eheheh kardeş güzel paylaşım veriyonda hepsini bir başlıkta topla daha iyi olur
dostum bunların hepsini bi başlık altında bi msjda toplasam kimsenin ilgisini çekmez çok sıkıcı gelir.Hepsini bi başlıkta arka arkaya msj atarak toplasam bu seferde flood olur.En sonunda başka çarem kalmadı..:(

hocam bugünlük bukadar.Yarın devam etcem.

..::TO BE CONTİNUED::..

bu fıkra bana " kapıcılar kralı " filminde Seyit rolünü oynayan Kemal Sunal'ın sözünü hatırlattı: " sen seyiti ne sanıyon lan eşoğlu!... " ya siz temeli ne sanıyonuz?... güzel fıkra eline sağlık...

Geri